Örülök neki hogy akkor csak mi jártunk így pórul.Mi is a legfelső emeleten voltunk,ott találkoztunk a problémákkal.Bízom benne hogy idén más lesz,jobb lesz.Mert nagyon megszerettem Nei Porit,és nyáron újra szeretnék oda menni.Még az is lehet hogy sátorban fogom tölteni az az egy hetet.Bízom benne azért senkit nem bántottam meg,a negatív élményem leírásával,a Kaliope apartmannal kapcsolatosan.
Mi is tavaly voltunk a Kalliopéban, június elején, de ilyet mi sem tapasztaltunk... És nekünk szúnyoghálónk is volt (2. emelet, 9-es szoba).
Csak igazolni tudom a kedves fiatal házaspárt, mivel pont szomszédok voltunk abban az időpontban. Én több évet jártam a Kalliope-ba de nem tapasztaltam, hasonló dolgokat. Főleg csótányt nem láttam, szúnyogháló eddig minden helyiségben volt. Sőt árnyékolós ajtó, szúnyoghálós ajtó, üvegajtó, majd egy nagy elhúzható függöny! Azért így is volt, hogy betévedt egykét szúnyog, de azért volt az elektromos szúnyog riasztó!
Eddig úgy tudtam a csótány csak éjjel merészkedik elő?
Más fórumokon olvastam hogy Nei Porin elég sok medúza van.De abban az időszakban,mikor mi voltunk, (utószezon) nem volt egy darab sem.Esetleg valaki tapasztalt ezzel kacsolatban mást,elő vagy főszezonban?
Más fórumokon olvastam hogy Nei Porin elég sok medúza van.De abban az időszakban,mikor mi voltunk, (utószezon) nem volt egy darab sem.Esetleg valaki tapasztalt ezzel kacsolatban mást,elő vagy főszezonban?
nyáron a fözeszonban lehet találkozni meduzákkal leginkább a bolyák közelében szoval eléggé bent ahova már kevesen járnak, annyira sekély a viz hogy a meduzáknak az nem jo, mi elég bátrak vagyunk ahhoz hogy bemenjünk és nézegessük öket szemüveggel, gyönyörüek
#1807302012-03-10 17:58:11 Válasz a #180703. hsz-ra
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Az apartman már le van foglalva, így csak reménykedem a több pozitív vélemény miatt.
Mivel már többen jártatok ott, esetleg tudnátok abban is segíteni, hogy mit érdemes megnézni Nei Pori közelében? Nem fakultatív kirándulásra gondolok, hanem amit robogóval is könnyen el lehet érni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
#1807312012-03-10 18:23:11 Válasz a #180730. hsz-ra
elmehettek leptokáriába ,litochoroba, dionba,felmehettek az olymposzra, a tempi völgyébe onnan visszafelé palaiopyrgos-hoz a kagyloházhoz és onnan le a tengerhez a folyo mellett és a többieknek is lesz még javaslatuk böven
Természetesen a 3 km-re levő Platamonas! Tessék felmenni a várba, és fel a hegyre a halottvárosba! Nei-Pori és Platamonas között pedig ki kell próbálni a kisvonatot!
JA! A medúzák! Csak előszezonban találkoztam velük! Beleúsztam néhányba, de megúsztam csípés nélkül, de rajtam kívűl más nem igen volt a vízben. Ahogy jön a tömeg, a medúzák eltűnnek!
#1807482012-03-10 21:07:23 Válasz a #180728. hsz-ra
Medúzákkal 2010-ben júliusban, csak akkor találkoztunk amikor beljebb úsztunk és búvárkodtunk, de nem sok volt akkor sem, 2009-ben augusztusban egy viharos, szeles nap után viszont láttunk többet is.
Robogóval még fel lehet menni régi poriba is Igaz a robogó is megizzad, amíg felér az ember, de megéri A többit az elöttem szólók elmondták... Ha valaki vállakozó kedvű akkor akár vonatozhat is, ahogy mi tettük Thessaloniki, Athén, l
Larissa stb
Motort bérelni a Moto Billysnél érdemes. Vaszil a tulaj nagyon jó fej és a végtelenségig lehet vele alkudozni az árról Visszafelé pedig egy pohárka jóféle házi cipourot is letönt a vendégek torkán
Medúzával ritkán lehet találkozni, engem a csuklómnál és hátul a lábszáramnál csípett meg, de semmi bajom nem lett tőle... Picit égett és piros volt de egy idő után elmúlt. Igaz este Mythos ivás közben egy tavernában újra elkezdett égni minden előzmény nélkül, de utána ez is elmúlt...
Szúnyogok akadnak ez tény... nekem a véremet vették szabályosan... nem is értem pontosan, hogy szerte Göröghonban nagyon sok helyen jártam, de szúnyog csak itt volt. Ettől persze még Nei Pori egy nagyon klassz hely és aki csak elmegy oda nagyon jól fogja érezni magát. Én az apartmanban más állattal nem találkoztam... ugyanis általában korábban hazaértek a tavernázásból és már aludtak mire mi visszérekztünk
#1807592012-03-11 00:46:04 Válasz a #180758. hsz-ra
Még 1x visszatérve a csótányokra,az sem elképzelhetetlen hogy az előző lakók "felejtették" esetleg ott.Na de ez már a múlt most már csakis az idei nyaralás tervezése a cél.