Dandi!
Én Debrecenben váltottam, egy helyen tudtam beváltani 9000-t, de szerintem volt nekik még bõven. Csak mint írtam nincs mindenhol, de nyílván képben vannak kinél van és egymáshoz küldenek.
Mi a Hermész apartmanban leszünk, a Dias Zeusnál foglaltunk. A katalógusból nem emlékszem a ti studiótok nevére, ezért feltételezem, ti másik irodával mentek. Neiben, mint máshol is, rengeteg kiadó ház van, nyílván nagyon sokat foglaltak le a magyarok is. Attól még, hogy senki nem említette még nyílván létezik, a kinti iroda alkalmazottja majd megmutatja. Gondolom nektek is le van írva hová is kell mennetek.
Ti mikor indultok el. Mármint napra azt látom, de este, délután vagy éjszaka?
Nem tudom le van e írva valahol (tuti biztos) ha igen akkor elõre is elnézést kérek. Thessaloniki (Makrigialos) felé vesszük az írányt durván 1 hónap múlva autóval. Nézegettem a
a mellékelt útvonaltervezõt, ami alapján elég egyértlemûnek tûnik a dolog!
A tankolással vacilálok egy kicsit! Valaki esetleg meg tudná mondani (vagy elirányítani oda ahol le van írva) hogy Thessaloniki felé, illetve hazafelé hol érdemes tankolni?
Érdemes a kutakon kártyával fizetni, vagy inkább kp?
A gázolaj hogy van jelölve? Egyértelmûen megállapítható...?
Elnézést kérek, ha lerágott csont amit kérdezek, folyamatosan olvasgatok...de gondoltam gyorsabb ha tapasztalt utazók segítenek... elõre is kössz!
Andi!
Jó utat kívánok akkor nektek! Érdekes ez a reggeli indulás, nem sok mindenki meri bevállalni a nappali utazást ebben a dög melegben még légkondi mellett sem. Mi inkább éjszaka vezetünk évek óta, kevésbé fáradunk el.
Szombat reggelre, délelõttre mi is Nei P.-ban leszünk, nektek akkora már jó helyismeretetek lesz!
bocsi az elírásért valóban macedón - görög átkelõ. köszönöm kedvességed, de nekem még szalonoki benzinkút sem túl messzi, többször lepróbált hogy 880 km-t megyek egy tankkal. kérdésem hogy a reggeli nyitás mit takar? 6-7-8? arról esetleg tud vki vmit, hogy a térképemen a határ elõtt közvetlenül
az M5 ön jelölt benzinkút létezik? vagy le kell menni röszke felé a körforgalomnál az agip kútra, mint utolsó lehetõség?
Tankolj az OMV, illetve MOL kutaknál (tiszták, jó minõségû benzin, árban ugyanaz, mint máshol). Természetesen kártyával kell fizetni (EC/MC, VISA jó, AMEX nem jó), a valutaátváltási ráta miatt pár forinttal még olcsóbb így a benzin, és nem vernek át (én mindig azzal tankoltam).
ha kell en megnezem neked hol az uccso kut (( szegedi vagyok) viszont en ritkan megyek arra)), mikor megyek gorogbe:) egyebkent ha szeged kozelebn tankolsz siman kimesz, en benyos 55 litykos motorral megjartam gorog-mo hatart...)
Sziasztok!
Mi Platamonasba indulunk Csüt.du.Pest környékérõl vki esetleg még?
Már nagyon várjuk.Habár kicsit félek mert szállást ott keresünk nincs elõre lefoglalt.Tudtok ezzel kapcsolatban vmi biztatót mondani.....
Üdv Andi
"az M5 ön jelölt benzinkút létezik? vagy le kell menni röszke felé a körforgalomnál az agip kútra, mint utolsó lehetõség?"
Utana jartam a kerdesnek. Szeged es a hatar kozott a palya szakaszan nincs mar kut ahol tankolni lehetne, tehat le kell menni a Roszke fele levo Agip toltoallomasra. Vagy Morahalom van meg kut ami ugy kerulo, viszont 10 HUF-tal olcsobb litere. Szamolva 55 literrel 550.- forint minusz a megtett ut a kerulohoz szal szerintem nem eri meg...