Demmike!
Tavaly mi is ebben az időben voltunk Nei Porin. Nagyon jó idő volt. Az esték még kicsit hűvösek voltak. Elkélt egy vékony kardigán, de a nappalok igen csak melegek. A viz is nagyon jó volt. Fürdésre alkalmas. Egyébként minden évben ezt az időszakot választom a görögországi nyaraláshoz. Eddig még soha nem fogtam ki rossz időt. Azért is szeretem ezt az időszakat, mert nincs azaz elviselhetetlen hőség. Strandoláshoz és kiránduláshoz is egyaránt alkalmas. Klimára nincs szükség. Ennek az árát megspórolhatod. Ekkor virágoznak a fák és bokrok. Minden üde zöld. Ilyenkor legszebb a táj.
Még egy kérdés: busszal megyünk és kicsit aggódom a határátkelés miatt.
Ugye mindenütt elfogadják a "kártya" személyit???? A férjem szerint a macedónok szeretnek emiatt szívatni.
Mi is busszal voltunk. Simán lehet utazni személyivel. Sőt a sofőrök mindenkit megkértek, hogy akinek útlevele van, de nála van a személyi igazgolványa, akkor inkább azt adja oda a határellenőrzékor, mert gyorsabban halad a dolog. Semmi gond nem volt. Sokan utaztak személyivel.
Mivel Platamonaszba van kikötő gondolom innen lehet. De 100% Paralián. Javaslom néz körül az interneten az utazási irodáknál. 1-2lappal ezelőtt leírtam a hajó kirándulásokat más irodáktol akik hajoval utaztatnak.
Indulás 9.30.-kor a Platamónasi kikötőből, ahonnan megkezdünk egy fantasztikus hajótúrát az utánozhatatlan kapitánnyal, Dimitrissel! A hajón ital, tánc, fürdőzés, és garantált jó hangulat várja az utasokat.Étkezés egy tavernában. Éljetek át velünk egy felejthetetlen napot és biztosak lehettek abban, hogy felülmúlja minden képzeleteteket! Érkezés 16.00-kor.
Romantikus hajótúra a naplementében
Indulás 16.30-kor a Platamónasi kikötőből,ahonnan megkezdjük gyönyörű hajóutunkat zenével a fedélzeten, táncal és bőséges itallal, valamint fürdőzéssel.
Érkezés 21.30-kor.
Ha még működik az iroda, nézz át az utazási irodák topic-ba, ott olvastam érdekes dolgokat. Ezért maradtam az Anett Tours-nál.
De a többi irodának is van szerintem hajózási lehetőség.
Sziasztok tudna infókat adni valaki nekem Neo Poriról mi jún 25-én megyünk a Kalliope apartmanba ha tud valaki az apartmanról is infókat esetleg fotót azt meg köszönném. Elöre is köszönöm
Sziasztok tudna infókat adni valaki nekem Neo Poriról mi jún 25-én megyünk a Kalliope apartmanba ha tud valaki az apartmanról is infókat esetleg fotót azt meg köszönném. Elöre is köszönöm
Helló "Peti71"
Először is, nézd meg a tavaly feltöltött fotó albumomat. Ott találsz képeket a Kalliope apartmanról. Szerényen felszerelt de azért van mindenből elég. Pl: evőeszközök, a szobák egyszerűen, ágy, ágyak, szekrény, tükör. Ha csak a vendégek össze nem cserélgetik, mert erre is volt példa. Az utcára és a kertre néző teraszon ki lehet ülni étkezni, és pihenni, a hűtött dinnye és Mythos társaságában. Az épület előtt kis kert, hátul egy udvar, igaz főleg gaz van benne. Én már többször is vendég voltam, akadt ugyan probléma, de az a honfitársaim viselkedése miatt. Éjjel 01.30.-kor a motorok túráztatásával, és a kiabálásukkal.A tengerparthoz nincs nagy távolság. Super Market {bolt} van a közelben, csak meg kell keresni hol olcsóbb az árú.
Ha érdekel még valami kérdezz, egyenlőre a költői vénám kimerült!