Szia
fecskek mar megjottek aprilisban cikaznak ossze vissza ha kell ha nem
az ido ezen aheten szuper 27-30 fokok vannak es ejjel is csak 15 fokig hul le ugyhogy elovettuk a nyariruhakat
bar most a hetvegetol hidegebbet mondanak de egye fene legyen 24 fok
egy ket napig nem fogok sirva fakadni
furodni meg hideg a viz de en a jovo heten mar nagyon uszni akarok
meglatjuk
udv
Kriszta
Szia. Az elso fecskek mar uton vannak a (Grand Tours klasszikus korut) ma indultak otthonrol, nehany napot eszakon toltenek aztan jonnek ide hozzank kedden.
Szia
juniusban mar jo meleg lesz az biztos mi tavaly mar majus kozepetol furodtunk ugyhogy ne aggodj nem lesz gond maximum nem ut meg a guta a hosegtol
Szia AgniTolo!
Meghiúsult krétai utazás enyhitésére Toloba utazunk, sajnos csak 1 hétre juni.06-13 -ig. Ebben az időben van Hydrai kirándulás? Szeretem a görög piacokat, Naphlionba szombaton van a nagy piac?- és Argoszban? Ismered a Polydor és a Blue Sky apartmaházat,- valószinü ott lesz a szállásunk. Ezek a fenti uton vannak? Milyen idő van Toloban? Jól tudom-e, hogy ebben az évben juni.07-08-án van pünkösd Görögországban? Az Epidauros-i szinház,- muzeum nyitva lesz? Köszönöm a válaszodat.
Szia AgniTolo!
Meghiúsult krétai utazás enyhitésére Toloba utazunk, sajnos csak 1 hétre juni.06-13 -ig. Ebben az időben van Hydrai kirándulás? Szeretem a görög piacokat, Naphlionba szombaton van a nagy piac?- és Argoszban? Ismered a Polydor és a Blue Sky apartmaházat,- valószinü ott lesz a szállásunk. Ezek a fenti uton vannak? Milyen idő van Toloban? Jól tudom-e, hogy ebben az évben juni.07-08-án van pünkösd Görögországban? Az Epidauros-i szinház,- muzeum nyitva lesz? Köszönöm a válaszodat.
Szia.Mar most is van hetente 3-szor hajo Hydra es Spetses szigetre, nektek a keddi es a csutortoki lehet jo, a szomabati erkezes miatt. A piac Nafplioban nem tul nagy , van szerdan is es szombaton is, az argoszi az mar nagyobb, ha autoval jottok erdemes inkabb oda elmenni, es busszal is el lehet oda jutni Nafpliobol.
Az apartmanok a fenti uton vannak, ha lehetne valasztani en inkabb a Polydort valasztanam, az szerintem sokkal jobb apartman.
Az unnepeken is nyitva vannak a szinhazak es asatasi teruletek.
Itt nagyon jo ido van,de ahogy hallottam Magyarorszagon sincs most hideg
Ha azt kapjátok időjárásilag, amit mi tavaly május végén, akkor nem lesz probléma! Eső egy szál se (fú, asszem egyszer azért beborult! ), nappal kb. 30, este kb 20 fok, a víz pazar, kb 21 fokos volt, fürödni, búvárkodni ideális!