#1770282011-11-06 22:28:31 Válasz a #177002. hsz-ra
Szia szervezett úttal tavaly volt,akik voltak azt mondják jó volt.Már nem emlékszem melyik iroda szervezte,4napos volt fakultatívval bulival,egész jó árban volt.
#1770322011-11-07 09:08:51 Válasz a #177002. hsz-ra
Szia kszifiasz!
Úgy emlékszem tavaly ezen a fórumon kísérlet volt egy ilyen út létrehozá-
sában. Emlékeim szerint nem jött össze a kellő létszám, pedig a szervezésbe elég sok energiát fektettek bele. Ha van kedved, időd,
visszakereshetsz a m. év hasonló időszakában folytatott levelezésekben.
A Dias Zeus Travel szokott STAVROS-ba szervezni minden évben szilveszteri kirándulást.
Persze Stavros nem SARTI
de legalább Görögország.
Üdv.
czoki
Szia Czoki.
Igen olvastam a tavalyi szervezkedést, sajnos nem sikerült. Ha lehet nem mennék busszal. Úgy gondoltam, hogy csak a párommal ketten autóba ülnénk, és irány Sarti. Stavrosban voltam augusztusban, oda nem szeretnék most menni. Tulajdonképpen azt nem tudom, hogy Sartin van e valami (szilveszteri buli) egy szórakozóhelyen, vagy egy étteremben. Még keresem a lehetőségeket. Amúgy sem voltam még télen görögországba, de azt is látni kell egyszer.Szóba került még Thessaloniki, de félek, hogy a szállás igen drága lenne.
Kszifiasz!
Valahol olvastam, hogy szerveznek Sartira szilvesztert, de most egy istennek nem találom.
A Jimakos tours Leptokária-Parália helyekre szervez.....és a klasszikus stavrosi szilveszter (ez nagyon jó volt).
Szia kszifiasz!
Egy gyenge ötletem támadt, miután azt hiszem innen nem fogsz igazi választ kapni, mert mindenki csak
nyáridőben "bolyong" Sartin. Tehát megtaláltam a Sassos telefonszámát. Esetleg megérne egy próbálkozást, hiszen
ha jól tuom, Ök helyben laknak, de legalább is ismerik a helyi szokásokat. Fő gondnak a szállást vélem, mert téliesített apartmanokkal nem találkoztam, illetve azért nem fognak egy egész házat befűteni.
Nos a telcsiszám:0030-(2)375-094022 web.http://www.sassos.fw.hu/
Szorítok, hogy sikerűljön az elképzelésetek.
#1770802011-11-09 16:31:32 Válasz a #177062. hsz-ra
Szia!
Szállásban tudok segíteni. Mi már 2x voltunk nálunk és jövőre is hozzájuk megyünk. Nagyon aranyos magyar csajszi, Ő Hajni és férje Jorgos. Ők ott laknak és központi fűtésük van, az egész házban. 1 lakás az övék 3 apart. pedig kiadnak. Szerintem jó árban meg is tudtok egyezni. Mivel csak egy kicsi "kakaót" kell dobni még abba a részbe ahol Ti vagytok. Az újfalu részen van nagyon korrekt, csendes, szép kilátással.
Sziasztok.
Először is szeretném mindenkinek megköszönni, hogy segiteni próbált a szilveszterrel kapcsolatban. Sajnos azóta feleségem autóját kicsit megtörték, igy a félretett pénzt erre kell forditanom. Lökháritó, hűtő, klimahűtő, és még ki tudja mi derül ki a szerelés alatt.
Sziasztok.
Aki jövőre a Sarti beach apartmanhotelt nézte ki magának az Apollon travel katalógusából, annak sajnos mást kell választani. Ez már nem lesz, de lesz helyette másik. Egy hét múlva kiderül.