#1669842011-06-23 21:22:33 Válasz a #166979. hsz-ra
a Mythos és a mazsolabor nekem nagyon ízlik, de vannak finom száraz borok is.
Sok ékszerüzletben kínálnak borral, miközben nézelődsz. És vannak jó tengerparti bárok, ahol ütős koktélokat adnak (7-12€). Nem mérik ki bele az alkotókat, csak úgy borítják - kb. jó lesz alapon.
A Caravel bárja nagyon jó, mindig vannak jó zenék, olcsóbb de ugyanolyan jó koktélok, mint a parton, van társaság, tombolasorsolás...
Szia Hoki!
Normális, tiszta szobák voltak. Én 3 ágyasban voltam a második emeleten, volt egy kis előtér, a szoba benne ugye 3 ágy, egy dohányzóasztal, ruhásszekrény , és egy éjjeli kis szekrény, kipakolni mi nem tudtunk teljesen az az igazság. Volt egy pici konyha, evőeszközök, poharak, csészék, tányérok, főzőedények, és rezsó. Meg a fürdőszoba, és egy kis terasz, ahol kint kajáltunk. A 4 ágyas nem tudom melyik részen volt, nekem az ismerősök vagy két vagy 3 ágyasban voltak, igaz ők vegyesen ki az elsőn, másodikon és tetőtérben.
Pénteken értünk haza Paráliáról! Megunhatatlan és pörgős kis hely!
Idő miatt senkinek ne fájjon a feje,mert ebben az időszakban nagyon ritka az eső és akkor sem szokott tartós lenni. Az árak a tavalyihoz hasonlóak,akit érdekel valami és tudok szívesen válaszolok.
Pl. 6x1.5l ásványvíz 1.2 Euro,Görögdinnye 0,5euro, kenyér(0.5kg) 0.65euro,Gyros legtöbb helyen 2euro,benzin 1.62-1.69 között.
Vizet nem érdemes vinni az biztos,amit viszek legközelebb(július),az édesség lesz csak!
Árak nagy részben magasabbak,mint nálunk kivétel a víz és a szezonális gyümölcsök,zöldségek.
Internetezni lehet ingyen,van ingyenes wifi és láttam több internet kávézót is. Sajnos sok kiránduló gyerkőc volt itt és ment a játék(amit Én is szeretek,de nem nyaralás alatt).
#1672462011-06-25 23:12:25 Válasz a #167205. hsz-ra
Szia Zolee ! Köszönjük szépen a tájékoztatást az árakkal kapcsolatban, és remélem a vissza utad is ( július ) ,,,balesetmentes lesz ! További jó nyarat kívánok ! Pintyő.
#1673742011-06-27 12:27:07 Válasz a #166984. hsz-ra
Szia! hidd el, hogy mérik azokat az alkotókat,csak nem mércével...aki elég koktélt készített már,vagy eleget állt a pult másik oldalán,az látja,hogy mennyi a 3 cl,vagy mennyi a feles... Én már kíváncsi vagyok a koktélokra,mert én is szakmabeli vagyok.Jó volna már odakint szürcsikézni:)))))
Sziasztok!
Aki jobban ismeri Paráliát és környékét,Tőlük szeretném kérdezni elsősorban,hogy hol érdemes hűtőszekrényt vásárolni a környéken. Fontos lenne,hogy minél közelebb legyen Korinoshoz vagy Paráliához a szállítás miatt,másodsorban pedig nem a legdrágább helyen szeretnénk megvenni.
Mi csak a Kateriniben lévő (volt Aldi melletti) bevásárlóközpontban tudunk hasonlóról.
Elnézést a Off-ért nem igazán nyaraláshoz kapcsolódó dolog,de itt fordulnak meg talán a legtöbben akik hasznos infóval tudnának ellátni.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy valaki volt-e már közületek Kefalónián Skálában. Milyen volt? Milyen a bolti ellátottság, esti sétákra vannak-e mindenféle kisboltok? Kinek milyen jó tanácsa van számunkara: Mi szeptember elején megyünk Skálába. köszi szépen hazai mamóka
#1674332011-06-27 19:47:08 Válasz a #167381. hsz-ra
Ha töltöm,akkor sohasem iszom,mert nem tudom elkapni a repkedő üvegeket:D Természetesen szívesen iszok jó koktélokat,és már kíváncsi vagyok,hogy kint hol vannak jó helyek...Júli 25 GOOOOO PARALIA
Ezeknek a zavargásoknak nem lesz már vége soha? Nem vet valami jó hírnevet az országra....Bár engem nem tántorítanak el,de lehet,hogy lesz valami hatása...Ha tud valaki valamit erről,várom a választ:D
Ezeknek a zavargásoknak nem lesz már vége soha? Nem vet valami jó hírnevet az országra....Bár engem nem tántorítanak el,de lehet,hogy lesz valami hatása...Ha tud valaki valamit erről,várom a választ:D
Hát jó hírt nem vet az országra, de Parálián max nem lesz benzin(?)... de ott görög is csak elvétve van, így nincs, aki sztrájkoljon, nyugi! Bolond lenne a bazárt meg a bazárt, meg a bazárt és tavernát, a tavernát és a diszkókat bezárni És Athén is elég messze van