Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 10021
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204444 Üzenet linkje2013-06-14 19:28:14 

Sziasztok Anikóék!

Nagyon jó utat és csodás nyaralást kívánok Nektek! Aztán mesélni ám ha hazaértetek icon_smile.gif Mindent tudni akarok, mint az orosz rajzfilmben icon_smile.gif

# 10022
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204456 Üzenet linkje2013-06-14 21:33:56 

cecil49 írta:
Sziasztok! Pár dolgot szeretnék kérdezni amire eddig még nem bukkantam rá a fórum olvasása közben A Bakasban fogunk lakni és kíváncsi lennék van e kávé főző és hajszárító vagy vinnünk kell.Van e helyi piac ahol házi sajtot és joghurtot gyümölcsöt lehet venni és vannak e cukrászdák ahol finomabbnál finomabb sütik vannak mint Sartiban .Nagyon tetszik a fórum élvezettel olvasom a beszámolókat és nagyon várom az idei hazatérők friss információit is .
Aki most indul azoknak napsütéses napokat és jó utat kívánok .

Szia Cecil!
A Bakasban tavaly nem volt sem kávéfőző, sem hajszárító. Szerintem idén sem lesz ez másképp. Ha gondolod, írd be alul a keresőbe hogy Bakas, és kidob minden ezzel kapcsolatos hozzászólást ami a fórumon található.
Piac nincsen Pargán. Talán mintha korábban írták volna, hogy a központban a taxiállomás környékén lenne valami kis kipakolás időnként, de nem tudom pontosan, mert minket annyira nem érdekelt.
Én a magam részéről kifejezetten cukrászdára nem emlékszem, mert azt sem nagyon kerestem, elég volt amit a pékségekben találtam. A Bakastól 50 méterre van egy jó kis pékség, és kb. 150-200 méterre egy kis utcában egy másik, amit nem próbáltam, de azt hallottam utastársaktól, hogy az is nagyon jó, és mintha ott lettek volna sütifélék.

# 10023
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204459 Üzenet linkje2013-06-14 22:09:05 

A városközpontban a 33-as Grill Bár mellet volt egy pékség. Itt nagy választék volt sütikből.
# 10024
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204469 Üzenet linkje2013-06-15 06:54:10 

Köszönjük szépen! icon_smile.gif
Úristen már holnapután indulunk! icon_smile.gif
Természetesen, amint visszaérünk beszámolok mindenről és rengeteg képet fogunk csinálni, szóval album is lesz majd.

sancho.dl írta:
Sziasztok Anikóék!

Nagyon jó utat és csodás nyaralást kívánok Nektek! Aztán mesélni ám ha hazaértetek icon_smile.gif Mindent tudni akarok, mint az orosz rajzfilmben icon_smile.gif

# 10025
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204470 Üzenet linkje2013-06-15 06:56:48 

Talált az én drága férjem egy jó kis térképes oldalt turista útvonalakkal, szerintem elég részletes képet ad.
Mi innen nyomtattunk térképet:
http://www.openstreetmap.org/

# 10026
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204481 Üzenet linkje2013-06-15 11:50:42 

AniFeri! Nagy jó utat, szép nyaralást és kellemes időtöltést kívánok nektek! Érezzétek nagyon jól magatokat! Élvezzétek a kint töltött idő minden percét ezen a csodálatos helyen!
# 10027
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204482 Üzenet linkje2013-06-15 12:06:53 

Azért ahhoz képest, hogy még bőven előszezon van elég sokan vannak a parton. Főszezonban mi lehet? Meg kell verekedni a helyekért? icon_biggrin.gif
# 10028
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204522 Üzenet linkje2013-06-15 21:47:14  Válasz a #204482. hsz-ra Előzmény #204482

Főszezonban az egész városi strand be van napágyazva. icon_smile.gif
De szerencsére még ott van a kis strand (a Piso), és a hatalmas Valtos, úgyhogy talán nem kell aggódni, el lehet férni.
Bár őszintén megvallva én mindkét alkalommal aug. végén, szept. elején voltam ott.

# 10029
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204527 Üzenet linkje2013-06-16 06:57:21 

MaciG írta:
Azért ahhoz képest, hogy még bőven előszezon van elég sokan vannak a parton. Főszezonban mi lehet? Meg kell verekedni a helyekért? icon_biggrin.gif

Mindennap nézem a webkamerát, és csodálkoztam, hogy nem tettek ki napernyőket. icon_rolleyes.gif Eddig. icon_smile.gif Ma reggel már megjelentek a kék napernyők is.
Mi is augusztus végén voltunk, már a 15-i csúcs után, de akkor is kb ennyien voltak a parton mint most...sőt...
Nem kell aggódni, mindenkinek jut hely.
Mi, ahol csak megoldható, nem szoktuk napágyat/ernyőt fizetni a parton, hanem a nyaralás elején veszünk egyet kb. 7-15 eur-ért, és azt használjuk. Majd hazajövetelkor ott hagyjuk. Még így is sokkal jobban jövünk ki, mint mindennap kifizetni ezt az összeget a kitett napozóágy/ernyőert.

# 10030
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204530 Üzenet linkje2013-06-16 08:30:37 

Gudli írta:
AniFeri! Nagy jó utat, szép nyaralást és kellemes időtöltést kívánok nektek! Érezzétek nagyon jól magatokat! Élvezzétek a kint töltött idő minden percét ezen a csodálatos helyen!

