A Manosról tudok nyilatkozni, mi kétszer is voltunk ott. Nekünk tökéletes volt, szép, tiszta. Liftes az épület. Annyi a hátránya, ha az hátrány, hogy elég nyüzsis az utca, de minket nem zavart, benne voltunk a forgatagban. Egyébként onnan a Lidl csak pár perc.
sütike99 írta:
Sziasztok!
3 apartmant néztünk ki: Anna-rita, Manos, Menta. Van valakinek bármilyen tapasztalata esetleg? Továbbá a szórakozási lehetőségekről szeretnénk érdeklődni? A disco-k minden nap nyitva vannak, lányoknak kell belépőt fizetni, mennyire vannak tele a helyek? Előre is köszönjük a válaszokat!
#1685982011-07-05 12:44:53 Válasz a #168534. hsz-ra
hideg-hideg... nem okozhat gondot egy muszklimen-nek egy kis langyos víz...
Elsétáltam tegnap a Niki mellett, nincs rajta szúnyogháló. Viszont szúnyog sincs
Más:
Aki dohányzik az tankoljon fel otthon, egy 25 szálas Pall Mall 3,9 €...
#1687052011-07-05 21:37:38 Válasz a #168598. hsz-ra
Soha nem tudtam,hogy milyen árban vannak a cigik,de most hogy megosztottad velem is....örülök,hogy nem dohányzok és ennyiért inkább iszok De nem vizet persze....
Sziasztok,
Anyumék július 23.-án indulnak az busszal Paráliába és a Villa Egon apartmanban szállnak meg. Ha valaki tud az apartmanról valami infót akkor kérem írja meg. Képeken elég jónak tűnik. Még érdekelne, hogy milyen fakultatív programokra lehet most befizetni és mennyibe kerülnek. Én 3 éve voltam Makrygalison (Paralia mellett) és akkor elmentünk a Shyatos-ra, de már nem emlékszem mennyibe került, de biztos több, mint akkor. Érdekelnének még a bolti árak, meg, hogy meg van-e még a Lidli.
Ha valaki tud infókat, kérem írja meg.
Köszi
noémi
#1687882011-07-06 12:48:02 Válasz a #168778. hsz-ra
Szia dernoemi!
Mi 2008-ban voltunk ebben az apartmanban. Csak jót tudok mondani róla. Csendes helyen van, a parttól kb. 250 m-re. A felszereltsége, a szokásos, de pont elég dolog van mindenből ( tányér, evőeszköz, bögre, edények főzéshez, stb) Mi nagyon megvoltunk vele elégedve. A fakultatívokkal kapcsolatba, nem tudok segíteni mert azt mi egyénileg oldottuk meg.
A Villa Aegonról még annyit, hogy ne higgyetek a fotóknak.. ugyanis átfestették mogyoróbarnára
Van légkondi és redőny, de nincs szúnyogháló (talán mert szúnyog sincs?)
Sajnos sarki épület és "keleti-déli" fekvésű, fűti a nap rendesen.
Árak a tavalyiak, érezhetően kevesebb a magyar, és egyébként a turisták létszáma is kisebb.
Medúzát még eddig nem láttam.
Ajánlom a caravel apartman bárját, koktélok 4,5€, frappé 1,5€ (beach bárokban 7€ ill. 3,5€!!!)
Megvan a lidli is, de én jobban csípem speciel az arbanitidist illetve a parttól távolabb eső supermarketeket. Pl. tejfölt nem kell megvenni 4 db-ot, hagymából sem egy kilót, és sokkal kedvezőbb az áruk is. Arbanitidisben 2x1,5 l kóla 2,2€, lidiben ugyanez 2,6.