#2331882015-07-23 20:22:13 Válasz a #233114. hozzászólásra
Tenyleg nagyon durva a paratartalom, egeszen kifarasztja az embert, legalabis engem...
Sajnos nekunk is viszonylag ritka a kirandulas, fokent a gyerekek miatt.
Ma Antisamoson es a Melissani barlangban voltunk, lenyugozo!
Wucy, ha mentek antisamosra viszonylag koran induljatok, mert ingyen van a napernyo es az agyak! Mi fel 11 re ertunk oda es volt egy csomo hely, de amikor a melissanibol visszaertunk fel 1 korul, mar nem volt szabad agy es ernyo!
Sziasztok:) Mi Karavadoson vagyunk, gyerekek jól bírják, csak én égtem szét Ioa, érdemes megnézni a tavasbarlangot? Gyerekek miatt nem akartam nagyon betervezni, mert nekik még nem hinném, hogy látványt nyújt. Nekünk még 3 napunk van, nagyon bele kell húznunk:) De kocsival egyhuzamban ilyen messzire soha!
Mi is Antisamoson voltunk tegnap ,jó választás volt,mozgott a levegő,itt is volt egy eszement szerb buszos aki csak lejött,a víz meg nagyon meleg volt.
Ma Karavados beach, nagy világoskék napernyő.
Sziasztok .ma van az otodik napunk,meg maradt 7, de nagyon gyorsan mulik az ido.
Nekunk is feltunk a nagy hoseg.napi 2 part eleg.voltunk itt a Louraad beachen,pessadan,skalan,k.lagadin,myrthoson,voutin,ag.efimian. Kako Lagadin vannak szuros bokrok,ugyh vigyazat! Vettunk gumipamtyust mert eleg nagy szulseg van ra.ma
Ag.Efimian a To Perasma ettrmet ajanlom.a trnger fele nezve a kikoto bal oldalan van.fincsi kaja es o arak.
Csillag, a gyerekek nagyon elveztek. Szerintem antisamos is alomszep, ha oda elmentek akkor ne haygjatok ki a barlangot! 12kor mentunk, nulla sor, pikkpakk ment, antisamosrol mentunk vissza a barlanghoz, egy ora alatt megjartuk utazassal egyutt. Most kulon megkerdeztem a lanyokat azt mondtak nagyon jo volt!!!!
#2332192015-07-24 12:30:58 Válasz a #233205. hozzászólásra
Bogi!
Komolyan ennyire telik, hogy minden fórumon megkérdezed, mi van a menekültekkel?!
Ha ennyire rettegsz Tőlük, maradj otthon, a görög szigetek valszeg nem neked valók!!
Kellemes időtöltést és tartalmas nyaralást kívánok minden Kefalóniát élvező fórumozónak
Még pár nap és mi is indulunk
A beszámolóitok, tapasztalataitok alapján több útvonaltervet is készítettünk, annyi látnivaló van ezen a szigeten
A megvalósításuk attól (is) függ, hogy sikerül-e autót találnunk.
Tudtok esetleg segíteni, hogy így főszezonban, helyben milyen esélyek vannak az autókölcsönzésre (ahol nem kérnek majd 500 euró kauciót, mint CBR-nél)?
Ha nem találunk autót, akkor muszáj lesz 50 cc3-s robogót bérelnünk.
Tapasztalatok esetleg a robogózásról? Vannak a szigetnek olyan részei, amiket nem érdemes robogóval megpróbálni?
Köszönet a válaszokért
( és a gyönyörű képekért, élményekért, amiket megosztatok velünk )
#2332522015-07-24 18:28:04 Válasz a #233221. hozzászólásra
PRéka
a mai napunk erősen felborult így pl.Lassi főutcáján is végigmentünk,ott minden kölcsönzőben volt több kocsi is,minden méretben,a mocikölcsönzők is tele vannak még de máshol is ez a látszat.