#1014662009-05-26 08:17:55 Válasz a #101319. hsz-ra
Andi!
Köszönöm a képeket!!
A Kefaloniás albumba a legelső kép, amit a repülőről fotóztál, azt tudod, hogy pontosan hol van?
Gyönyörű a víz (az ilyen a kedvencem) és látom, hogy egy kis utacska oda visz le... fel szeretném keresni, remélem nem a sziget legvégében van...
#1015012009-05-26 12:00:52 Válasz a #101466. hsz-ra
Ez a beach Petani mellett van. Ha Petani beachről elnézel balra, meglátod azt a kis sziklanyúlványt, amit a képen látsz. Ha jól emkékszem Petani felől el tudsz kanyarodni Ag. Andreas irányába. mi nem arról mentünk, de utána láttam a táblát. A lényeg, hogy Ag. Andreasnál elég szűk kis utcácskákon tartsátok az irányt a tenger felé, azt tudom, hogy mi is rossz irányba mentünk és vissza kellett fordulni. A faluban volt egy kis betonos út jobbra lefelé és azon mentünk le, valahol a kápolna után. és szőlőültetvények között mentünk egy darabig. aztán mikor eléred ezt a kanyargós utat, rögtön rá fogsz ismerni, mi a tetején megálltunk és lenéztünk de nem mentünk le, mert akkor elég nagy hullámok voltak és nem lehetett volna fürödni. de nagyon szép kilátás volt és Petani is ott volt alattunk jobbra. ha van időtök, érdemes elmenni, nagyon szép
#1015272009-05-26 13:17:20 Válasz a #101500. hsz-ra
most néztem én is végig a képeket ujra a 39-es kép a Petani öbölből készült és ott látod azt a kis sziklacsücsköt, ami az első képen is van. a 72-es kép pedig a tetőről készült, ahonnan indul lefelé az a nagyon kanyargós út és a Petani öblöt fotóztam. ezekről már be tudod tájolni, milyen közeli is van egymáshoz a két hely
#1015392009-05-26 14:29:24 Válasz a #100102. hsz-ra
Úristen!!
Megvan!!! Ez az Agia Eleni strand, nagyon nehéz eljutni oda, nekünk szerencsére egyből ment, egy traktoros bácsi segített.
Ezen a strandon lett rosszul a párom, alig bírtunk visszamenni a szállásra, szerencsére pont elcsíptük a kompot Lixouri és Argostoli között, többször is meg kellett állnunk (sajnos csak ő tud vezetni), és még aznap kórházba is mentünk.
Erre a strandra soha nem fogunk menni!
Ettől függetlenül nagyon szép strand, érdemes odamenni, csak nekünk rossz emlék...
#1015462009-05-26 14:49:08 Válasz a #101538. hsz-ra
örülök neki, nézd Firkamano milyen szép képet készített ott! sajnos nekem nem sikerült. de ha mentek, figyeljetek arra, hogy ne fújjon erősen a szél, mert akkor képtelenség fürödni, pedig vétek kihagyni!