Gondoljátok, hogy már a jövő héten hívnak minket? Én úgy számoltam, ha szerencsénk van akkor a jövő héten hívnak, ha kevésbé, akkor csak a 20.-i héten. Már nagyon izgatottan várjuk, hogy kiderüljön hová megyünk, amint megtudom írok:)
Annyira örülnék ha tényleg hívnának már minket ( mi is az augusztus 11-i héten megyünk ,repülő +apartman) annyira rossz ez a várakozás , nagyon izgulunk:-)!
Enda23! Mi kétszer voltunk azzal a kategóriával, egyszer a hotel sant jordit kaptuk Mallorcán, utána meg a Hotel Kalost Szicílián. Csak jókat tudok kondani róla! Szerintem csak akkor éri meg, ha kérsz hozzá vacsorát.
Judiit, elvileg majd csak a jövő héten fognak szólni, ezen a héten a július 27-tel kezdődőekét sorsolják. Csak itt a fórumon nincs senki erre az időpontra Azért már kellő képpen be vagyok sózva
Lerana! Hiszek neked, mert tapasztaltabb vagy
Chania2015 kínálta múlt héten eladásra a tombolás útját augusztus 2- i indulással és ismerte az úticélt. Ebből következtettem, hogy azt hetet választókat múlt héten értesíteni kellett.
Bejjuss, Ti mivel mentek? Szálloda vagy apartman? Nem látlak titeket a táblázatban, de így ezek szerit már 4-en megyünk a 3.-i héten.
Igen Lerana, én is azért számoltam így, hogy a jövő héten hívnak csak:((( Viszont aki az eladó tombolát hirdette némi némi reményt adott, hogy talán már ezen a héten hívnak. Nagyon várom már én is, annyira mehetnékem van, hogy csak naaaaaaaaaaaa:)
Bejjuss! A 62. oldalon találod a Lerana által készített táblázat linkjét. A fórumozó, idei szezonban mediterrán tombolával utazók adatai (indulási hét, közlekedési eszköz, ellátás) találhatók meg benne.