Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1036
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216670 Üzenet linkje2014-05-23 14:19:26 

Szia Chivas!

Angollal nagyon könnyen boldogul kint az ember,mert szinte minden görög beszéli (a maradék pár százalék pedig a németet) icon_razz.gif

# 1037
Chivas
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216676 Üzenet linkje2014-05-23 16:46:27  Válasz a #216670. hsz-ra Előzmény #216670

Szia Napfény!
Köszi a gyors választ! Párom angolos,én németet valamennyire gügyögöm,akkor nem lesz gond! Esetleg azt tudod,hogy a Politis-ban van-e hűtő az apartmanban? Mert mini konyha van feltüntetve,gondolom abban az is benne van,igaz más helyeken külön jegyzik meg a felszereltségnél,hogy hűtő! Medúzák?
További szép napot! icon_razz.gif

# 1038
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216729 Üzenet linkje2014-05-24 12:34:52 

Szia! icon_razz.gif

Van hűtő a Politisban,kis méretű,nem túl nagy fagyasztó résszel.
Amikor mi voltunk Marmarason,akkor egy darab medúzával sem találkoztunk,ellenben gyönyörű tengeri csillagok voltak icon_razz.gif

Szép napot!
Napfény

# 1039
Chivas
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216749 Üzenet linkje2014-05-25 09:55:39 

Szia Napfény!
Köszi a megnyugtató híreket!
Igazán nem akarlak kisajátítani,de úgy látom,aktív fórum életet élsz,szívesen válaszolsz,segítesz mindenkinek. Engem minden érdekel,hisz ahogy írtam,első görög utunkra készülünk. ha ráérsz,szívesen olvasok arról,hol érdemes kajálni,vásárolni,melyik a jó(jobb)strand,robogó bérlésről,a fakultatív programokon kívül mit érdemes egyénileg kipróbálni,egyszóval mindenről! Párom vegetáriánus,de ez nyilván nem okozhat gondot,de ajánlhatsz bármi ennivalót! Olvasnék a piacról,egyszóval mindenről. Bevagyok sózva,már holnap mennék,így talán érthető a kíváncsiságom!
Köszi!

# 1040
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216757 Üzenet linkje2014-05-25 14:48:36 

Szia! icon_razz.gif

Véleményem szubjektív,de ezeket ajánlom: Neon étterem (teljesen egyszerű,nem exkluzív,de remekül főznek és nagy adagokat adnak),ide a Grandos utasoknak van pár % kedvezmény és közel van a Politis apartmanhoz.A kikötőnél lévő étteremben nagyon finom cserépedényben sült tésztákat ettünk,ez volt a másik kedvenc helyünk.A többi hely minket nem fogott meg.Kedvenc cukrászdánk a kikötőt követő kanyar után bal oldalban lévő cuki,itt óriáspalacsintát is adnak,nagyon szerettünk ide beülni icon_razz.gif Bevásárolni a nagy kék-sárga szupermarketbe jártunk,ami gyalog sincs messze a szállástól,a Marmarasra bevezető út mellett található.Strandolni mi főleg a Paradiso Beach-re jártunk,de persze voltunk a Porto Carras felé eső hosszú homokos parton is.Nekünk a napernyős,zsúfolt helyek nem jönnek be,ezért mindig próbálunk kicsit elvonulni "szellősebb" helyekre icon_razz.gif Fakultatív utak közül a Sithon-körutat kár lenne kihagyni,szuper jó volt Marcsi vezetésében és nagyon szép helyeken jártunk.A másik a Kassandra-félszigetre induló hajós kirándulás,Pefkochoriban kiköt a hajó és ott volt alkalom nézelődésre+vásárolgatásra vagy strandolásra a parton.Marmarason piac csütörtökönként van,a Politis apartmanhoz nagyon közel,csudafinom gyümölcsöket,zöldségeket,mézet és rengeteg ruhát árulnak,semmiképp ne hagyjátok ki icon_razz.gif
További jó készülődést,szép vasárnap délutánt!
Napfény icon_razz.gif

# 1041
Chivas
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216784 Üzenet linkje2014-05-26 10:20:18 

Szia Napfény!
Köszi a választ,nagyon sokat segít a tervezésben,mi ugyanis úgy szoktunk menni nyaralni,hogy amit csak lehet megtervezünk,napra lebontva,azon csak az időjárás változtathat,de akkor ott a "B" terv! Kassandra félszigetre most nincs fakultatív lehetőség,de olvastam valahol,menetrend szerintivel át lehet jutni és érdemes is,az tehát marad egyénire! Szalonikis buszos utat is tervezzük,Sithonia hajós túra szintén lesz,az esti hajókázásra is benevezünk,na és rengeteg pancsikálás! Meteorák sajnos messze van,majd legközelebb!
További szép napot,napokat Neked!

