Mért? Sátras, motoros, bőrszerkós buli? Vagy a horvátokkal van baj?
Én csak egyszer voltam Horvátban, utána Göröghon, és azóta Göröghont nem tudom abbahagyni! Engem ugyan vissza nem csábítanak a horvátok!
#1802492012-02-28 21:53:47 Válasz a #180248. hsz-ra
tavaly sátraztunk görögben egy hetet és folytattuk apartmanban egy héttel az Ibusznál, annyira otthonosan érezzük magunkat hogy nem is kivánkozunk máshová
Gratula mindkettőtöknek, de jövőre már mindkettőjüknek látni kell Porit!
Az új generációnak már jobb dolga lesz. Mármint, a nehéz helyzetet leszámítva. Mindenesetre Nei-Pori látványon nőhetnek fel!
Nekik tényleg az otthonuk lesz! Hajrá újdonsült szülők!!!
ha baba jön az nagyszerü, de jövöre már lehet velük is menni,
nálunk nem jön baba, a golya se jár erre, a postás sem csenget,de az idén mi sem megyünk a lakásfelujitás miatt, már el is kezdtem, két kisebb helyiséggel kész is vagyok
Sziasztok!
Egy kis segítség utazási iroda választáshoz:
Tavaly Anett toursnál foglaltam, egyéni utazással. Indulás előtti napon este 9kor felhívtak, hogy sztrájkolnak Evzoninál, ha már elindultunk menjünk Szófia felé, arra biztosabb az átjutás! Aznap este el sem indultunk, de másnap reggeltől végig kapcsolatban álltak velünk, folyamatosan adták az infókat, hogy milyen a határhelyzet! Este fél 11-re értünk Poriba...2 lány ott várt minket az iroda előtt, majd össze estek, de vártak minket! Nekem itt Magyarországon ez szinte már az elképzelhetetlen kategóriába tartozik!
Idén is néztem az árakat (engedményekkel) náluk, de én annál olcsóbbat nem találtam sehol!
Nagyon szuper kis utazási iroda!
Sziasztok,
Hétfőn tudtam meg, hogy mire haza jövünk Nei Poriból leáll a cég és senki nem megy dolgozni Nos akkor ha 3 hétig nem megyek dolgozni elgondolkodom (ebből 2 hét Pori) a görög út hosszabbításán
Sziasztok,
Hétfőn tudtam meg, hogy mire haza jövünk Nei Poriból leáll a cég és senki nem megy dolgozni Nos akkor ha 3 hétig nem megyek dolgozni elgondolkodom (ebből 2 hét Pori) a görög út hosszabbításán
ez azt jelenti hogy kampec a cégnek? ne is gyertek akkor haza, gyorsan keressetek kint munkát