#1043742009-06-13 18:42:31 Válasz a #104330. hsz-ra
Szia Mulike!
Ne keseredj el, Rodosz nagyon klassz hely. Én majd elsírtam magam, mikor egy hét után haza kellett jönnöm.
Tipikusan olyan sziget, ahol mindent megtalálhatsz. Gondolok itt a változatos strandokra, történelmi nevezetességekre.
Faliraki jó kiinduló pont bejárni a szigetet.
Ha van kedved, olvasd vissza a hozzászólásaimat, nézd meg a fotóalbumomat, látni fogod, tényleg jó hely.
Szia CSZ75!
Megnéztem a rodoszi fényképeidet, és csak gratulálni tudok hozzá! Nagyon jól sikerültek. Már csak 12 nap van hátra indulásig, és remélem, hogy személyesen is megtapasztalhatjuk a látottakat.
Üdv.: Mulike
#1044862009-06-14 21:12:23 Válasz a #104451. hsz-ra
Szia Mulike!
Köszönöm szépen.
Jó készülédést kívánok neked (nem kicsit irigykedve ).
Ha esetleg még nem ismered, ajánlom figyelmedbe Tőzsér János: A napfény szigete, Rodosz, a lélek szigete Kósz c. könyvét (http://www.kassakkiado.hu/utikonyvek.html).
Sziasztok!
Mi is megyünk Rodoszra, 06. 21-én 2 hétre, Kolymbiára.
nagyon remélem, hogy kártyás személyivel beengednek , mert az útlevelem lejárt..., és már nincs idő megcsináltatni
Köszönöm a sok bíztatást és a könyvajánlást. Ez utóbbiról már olvastam visszamenőleg itt a rodoszi topicban. Most már nagyon várjuk a nyaralást, és készülődünk. Ha visszaérkeztünk, majd megírom a tapasztaltakat.
#1047822009-06-16 15:46:15 Válasz a #104766. hsz-ra
Tényleg remélem, hogy nem fognak problémázni miatta, azért elviszem a katalógust is, miszerint VAGY útlevél VAGY személyi kell, meg a még épp (júli 1-ig) érvényes útlevelem is , és ha más nem felkapaszkodok a gép farkára.. , de mindenképp eljutok Rodoszra!
Szép napot mindenkinek!
Évuka vagyok és 5 nap múlva repülünk Rodoszra. Ott Falirakiban lesz a szállásunk. Szeretnénk autót bérelni és végigjárni a szigetet, illetve szeretnénk Simyre is eljutni. Van valami tudnivaló evvel kapcsolatban, amit már a gyakorlott utazók tudnak Rodoszról? A férjem szerint elmebeteg módon ülök a gép előtt és szivom magamba a tudnivalókat, olvasom Tőzsér könyvét (ami szerintem nagyon jó), de még soha nem jártam ott és izgulok a repcsi miatt is. Szóval mint egy rossz gyerkőc, számolom, hányat is kell még aludnom!!!!!!!!! Minden jó tanácsot köszönettel fogadok!
#1050762009-06-18 10:40:56 Válasz a #104795. hsz-ra
Szia Evuka!
Mi is 21-én indulunk:-), lehet, hogy egy gépen utazunk:-), a miénk 16:10-kor indul, azt hiszem....
Én is szívom az infókat a neten, szerintem mi motort fogunk bérelni, és szívből remélem, hogy túl is éljük
#1053202009-06-19 11:13:05 Válasz a #105268. hsz-ra
Szia!
Mi is azzal megyünk, de tegnap értesítettek minket, hogy később indul, 17:25-kor, ha jól emlékszem. Mi a Kartago-val megyük, Kolymbiában leszünk, Faliraki alatt..