# 1042
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216811 Üzenet linkje2014-05-26 19:00:27 

Szia!

Akkor egy kissé változtak a fakultatívok,a Sithon-körút buszos volt anno,nem hajós.De biztosan szép lesz az is icon_razz.gif
További jó tervezgetést!

# 1043
Chivas
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216817 Üzenet linkje2014-05-26 21:39:12 

Szia!
Bocsánat,én írtam rosszul,a Sithonia kirándulás természetesen buszos,az Athos kirándulás a hajós,ami egy kalózhajó!

# 1044
Kisskov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217488 Üzenet linkje2014-06-08 12:48:17 

Sziasztok! Július 15.-én érkezünk Marmarasra autóval. Van valaki aki szintén kocsival jön ebben az időszakban?
# 1045
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217757 Üzenet linkje2014-06-11 20:27:57 

Sziasztok! Idén letelt a Marmarasi nyaralásunk. A Poldo megszűnt, helyette kávézó van mini szendvicsekkel és egyéb finomságokkal. A Neon szintén megszűnt, helyette talán el greco a neve az új helynek, ami még akkor készült???
A Port még meg van. Nagyon jó gyrost és bifsztekit ettünk a Di Re Di nevezetű gyorskajáldában 2,5 euroért, de 2,7-ért isteni a gyros a Porto Carras felé vezető út utolsó kajáldájában, ami az egymást mellett lévő két kis market után következik. Egyébként ez a két bolt egész jó árakon megy. Az éjjel nappali pékség nem volt éjjel nappal nyitva- este nyolc után bezárt és valamit tuningoltak benne. A kék-sárga üzlet Marmaras elején már nem kék-sárga, hanem szürkés színű, főleg Carrefour termékeket árulnak benne, de van minden más márka is. Itt kaptunk Fix Hellas Dark sört is, máshol nem láttunk. Nagyon jó a kaja a Pegazus tavernában és az Alcanoban is. Ajándékokat egész jó áron a központban kaptunk a pizzázóval szemben, de 1 eurós dolgok vannak a Pegazustól nem messze lévő ajándék üzletben is.

# 1046
Chivas
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217974 Üzenet linkje2014-06-15 08:58:58  Válasz a #217757. hsz-ra Előzmény #217757

Szia!
Szerintem az ezután utazók nevében is köszönhetem a friss infókat,nagyon hasznosnak találom,főleg,ha mint mi is,első görögösök vagyunk!
Szép napot Neked! icon_biggrin.gif

# 1047
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219024 Üzenet linkje2014-06-26 22:21:33 

Sziasztok!
Segítséget kérnék! Ismerősök mennek Neos Marmarasra. Melyik napon van piac? Csütörtökön vagy pénteken? Aki tudja, legyen kedves megírni! Előre is köszönöm!

# 1048
Molli
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219031 Üzenet linkje2014-06-27 05:51:53  Válasz a #219024. hsz-ra Előzmény #219024

Szia Gudli, én csütörtökre emlékszem!
Üdv/Molli

# 1049
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219036 Üzenet linkje2014-06-27 07:43:36 

Szia Gudli!

Igen,biztosan csütörtökön van!
De jó is volt icon_razz.gif

Üdvözlettel:
Napfény

# 1050
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219052 Üzenet linkje2014-06-27 10:31:23 

Köszönöm szépem mindkettőtöknek a választ! Teljesen elbizonytalanodtam ebben a kérdésben. Nem szeretnék félrevezetni senkit. Jó néhány évvel ezelőtt mi is voltunk. Bizony nagyon jó volt!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 69 70 71 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu