Szia Enda! Örömmel hallom, hogy nemcsak én vagyok màr türelmetlen Mi hárman utazunk, apa, 9,5 éves nagylàny és én. Nem zártunk ki semmit, mert Görögorszàgban csak Paralián nyaraltunk, az pedig repülővel elvileg nem sanszos, de azon sem sértődnénk meg. Bulgáriában mèg kettesben, gyermektelenül voltunk, nekünk az is nagyon tetszett. Ha ilyen helyre megyünk nálunk max. 2 nap "kultúra" fér bele, mert nekem a feltöltődéshez a napfény és a tenger kell, semmi más. Ez mindenhol meglesz, remélem. Lánykám titkos vágya Bulgária, mert nagyon szeretne elmenni az Isztambuli kirándulásra. Szerintem nincs rá nagy esélyünk az itteni tapasztalatokat olvasva. A másik vágya, hogy medence is legyen az apartmannàl. Anyukájához hadonlóan igazi vízicsibe:-) Örülne Korfunak is, hiszen Sissi rajongó. Én talán Krétának örülnék a legjobban. Egy szó, mint szàz, nem nehéz minket boldoggá tenni, mindennek örülni fogunk. A vàrakozás nehèz, főleg, hogy mától vagyok szabadságon, így több időm van ezen gondolkodni. Bár a várakozás is szép tud lenni, ha ott vagyunk, olyan hamar eltelik az 1 hét.
Ti zártatok ki valamit? Hová mennének szívesen? Az is lehet, hogy ugyanoda utazunk Ti melyik városban fizettetek be? (Mi Kaposváron).
Jó várakozást nektek is!
Enda! Az előbb elfelejtettem megkérdezni: a rokonlélek kifejezés az Anna c. Filmből való? Mert akkor igazán rokonlelkek vagyunk Nem véletlenül lett Anna a lányom. Nem lett vörös hajú, de nagyon nagy dumás!
Bocs az off-ért.
Az általad feltett kérdésre engem is érdekel a válasz, milyen információt adnak a telefonhívás alkalmával?
Köszönöm,tuti klassz lesz
Csak annyit mondtak el,h hova megyünk,mikor,és honnan indul a gép.Valamint,hogy a héten személyesen menjünk be Nagyon örülünk a debreceni indulásnak is,azt hittük nem indul innen tombolás út,de jó,mivel nekünk plusz költség és idő lett volna feljutni Pestre.
Na,tegnap délben hívtak minket is-csak nem voltam az országban,azért nem tudtam előbb jelezni-:Kelet-Kréta Gouves Despina ház.Ha valakinek -vagy ismerősének van infója erről,mindent szívesen hallgatok!(Azért kicsit fáj a szívem Karpathosért...)Ja,debreceni indulással.Nem tudom,ez végül is jó-e nekünk-még nem todtam semminek utána nézni.De mondom,minden megjegyzés érdekel!Át is megyek a Kréta topikba szétnézni!!!
Blondebaby,a beszámolódat már akkor fogod írni,amikor mi már ott leszünk...konkrétan mi váltunk titeket!Ma voltam benn a papirokért,azt olvastam,hogy egy nagyon csendes falu,de modern és szép apartman,közel a tengerhez.Vagyis a Másik Gouves-i házhoz viszonyítva,ami barátságosabb,virágosabb,de egyszerűek a szobák és messzebb van a part.Egyenlőre ennyi infóm van...Miért nem tud-akar írni senki Kréta keleti oldaláról????
Mi tavaly Hersonisosson voltunk, az Gouves mellett van. Ha nyüzsgésre vágytok
menjetek át busszal. Mi érdekel a Keleti oldalról ??
Mi átmentünk busszal Ag.Nikolaosra, oda mindenképp menjetek át, csodaszép !!
Ill.Hersonissoson található a Star Beach, ( nem tudom hogy gyerkőccel mentek-e )
ha igen, akkor feltétlenül nézzétek meg. ingyenes aquapark.
Nem is tudom hogy a gyerek vagy a férjem élvezte jobban a csúszdázást!!
ja és szokott lenni habparty !!! tényleg ingyenes , csak a nyugágyért kell fizetni.
köszi gemike a választ!Ketten megyünk a férjemmel.Azt kérdezném,van-e valami ezen az oldalon,amit nem szabad kihagyni,és ha kocsit bérelnénk mennyi időre érdemes?
Látom a.Nikolaost,mint ajánlott látványosságot,Vai partját,Ierapetrát nézegettem...mit tudunk még ott olyat látni,ami ezekhez hasonló.Illetve tud-e valaki ajánlani éttermet,kajáldát,stb...hegyi falvakat,bármi egyebet...Az Aquapark jó ötlet,nagyon kedveltük Korfun is,mindenképpen megyünk!Láttam mellette a térképen jelölve Aquváriumot is...erről valaki?
Igen , aquarium kettő is van . van egy Hersonissoson , mi ebben voltunk, aquaword a neve,
ez kisebb ,kb 1 óra alatt meg lehet nézni,, mi amíg vártunk a transzferre addig megnéztük,
volt kígyó, teknős, polip, tetszett nagyon , a nyakadba teszik a kígyót , és lehet fényképezni,
van egy másik Heraklion mellett , ez úgy tudom nagyobb, itt sajnos még nem voltunk,
igen Vai-t is megnézném ,nekünk az kimaradt, Heraklionban a régészeti múzeum, Knossos,feltétlen, csak oda korán érdemes menni.
Kocsi bérlésről nem tudok nyilatkozni ,mi busszal mentünk minden felé és teljesen jól működött. De biztosan segítenek a többiek a kocsibérlésben. Rollot kérdezd ő ebben a profi.
üdv
jó utat
gémi
Udv Mindenkinek!
Augusztus 2-ai indulassal Chania Manias apartmanhazba sorsoltak ki a mediterran tombolan, eladom, mert jartam mar Kreta nyugati reszen. Remelem sikerul eladnom az altalam vasarolt aron. Julius 20-aig van ra idom. Koszonettel.