#2051852013-06-25 20:46:43 Válasz a #205182. hsz-ra
Sziasztok!
Ma jöttünk haza nagyon klassz nyaralás sikeredett ismét.
A szinpad a nyárnyitó ünnepére készült ez teliholdkor rendezik.
A mólón tűzugrást is rendeznek táncos műsorokat adtak elő.
Szia! Végignéztem a képeidet, jó témák, jó meglátások....kijárna Neked egy jobb fotómasina, tudnál vele mit kezdeni!
Köszi a dicséretet, Opi!
Nagyon szeretek fotózni, de csak amolyan amatőr módon.
Imádom a mostani kis Fujimat, 14 mega és 10x zoomos, szerintem a kompaktok között azért elég ütős.
késő este vettem észre a linkedet,de ma reggel korábban keltem,hogy kicsit "pargazhassak"...csodásak!mi annak idején nem voltunk a "túrán az olajfa ligeten keresztül a liochnos-ra",de ez tényleg egy ájulás!!!!jól indult ez a vacak borús nap,köszinagyon!
Még a maival 3 nap munka,aztán hajrá nyár!!!!!és képnézegetés!!!!!Este folytatom!!!Biztosan irok még...
#2052572013-06-26 12:50:08 Válasz a #205125. hsz-ra
Szia !
Mi júli 5 én indulunk 2 kocsival és egy 9 személyes busszal, de egyenlőre csak az előző évi Görög utazások tapasztalati vannak persze azok csak szalonikiig jók.
Pargára Mi is most megyünk először nyaralni.
Ami változást találtam a tavalyi évhez képest, hogy a Macedonoknál nem fogadják el a fém euró-t. Több tippet is olvastam van aki a határon váltott a 10 eurót speditőröknél, van aki 10 euróval fizetett az első kapunál és Dénárban adtak vissza, ez a Dénár elég oda és vissza útra. ( egy útra kell 50-60-50 Dénár).