Tény, hogy látni szeretnék egyszerre mindent, még a lehetetlent is, de azért nem ilyen vészes a helyzet
Kefaloniára szerintem nem lenne érdemes átmenni csak egy strand miatt.
Két kedvenc helyünk van, az egyik a sziget tetején, a másik a sziget alján. Jó lesz nosztalgiázni, igaz rohanós lesz, de legalább látjuk.
Majd másnap pihenünk Lefkadán.
Vagy ti nem így csinálnátok??
Én maradnék több ideig a szigeten, de a kompjárat nem túl barátságos.
Azért megnéznélek titeket ha átkompolnátok, hogy hány helyre mennétek el.
Igazad van, csináld úgy, ahogy neked jó!!!!!! Nekem is elég lenne csak Mirtos és Assost látni és pancsizni, aztán vissza. csak még egyszer ujra látni és kész.!
Nem bírálat és nem sértegetés akart lenni részemről, amit írtam. Csak egyszerűen tetszik a tempód. Mivel már én is voltam Kefalónián kétszer is, lehet, hogy nosztalgiából én sem tudnám kihagyni, ha már arra járok. Egy a lényeg: érezd magad nagyonjól és élvezd ki minden pillanatát Hellász rabságának!
Mi évek óta szeretnénk átmenni Ithakán Ithakiba ( http://maps.google.com/maps?f=.....10952&z=14 ) de nem jön össze, mert a reggeli komppal ugyan át tudnánk menni, de vissza nincs járat Már azon gondolkoztam, hogy komppal átmegyek, viszek egy robogót, Ithakiból délután átszáguldok Kioniba, mert onan a kiránduló hajóval Kosztasz biztos vissza hozna.
Szal én is tudok szervezkedni...
Így is kell. mindent meg lehet oldani, tapasztalat, hogy nem kell mindent itthonról elintézni előre. jobb ha látod helyben, mi a helyzet. Én Szantoririt szerveztem le két éve itthonról a hajót és a szállást. Akkor annyiba került a 3 nap, amennyiért az ut.iroda vitt volna egy napra. azóta csak a szállás és (repcsis út esetén)az utazás miatt van szükség az irodára.
Kati,
Dehogy vettem én bírálatnak vagy sértésnek amit írtál!!
Kifejezetten jól esett
Kakadu!
Hát nem semmi a te terved sem, kívánom, hogy sikerüljön megvalósítani.
Mondjuk te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy 3 hétig leszel a szigeten, így talán még az sem lenne vészes, ha egy éjszakát Ithakán töltenétek, nem? Vagy ez kizárva?
Én szívesen Kefalonián aludnék, de így is olyan kevés időnk lesz Lefkadán, nem akarom elvennni tőle az időt.
A párommal megbeszéltük, hogy lesz ami lesz, átmegyünk gyalogosan Fiskardoban, és megpróbálunk jobb áron kölcsönözni autót mint ahogy az oldalak írják. Kipróbáljuk milyen az, mikor nincs valami agyonszervezve
Teljesen egyetértek abban hogy a magánszervezés sokszor jóval olcsóbban jön ki mint az irodás út.
Már azt is kitaláltam, hogy hogyan tudunk egyszer eljutni Zakynthosra autó és iroda nélkül olcsón
Szép is a sziget... És a legjobb, hogy itt is van olyan strand, ahol csak ti vagytok, senki más...
Lassiban 10 euro egy napra robogót bérelni, gyros is max 2 euro, szóval nem a legdrágább szigetek közé tartozik, és mégis egy csoda
Ha magánszervezésben mennétek, érdemes összekötni vagy Lefkadával vagy Zakynthossal, vagy 3 hét alatt megnézni mindhárom szigetet
Bizony már ezen a nyáron ki kell tervelni mi lesz a következő úticél, mert csak nyáron lehet jól utánajárni az információknak, gondolok itt a kompra és egyebekre.
És januárban meg már foglalni kell, mert hamar elkapkodják a jó helyeket.
Még el sem jött ez a nyár, de mi már tudjuk hova megyünk jövőre
Jaj de jó dolog tevezni, én úgy imádom ezt