Szia Andrea ! Én voltam mind a két helyen / meg még sok másikon is Görögországban / Szerintem csak abban különböznek,hogy ...mások . A látvány mindkét helyen gyönyörű, a víz tiszta, a görögök mindenhol egyformák, rejtett öblökben egyik sem szűkölködik. Neosban kevesebb a magyar, így ott jobban érvényesül a görög feeling Hangsúlyozom : szerintem. Próbáld ki, én tiszta szívből ajánlom !
Szia Andrea !
Nekem Marmaras az egyik nagy kedvenc. Persz mindenki másra esküszik, mindenkinek más az ízlése. Minden esetre Marmaras sokkal görögösebb hely. Nekem tetszettek a szűk, girbe-görge utcácskák. Néha elég meredeken emelkedtek, eléggé szuszogtatós volt felmenni. Itt nagyon sok a helyi lakos. Mint ahogy Szeroz is irta, kevesebb a magyar. Nem tudom, de nekem a tenger itt sokkal jobban tetszett, már csak azért is, mert kevésbé hullámzott.
#2149652014-04-08 14:46:36 Válasz a #214901. hsz-ra
Huuu, köszönöm szépen a válaszaitokat! Már alig várjuk hogy menjünk... Igaz, még így első turnusban sose voltunk, de bízom benne hogy jó idő lesz. Robogó bérlés ára hasonló Sarti-éhoz? Vagy itt tényleg drágábban lehet hozzájutni, mint Angelonál, vagy Sassosnál?
#2153822014-04-23 16:46:14 Válasz a #214822. hsz-ra
Szia!
Mi innen mentünk át Sartira esténként,nekünk ez tetszett a legjobban,az oda vezető út
Este megérte a forgatag miatt és a bulik miatt.
Nappal annyira nem fogott meg minket.
Sarti egy sík,hosszú tengerpart és ennyi.Marmarasszal össze sem hasonlítható ilyen téren.Itt nem találsz ugyan olyan öblöket és nincs is sík,egyenes tangerpartja ....sőt!Marmarason van mit fényképezned,de Sartin nincs nagyon.
Marmaras nagyobb jóvalta van forgatag rendesen,rengeteg taverna, üzlet,cukrászda és sok pékség.Ami nem volt Marmarason az a szórakozóhely,ez csak Sartin van
Nem igaz, hogy Sartiban nincs mit fenykepezni, mer az öblök festoiek. Mi csak ott strandoltunk. Egyszeruen alomszépek. Hogy lenne sík, amikor az apartmanunk is a hegyen volt. Es az öblok felé is kirandultunk. Maga a falu kozpontja sík, de korulotte dombos. Na mindegy, nem akarok vitazni, de Sari SZÉP
Helló!
Idén először mennénk Marmarasra.Érdekelne,hogy mennyire meredek az első utca a városi strandtól a Bernard féle képtár felé,ugyanis itt van egy kedvező ajánlat szálláshelyre.Voltunk már Nikitiben,Toroniban,
most egy kicsit mozgalmasabb helyre vágyunk.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Első görögországi nyaralásunkra készülünk,Neos Marmaras,július 28-augusztus 6-ig,Politis apartman!
Szeretném,ha valaki,aki már volt ott,megírná,milyen,mire számíthatunk?3.emelet 15-ös a szobánk: Érdekelne,milyen árak vannak,szeretnék robogót bérelni,arról is szívesen olvasnék,de minden érdekel! Fakultatív programokat is tervezünk,de néhány tippet szívesen fogadunk,egyénileg,hová,merre,mit érdemes?
Köszönöm és szép,tartalmas nyarat mindenkinek!
A Politis apartman nagyon jó választás,mi is ott voltunk pár éve a 3.emelet 14-ben ,gyönyörű innen a kilátás és szerintünk a 3 apartman közül a legjobb helyen van.Szép,hangulatos,tiszta,ha újra mennénk,akkor is mellette döntenénk.Fakultatívban szerintem nem szabad kihagyni a félsziget túrát,nagyon jó,tartalmas kirándulás.Ami nekünk még tetszett,az a Kasszandra-félszigetre irányuló hajós kirándulás volt.
Szia Napfény!
Köszönöm gyors és nagyon pozitív válaszod! Örülök,hogy ezek szerint jól választottunk úticélt.,Igen,állítólag a 14-es és a 15-ös szobából a legszebb a kilátás,már várom,hogy meggyőződhessek róla!
További szép napot Neked!
#2160132014-05-08 22:17:30 Válasz a #215993. hsz-ra
Szia !
Mi 2 éve voltunk a Mousesbe Marmarason.Szerintem nagyon jó helyen van ,mert ahogy kilépsz az apartmanból ,azonnal ott vagy a központba,és nem kell a sok dimbet dombot megmászni,hogy besétálj.A Portoccarasi strand jóval közelebb van,és nekünk jobban bejött,mint a nagy strand.A Mouses felső emeleti szobájából is látni a tengert. A mi erkélyünk a kikötőre nézett.NAGYON SZUPER VOLT!!!!!A takarítás ,és felszereltség teljesen rendben volt. A LEGJOBB VÁLASZTÁS!! Ha érdekel szívesen küldök képet privát. Kérdés merül fel benned szívesen válaszolok.
Üdv:Szép nyarat kívánok!
Szép napot nektek!
Szeretném megkérdezni tapasztalt utazóktól,az angollal tudunk-e boldogulni? Nézem a görög nyelvet itt az oldalon,röviden,tömören megfogalmazva-nem egyszerű! Persze néhány alap kifejezést bemagolunk,megtisztelve a házigazdát. Másik kérdésem a medúzákra vonatkozik:vannak Marmarason?
Köszönöm!