Sziasztok!
Végül is a Stratos házat foglaltuk le. Ha valaki tudna róla bõvebben,hogy milyen a ház,lassan mélyül-e a tenger ezen a szakaszon ,nagyon nyüzsis -e ez a része Sartinak? Megköszönném az infókat
Üdv
Katus
Fekvése: Az apartmanház Sarti új részének fõutcáján épült, 50 méterre a homokos tengerparttól. Bevásárlási és szórakozási lehetõség a közelben található.
Szobák: Az 1-2 szobás, 2-5 fõ befogadására alkalmas stúdiók és apartmanok mindegyike konyhával, hûtõszekrénnyel, fürdõszobával és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.
A berndezése egyszerû, de minden meg van benn amire az embernek szüksége van. Tiszta. Konyha jól ferlszerelt. A fürdõszobával sincs semmi gond. Maga az épület 2 szintes. Az alsó szinten a szobákba az erkélyen keresztül lehet bejutni. Az erkélyen van egy kis asztal, 2 székkel és napernyõvel. Kb. 10 m-re van egy kis bolt, mindent jó áron lehet megvenni ott. Az apartman a belvárosba vezetõ úton van, tehát éjfél elött álltalában nem csendesedik le a környék. A tenger 1 utcányira van.
Az idén mi is Görögországot tervezzük úticélnak, ezen belül is Sarti tûnik nagyon szimpatikusnak. Akik már tapasztalt "görög" utazók, azok biztosan meg tudják nekem mondani, hogy érdemes már most lefoglalni a szállást, v. várjunk a nagy 'last minute" ajánlatokra. Eddig az utóbbi híve voltam, de meglepve tapasztalom az elõzõ hsz-ekbõl, hogy már jópáran lefoglaltátok a szállásotokat. Szóval? Mentetek már ide last minute-val?
Alapvetõen attól függ, hogy mikor akartok menni. az elõ és utószezokat hamarabb elviszik, az alacsonyabb ár miatt.
Van olyan iroda, ahol már néhány üdülõvárosba, elfogyott az elõszezoni helyek 90 %-a.
Mi tavaly szeptember közepén voltunk last minute úton Sartiban, mert maradt még 3 apartman.
Szia Marti9200! Függ nagyon a sikeres foglalás attól is, hogy hány apartmanra van szükség, persze. Mi mindig nagyon hamar elkezdünk nézelõdni, érdeklõdni, de sok iroda csak március elejére, az Utazás kiállításra hozza ki az idei kínálatot. Szerintem kezdj el érdeklõdni, Sartira nagyon sok iroda hirdet, népszerû a honfitársaink körében. Remélem, meg fogod látni, hogy miért:).
Szia Marti9200.
Mi eddig /ha irodánál/ fizettünk a szállásért,elõfoglalással tettük. Mert többnyire többen utazunk és megeshet,hogy a last minute úttal nem mindenkinek lenne megoldva a szállása. Ha adott esetben korlátozott számban maradt szálláslehetõség. Egyébként az elõfoglalás szerintem mindíg olcsóbb mint az utzáskiállításon felkínált ár. De a last minute esetében sajnos nincsenek ismereteim.
Viszont Sarti nagyon jó választás.Bár nem vagyok elfogult,vannak még szép helyek Görög-honban. DEEEEEEEEE
Idén mi is visszakanyarodunk Sartira .
Katus
Idén is Sartira megyünk a párommal szept. 19-okt.05.
A Stelitsa apartmanban lesz a szállásunk, Apollon travellel megyünk ismét ,mert tavaly se volt semmi gond velük.
javascript:emoticon('')
Razz
Sziasztok!
Mi is Görögországot vesszük idén ismét úticélba,de most elõször egyénileg megyünk,4-en.Thassos szigetét néztük ki,ha valaki járt már itt írhatna pár sort!Köszi!javascript:emoticon('')
Rolling Eyes
Kedves Macska!
Nézd meg a fórum induló oldalán az Égei tenger szigetei téma alatt a Thasszoszról szóló topikot! Oda írj, ott láthatsz korábbról tapasztalatokat is. Plusz a kezdõoldalról a beszámolóknál van néhány leírás azoktól, akik jártak már ott.
Egyébként idén én is Thasszoszra igyekszem