Köszönjük a gyors választ mindannyiotoknak,Kabuci ezt már Mi is megtaláltuk,de úgy látom hogy szálloda és mi apartmant foglaltunk,de az is lehet mind egybe van,majd csak kiderül amíg utazunk vagy már talán mindegy is mert már lefoglaltuk a szállást.
Esetleg valaki tud segíteni autóbérlés ügyben?hogy kinél bérelhetünk?vagy érdemesebb itthon már rendelni?és körülbelül milyen árkategoriára számíthatunk?köszke
#2266802015-02-02 00:34:45 Válasz a #226674. hsz-ra
A szeptember végieknek (velem együtt) már csak az hiányzik, hogy a helyi buszok és a hajós utak még aktívak legyenek, mert jogsi híján elég behatároltak a lehetőségek Mondjuk mi stoppal és gyalog is boldogulni szoktunk, igaz még nem tudom, mennyire kihalt a hónap végén Karpathos.
#2266792015-02-02 00:21:02 Válasz a #226676. hsz-ra
A Sea Stone-nal sokaknak (legalábbis amit az értékelésekben olvastam) az a fenntartásuk, hogy egy forgalmas kereszteződésben van, és éjszaka is nagyon zajos! Ha valakit ez nem zavar, akkor jó lehet, de ha zavarja, elronthatja a nyaralását
Kedves Kónyu és a többiek:még mindég sajnálkozva a Dolphin miatt,de sikerült foglalni az Apollo-nál a Sea Stone_ba csak úgy vakon,de most hogy van már katalógus örülünk a választásnak,nagyon szépnek tűnik és ami nem utolsó szempont hogy a legolcsóbb így másra is tudjuk költeni a megmaradt pénzt.És eddigi utunk során sem csalódtunk soha a szállásba,főleg hogy csak aludni járunk oda és arra megfelel tökéletesen.
Ha valakinek ismerős lenne szívesen olvasnék róla hogy merre lehet betájólni Pigadián
Most még izgatottabbak vagyunk csak már indulnánk:szep:3-tól 17-ig.üdv mindenkinek addig is és még sokat szeretnék olvasni indulásig Karpathosról.
Tavaly szept. 25.- okt. 2-ig voltam Karpathoson, tisztára bolond idő volt.
Az egy hétből 2 napig akkora orkán szél és eső, hogy az apartmant sem lehetett elhagyni, a többi napon pedig napsütés és 25-30 fok.
Este azért hűvös volt már, pulcsi, kisebb kabát mindenképpen szükséges.
De az időjárás ne tartson vissza senkit sem, mert nagyon szép és érdekes a sziget.
#2266222015-01-31 19:50:11 Válasz a #226621. hsz-ra
Szia Cicmarek!
Én is innen az oldalról próbáltam tájékozódni az időjárást illetően,illetve a józan logikám alapján azt hiszem, hogy a hőmérséklettel nem lehetnek nagyon gondok,hisz jóval délebbre van. Előzőleg írták nálam tapasztaltabb emberek,hogy netán beüthet 1-2-3 nap esős idő... Mi pont ugyanebben az időszakban voltunk Zakynthoson, mondhatom valami fantasztikus időnk volt, egy éjszaka volt eső,aztán 30 fok felett volt megint ! !
A tenger hőmérséklete meg szeptember elején a legmelegebb,hát szerintem nagy baj nem lehet ! Amúgy is sok-sok programot tervezünk a fürdőzésen kívül, nem fogunk unatkozni.
Tavaly sokan a főszezonban kifogtak olyan esős-borongós időt (nem pont itt), hiszen tudod ma már az időjárás nem kiszámítható, minden szerencse kérdése !!!!! Gyorsan kell dönteni,mert az olcsóbb helyek nagyon fogynak (nekem ezt írták az irodától)...........
Üdv!
Szia Kabuci!
Tervezem Én is Karpathos-i utazást az utolsó charter járattal Bp-ről, ez 09.24-10.01ig.
Látom, Te már le is foglaltad az utazásod, ezért is kérdezném, hogy
milyen idő van olyankor a szigeten napközben? Előfordulhat esőzések? Fürödni lehet a tengerben? Azt olvastam már, hogy estére 20fok körül van a hőmérséklet és szeles az idő.
Köszi előre is a választ