#1788752012-01-28 09:25:23 Válasz a #178790. hsz-ra
Szia!
Tavaly ugye mi is megkérdeztünk ezt.Akkor azt mondták hogy előszezonba az Olasz Adria és Tolo is játszik de nagyon kicsi az esélye.Olasz Adriára szinte nulla.Tolo valószínűbb de az se nagyon.Én ugy totóztam tavaly,hogy Olaszok igen felkapottak oda nem megyünk,Toloban reménykedtem de tudtam,hogy nem.Paralia szintén felkapott főleg olcsón előszezonban nem hiszem hogy marad hely.A legvalószinübb Sarti.Hát be is jött Tavaly mikor kijöttünk az iródábol páromnak már akkor mondtam Sarti megint tárt karokkal vár minket.Jól ki is röhögött De ha megfigyelted tavaly elő és utószezonban mindenki Sartira ment innen, főszezonba meg Paraliára.Szóval én mindig azt mondom Olaszország kizárt Én idén nem tudok totózni fogalmam sincs hova megyünk.Még tippem sem Tavaly innen mindenki volt mindenhol. Majd kiderül.
Nekem is azt mondták az irodába hogy Toló messze van arra ne is számítsak,és mivel mi ketten megyünk azt mondta a csaj hogy az Olasz Adria se,ezért gondolom én is hogy Sarti lesz belőlle,mivel az Olimpost kizártuk!Szeptember első hete utó szezon akkor még ez is stimmel.Na majd kiderül,bár csak ott tartanánk már!!!
Köszönöm az infókat , akkor a mai programom végignézem az infókat az Ibisz által megadott Sartis szállásokról. Bár mindegy melyik csak ott lehetnénk már
olvastam, h a Kosmas apartmannál használhatatlan a part.:S ez valóban így van? néztem térképen, h keskenyebb ezen a részen a part, mint a másik részen, ahol szélesebb. szélesebb partrésznél voltam 4-5éve, de az nagyon szép volt. mondjuk azóta biztos változott pár dolog Sartin.=)
Szia Feenhaft.
Ez valami vicc lehet. A kosmas 600 méterre van Sarti központjától. Én 2005-ben voltam a kosmasban, azóta többször is de más apartmanban.Az apartman majdnam Sarti közepén van. Ha esetleg nem tetszik a part, amit kétlek 6-8 perces sétával elérsz a falu mindkét végére. Személy szerint én a beach részt szeretem a legjobban.
Szia Feenhaft.
Ez valami vicc lehet. A kosmas 600 méterre van Sarti központjától. Én 2005-ben voltam a kosmasban, azóta többször is de más apartmanban.Az apartman majdnam Sarti közepén van. Ha esetleg nem tetszik a part, amit kétlek 6-8 perces sétával elérsz a falu mindkét végére. Személy szerint én a beach részt szeretem a legjobban.
Sziasztok !
A beach részével , én is egyet értek ! Sokkal jobb , mint az ó falu részén , mivel az sziklás és gyorsan mélyülő !
Üdv : Pintyő.
mi most megyünk először Sartira a Kostas-ban fogunk megszállni magánszervezésben, tud valaki valami infót róla?
visszaolvastam a fórumba, de utoljára 2007-2008-as hozzászólást találtam erről az apartmanról, mindössze annyit, hogy a pékség mellett található, tengerparti ap.
létezhet, hogy magyar irodák nem szerveznek oda utasokat?
nagyon sok visszamenőleges hozzászólást olvastam, így utólag is mindenkinek köszi az infókat, nekünk kezdőnek nagy segítség higgyétek el. Ó...és azok a csodálatos képek..........!
#1793132012-02-11 13:20:36 Válasz a #179295. hsz-ra
Sziasztok!
A Kostas közvetlenül a tengerparton van. A Katerina mellett, Sarti középső részén. Szerintem nagyon jó helyen. Sokszor elsétáltunk előtte. Közel van a központhoz, de mégis csöndes helyen. Sajnos többet nem tudok róla. Üdv. Éva