Ennek örülök, mert történt egy kis változás és ezt adta az utazási iroda a Leftiris helyett!
Köszi!
részünkröl nagyon jo helyen van a ház, lehet parkolni gond nélkül annak aki kocsival megy, tavaly már voltak beépitett napellenzök az elsö emeleti erkélyeken is, oda ugy tudom lehet vinni kutyát is mert szemben nagy rét van ahova kiviheted, az hogy milyen edények vannak már attol is függ hogy mit hagynak ott a nyaralok, egyik évben vettünk serpenyöt és pár dolgot azt ott hagytuk a 3 as szobában, a következö évben a 6 os ban voltunk,de oda nem kellett venni semmit, a 6 os szoba nagy erkélye nagyon jo, még kint aludni is lehet vagy nagyobb társasággal összejönni kártyázni este, bugyborékolni befelé a metaxát, cipurot, édes borokat meg a sört
#1811992012-03-22 14:40:01 Válasz a #181195. hsz-ra
mi állandoan az elsö emeleten voltunk, minden ablakon van redöny, korábban az elsö emeleten nem voltak napellenzök de már vannak ugy hogy nem süt be a nap a teraszra sem,ha megnézed a fotisz képeket akkor azon még csak a földszinten és a másodikon vannak napellenzök, uj képeket kéne betenni már,
mi csak egy serpenyöt szoktunk vinni de csak azért hogy süssünk pár friss halat amit reggel megveszünk a boltban vagy poriban vagy platamonban vagy a hétvégi piacon, annak párja nincs,nagyon finom
#1812112012-03-22 22:02:16 Válasz a #181207. hsz-ra
Szia!
Hát le volt foglalva a helyünk a Leftiris házban Anettéknál, csak átalakítják állítólag az apartmanokat, így felajánlották helyette a Fotiszt.
Nekem ez nem okozott problémát.Már csak ott lennénk...
2012.július 20-án este 6 órakkor indulunk családommal, Nei Poriba, autóval.
Utitársat /társakat/ keresünk.
Már több alkalommal utaztunk így Görögországba.
Felváltva vezetve a "konvojt".
Biztonságosabb és gyorsabb ha többen utazunk együtt.
2012.július 20-án este 6 órakkor indulunk családommal, Nei Poriba, autóval.
Utitársat /társakat/ keresünk.
Már több alkalommal utaztunk így Görögországba.
Felváltva vezetve a "konvojt".
Biztonságosabb és gyorsabb ha többen utazunk együtt.
Helló "Csarlsz"
Én az idén busszal utazom. De viszont nem osztom a nézetedet a biztonsággal kapcsolatban, és a gyorsasággal sem. A Délszláv háború idején is autóval mentem soha semmi probléma nem volt. Csak a sebesség korlátozásokra kellett nagyon figyelni, mert akkor még sűrűn mértek a Szerb rendőrök. Tehát tengerre magyar irány Nei Pori, konvojban, busszal, egyénileg csak gyerünk már.
#1812902012-03-24 22:17:42 Válasz a #181234. hsz-ra
Szia!
Azt mondták, hogy az apartmanokat alakítják át. 2 db 2 személyes stúdiót akartak adni helyette egymás mellett, de két kisgyerekkel megyünk, így nekünk az nem jó.
Ti stúdióba mentek?
Egyik nyáron nekünk is változtattak a szállásunkon. Az utolsó pillanatokban felhívtak minket, hogy sajnos oda már nincs hely, mert véletlenül kétszer adták el ugyanazt az apartmant... Felajánlottak két drágább és jobban felszerelt apartmant, hogy válasszunk és a különbözetet természetesen az iroda állja Megnéztük a két apartmant és választottunk. Nem bántuk meg, és mi is úgy voltunk vele, hogy mindegy hol csak menjünk már
A konvojban történő gyorsaságról annyit, hogy minden kocsira figyelni kell, az egyik gyorsabban akar menni a másik lassabban, mindenkinek máskor kell megállni pisilni, pihenni, sofőrt cserélni stb... Ráadásul elég egy rossz sávváltás és jön a pánik, hogy hova tűntek a többiek...
Szóval nem tudom... de én nem nagyon indulnék el egy nagyobb társasággal több autóval Így is nagy társasággal megyünk de csak egy járművel. Autóbusznak hívják
#1812952012-03-25 09:31:51 Válasz a #181292. hsz-ra
Egyszer mentem én is konvojban, 6-autó volt senki nem volt még Göröghonban, így végig én mentem, elöl. Igaz volt nálunk Wooky-Tooky de így is lemarad egy két autó mindig. Többször nem mennék az biztos. Sokkal hosszabb idő alatt értem ki mint azelőtt, mindenkinek máskor jött rá a dolog végezhetnékje 100-km ként megállni, ott meg az volt a baj, hogy itt nem megy meg ilyen meg olyan az illemhely, elég volt, soha többé. Most már szerintem tök biztonságos az út. Igaz nekem mindig az volt, csak tiszteletben kell tartani azokat az embereket is ahol átutazol, valamint ismerni a szokásokat, Szerbiában nem kinyitni az ajtót mikor a rendőr megállít mert fenyegetésnek veszi.
#1815072012-03-29 09:41:39 Válasz a #181270. hsz-ra
Kedves Kovács Gyula!
Nekem más a tapasztalatom ezért is keresek utítársat.
Az viszint igaz, hogy mi max három kocsival mentünk még egyszerre.
Csak az előre megbeszélt helyeken álltunk meg.