Sziasztok! Érdeklődnék, hogy tud-e valaki nagyon olcsó szállást Sarti faluközeli részén, tehát nem a beach végében? Olyan napi 10 Euró/fő/éj körül? Mindegy hány ágyas szobában, milyen felszereltséggel. Fiatalok utaznának, akiknek nem annyira az összkomfort a lényeg
Sziasztok! Vki nem tud olyan szállást Sartiban (v. Stavrosban v. Neo Poriban, vagy ezek környékén), ami nyitva van ápr. végén? 2-en mennénk egy kisgyerekkel, és olcsó apartmant keresek. Köszi!
Segítség!! Tanácstalan vagyok!!Nem vagyok kezdő Görög utazó, sem kezdő anya... 12 éve járok hol több, hol kevesebb gyerkkel ide. Már Januárban mindig le volt foglalva a utam, most iszonyatosan tipródok!!! Menjek Sartiba, sok év Nei Pori, és Vrasna után, vagy ne??? Anna apartman, vagy Stamatis??? Sarti vagy Sarti beach??? A lányom tavaly volt itt, de május elején.. fürdeni nem tudtak.... tanácsot várok. Júni 16 a cél. Köszi
#1800002012-02-25 17:53:48 Válasz a #179996. hsz-ra
Szia Agica2 !
Június 16.-tól már tökéletes lesz a tenger fürdéshez és nem csak azért mert mi is akkor megyünk
,
hanem pár évvel ezelőtt már voltunk ebben az időszakban és meleg volt az idő és a tenger is. Nekem az ófalu tetszett jobban és remélem most is oda megyünk, de ebben természetesen változóak a vélemények ha visszaolvasol. Nei Poriban még nem voltam, de Vrasnától nekem Sarti sokkal jobban tetszett.
#1800032012-02-25 18:33:21 Válasz a #180000. hsz-ra
Aranyos vagy, köszi, jól esik , hogy kapok véleményt, tanácsot.. attól félek, nem annyira görög, a sok turista miatt... a tenger tiszta és kék, ezt sem tudom. Sajna a lányom csak a sziklákat fotózta, a partot nem láttam.. sem a vizet. Sem a házat.
Szia Ágica2.
Sartit csak ajánlani tudom. Az Annában még nem voltam, de a Stamatisban igen. A tengertől 250 méterre van. A legutolsó apartman a falu szélén.A tulaj az emeleten lakik. Az ófaluba 15-20 perces kényelmes sétával be lehet jutni. A beach-nél csak egy közért van, és ha jól emlékszem két taverna. Itt a viz nagyon lassan mélyül. Nagyon tiszta, és szép kék.
Az apartmant mindenképp. Sarti beach része pont a gyerekes családoknak jó, mert ahogy irtam lassan mélyül. Be kell sétálni vagy 150 métert, hogy nyakig érjen a viz. a legtöbb kagylót itt lehet találni, persze ahoz beljebb kell úszni. Itt a legkeskenyebb a homokos rész kb 10 méter, de olyan még nem volt, hogy ne találjunk szabad helyet. Mindig juniusban megyünk. Egyébként lehet egy tengerparton unatkozni?
#1800192012-02-25 19:58:19 Válasz a #180018. hsz-ra
Akkor lehet, ide megyünk... igen, a kamaszlányoknak sajna lehet, mert neki még nem nagy program, ha nincs kagyló, béka, stb... de ha van, az jóóóó
Én még sosem unatkoztam, imádom minden részét!!! Girosz van? vagy be kell sétálni a központba?