Köszönjük Gudli!
Már nagyon vártuk, hogy eljöjjön ez a nyaralás! icon_smile.gif

# 10031
Gaby955
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204543 Üzenet linkje2013-06-16 11:47:28 

.Van e helyi piac ahol házi sajtot és joghurtot gyümölcsöt lehet venni és vannak e cukrászdák ahol finomabbnál finomabb sütik vannak mint Sartiban .Nagyon tetszik a fórum élvezettel olvasom a beszámolókat és nagyon várom az idei hazatérők friss információit is .

Szióka!

Nagyon jó cukrászdák vannak. Az egyik a legjobb girosossal, Georg-gal szemben, aztán van a templom mellett, meg nem messze a halbolttól. Nincsenek nagy távolságra egymástól.

Gabi

# 10032
Opi064
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204550 Üzenet linkje2013-06-16 14:13:21 

A holnap indulóknak:

3X Parga után: Sakis, ajánlja mindeki, idén kipróbáltuk. Az ár versenyképes, a barátságos kiszolgálás aranyos, de a borjúszték amit ettem gyakorlatilag elgághatatlanul rágós volt, az adag sem volt olyan nagy, mint amire felkészültem a hsz.-ek alapján. Azért csak próbáljátok ki, nem rossz, csak én többet vártam. Amit én ajánlanék: A Zorbas taverna a középső strand utáni parti sétányon (a kikötő felé indulva) a "copfos behívogatós" mellett ( aki nem érti, majd megérti, mit mondok, ha ott lesz). A fetával töltött biftekit próbáljátok ki, zseniális. Egy nagy ovális tányér tele lesz 1 adaggal.
Grill33: szinte mindenki ott gyrosozik, mi 3 éve a "Filippos"-hoz mentünk, az ár ugyanannyi, de a Grill33 gyrosa kicsit szárazabb, kevésbé szaftos. Alapból tányéron,. villával adják. A centrumtól a kicsi Krio strand ( vagy a Bakas) felé indulva abban az Y elágban, ahol a Balthazár kajálda van BALRA menjetek, kb 200 m múlva nagancssárga alapszínű vendéglátó ipari egység.

Jó nyaralást mindenkinek!! A Bakas utáni olajligetes hegy tetején a St. Helen templomba tessék felmászni (Bakastól kb. 3/4 órás túra), ki lesz táblázva. A kilátás a városra pazar. Fényképészeknek: délelótt menjetek, mert du. szembenapos!!

Theia! Remélem meggyógyultál! A folyótorkolatos képeket feldobhatnád valahová! Én majd felteszem a Glikis, szurdokos Acheronos képeket, csak jelenleg behalt a Picasám, még nem jöttem rá a bajára...

# 10033
Opi064
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204551 Üzenet linkje2013-06-16 14:16:00 

Bocs: "Elrághatatlanul"

Ja, piac: csak pénteken van a templom mellett, a helyi police előtt.

# 10034
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204560 Üzenet linkje2013-06-16 17:36:23 

opi064 írta:
A holnap indulóknak:

3X Parga után: Sakis, ajánlja mindeki, idén kipróbáltuk. Az ár versenyképes, a barátságos kiszolgálás aranyos, de a borjúszték amit ettem gyakorlatilag elgághatatlanul rágós volt, az adag sem volt olyan nagy, mint amire felkészültem a hsz.-ek alapján. Azért csak próbáljátok ki, nem rossz, csak én többet vártam. Amit én ajánlanék: A Zorbas taverna a középső strand utáni parti sétányon (a kikötő felé indulva) a "copfos behívogatós" mellett ( aki nem érti, majd megérti, mit mondok, ha ott lesz). A fetával töltött biftekit próbáljátok ki, zseniális. Egy nagy ovális tányér tele lesz 1 adaggal.
Grill33: szinte mindenki ott gyrosozik, mi 3 éve a "Filippos"-hoz mentünk, az ár ugyanannyi, de a Grill33 gyrosa kicsit szárazabb, kevésbé szaftos. Alapból tányéron,. villával adják. A centrumtól a kicsi Krio strand ( vagy a Bakas) felé indulva abban az Y elágban, ahol a Balthazár kajálda van BALRA menjetek, kb 200 m múlva nagancssárga alapszínű vendéglátó ipari egység.

Jó nyaralást mindenkinek!! A Bakas utáni olajligetes hegy tetején a St. Helen templomba tessék felmászni (Bakastól kb. 3/4 órás túra), ki lesz táblázva. A kilátás a városra pazar. Fényképészeknek: délelótt menjetek, mert du. szembenapos!!

Theia! Remélem meggyógyultál! A folyótorkolatos képeket feldobhatnád valahová! Én majd felteszem a Glikis, szurdokos Acheronos képeket, csak jelenleg behalt a Picasám, még nem jöttem rá a bajára...

Kedves Opi064!

Köszönöm a tippeket és a tanácsokat! icon_smile.gif

# 10035
Cecil49
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204575 Üzenet linkje2013-06-16 20:07:52  Válasz a #204456. hsz-ra Előzmény #204456

Köszönöm! a gyors válaszokat igen már többször végig böngésztem a fórumot és még fogom is mert szeretek felkészülten útnak indulni,csak ezekre a dolgokra nem akadtam rá. icon_confused.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 668 669 670 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu