mindig tudtam hogy rengeteg szép képed van,van amit már tudok hogy hol van és mi a neve.De sok hely nem ismerős. de indulásig majd kibeszéljük. :)nagyon mennek a napok nekünk és nektek is.
MOLDI:Mi a Pefanis-nál foglaltunk,nagyon készséges volt a tulaj meg gyors is a megrendelésre.Skalaba-Lassiba egyaránt van kirendeltség. http://www.pefanis-carhire.com/en/cars/index
Tapodyt!szeretnénk megtudni ha lehetséges a 2013-as albumodból hol van,melyik strand az 560-as fotó.Amúgy mindenik albumod fergeteges,nagyon hálásak vagyunk hogy megosztottad mindannyiunkkal.Ezáltal még izgalmasabb a készülődés a hátralévő időszakba,mert van még bőven időnk,de reméljük addigra még bővíted az információk tárházát.(új események:útzár,földrengés károk.....stb)Üdvözlet és kitartást már nincs sok hátraNEKTEK
#2377272016-03-20 22:30:16 Válasz a #237717. hozzászólásra
Dragont! Skalából gyalog a Kako Lagadi úgy 2.5-3 óra lehet, az kánikulában kínzás!! Stoppal lehet próbálkozni, nekünk mindig bejött az elmúlt 25 évben!
#2377282016-03-21 05:55:38 Válasz a #237727. hozzászólásra
Hát ez igaz,én is úgy emlékszem autóval menet ,hogy sokaltam a távot,de honfitársaink megtették ezt az utat gyalog,de az autó stoppolás bejöhet.Egyébként mikor mi ott voltunk egy pár volt aki nem magyar volt ezen a kis parton.A többiek mind magyarok voltak.
Sziasztok! Most látom hogy éppen ma 10 éve indult el az a fórum! Köszönet a sok hasznos infóért amit megosztottatok velünk a tíz év alatt, hogy aki kezdő Kefalóniás ( mint én) legyen olvasnivalója bőven a várva várt utazás napjáig! Külön köszönet a fáradhatatlan aktivistáknak, akik mindig kimerítő válaszokat adtak a rengeteg (sokszor többször feltett) kérdésekre! Szép napot Nektek!
Sziasztok
Mi junius végén megyünk a szigetre,és az elmúlt héten már kétszer lefoglaltam a neten a Pefanis oldalán az autót,de semmi visszajelzés nem érkezett.Még emailt sem lehet neki irni,mert nincs kinnt az oldalán az elérhetősége,csak a a telefonszám (biztos nem tudok görögül .
Létezik,hogy még telelnek,és görögösen kezelik a gépjármű rendelést?
Valakinek tapasztalata?
Köszi:Gábor