Abban van valami változás, hogy elég-e a személyi igazolvány Görögországba ha busszal megyünk? Mert azt tudom, hogy pár éve már nem kell útlevél ahhoz, hogy Szerbián és Mecedónián áthaladjunk, csak nem tudom ez változott-e azóta.
Abban van valami változás, hogy elég-e a személyi igazolvány Görögországba ha busszal megyünk? Mert azt tudom, hogy pár éve már nem kell útlevél ahhoz, hogy Szerbián és Mecedónián áthaladjunk, csak nem tudom ez változott-e azóta.
Szia!
Igen,elég személyit vinni,már nem kötelező az útlevél.Mindenhol elfogadják Görögországba menet
Én írtam a külügynek, már válaszoltak is és ott is megerősítették, hogy mind Szerbiába, Macedóniába és Görögországba is be lehet lépni érvényes lehetőleg az új kártyaformátumú személyivel!!!! Szóval nem kell útlevél így mi se fogunk csináltatni.
Ti miket szoktatok magatokkal vinni a buszra unaloműzésként?
Könyvet, rejtvényt, meg a két szememet. Én ilyen kis "maradi" vagyok.
(Ha az útitársak nem lennének tekintettel a másikra, én viszont nem szeretném az ő fecsegésüket hallgatni, akkor jó szolgálatot tehet valami zenelejátszó alkalmatosság.)
Én mindig viszek könyvet, rejtvény, meg újságot, de inkább nézelődök. Bár én a szerencsések közé tartozom. Amint elindul a busz, úgy kell a szemem kitámogatni, hogy ne aludjak el. Egy mp3 vagy 4 nagyon jó szolgálatot tehet, mivel sok utitárs még éjszaka sincs tekintettel másra, és egyfolytában karattyol.