Ami még kimaradt: Parga, Lefkada, Thassos, Tolo , Kamena V, ami buszos.
Szerintetek?
Szia Ágica,
OFF (elnézést):
bár ezek közül csak Lefkadán és Thassoson jártam (Apollonnal mind2),
mindkettőt nagyon ajánlanám. Talán Lefkada csodásabb, Thassos pedig bájosabb, én mind2 helyre szeretnék még visszamenni.
Szerintem az egész szeptemberre sincs. Én az idén jöttem rá egyáltalán nem rossz ötlet szeptemberbe Görögország.
Olcsobb az utazás de a nyár tombol. Itthon mindenki fagyoskodott mi meg úszkáltunk a tengerbe a 28 fokos levegő hőmérséklet mellett.
És valószínűleg erre mindenki rájött mert ezek az utak fogynak el a legelőször.
Kedves Fórumosok!
A segítségeteket kérném.
A nyaralást kezdtük el szervezni. Sartit és Pargát nézegettük.
Sartin én már voltam, a párom még egyik helyen sem.
Volt már innen valamelyikőtök mindkét helyen?
Hova érdemesebb? Milyen Pargán a part? Milyen a hely?
Köszi: Jujó
#2115982013-12-20 14:09:18 Válasz a #211589. hsz-ra
Szia! Mi idén voltunk Pargán,gyönyörű hely,3 srandja van,egy nagy kavicsos,egy apró kavicsos,ez a városi strand,és egy homokos ami kicsit messzebb van a város központtól,de érdemes átmenni.Rengeteget lehet kirándulni,hangulatos szűk utcácskák,rengeteg látnivaló.Hajóutakra is belehet fizetni.Egyébként a fénykép albumok között találsz Pargáról rengeteg képet.
Kedves Fórumosok!
A segítségeteket kérném.
A nyaralást kezdtük el szervezni. Sartit és Pargát nézegettük.
Sartin én már voltam, a párom még egyik helyen sem.
Volt már innen valamelyikőtök mindkét helyen?
Hova érdemesebb? Milyen Pargán a part? Milyen a hely?
Köszi: Jujó
Nem összehasonlítható a két hely. (mindkét helyen nyaraltam már)
Sarti elnyúló homokos, Parga tömör kavicsos.
Sarti lapos kis falu, Parga hegyoldalba épült kisváros.
Sarti Magyarország legdélebbi faluja, Parga egyelőre talán még nem.
Sarti olcsó(bb), Parga drága(bb).
#2116112013-12-21 08:37:54 Válasz a #211589. hsz-ra
Szia
Én is jártam mindkettőn, de Parga teljesen más mint Sarti, pozitív irányba. Sokkal változatosabb és hangulatosabb, de valamivel drágább is. Szóval szerintem egyértelműen Parga.
Mi is voltunk mindkét helyen. Sartin kétszer is. Parga gyönyörű, de Sarti pirittől aranyosan csillogó homokja, ragyogó, lassan mélyülő vize felejthetetlen, a mai napig visszavonz. Parga strandjai kavicsosak, a víz gyorsan mélyül. Drágább is, de nem számottevően. Sartin az ember otthon érzi magát, sok a magyar, de annyira azért nem volt zavaró. Kirándulások mindkét helyről indulnak. Mindkettőt csak ajánlani tudom.
Nekünk az idén Lefkada az úticél.
Egyébként szeptember második felében megyünk, az idő még jó, a víz meleg, nincs akkora tömeg, és nem utolsó sorban olcsóbb.
#2116262013-12-22 15:19:26 Válasz a #211618. hsz-ra
Ez a nagy igazság semmivel sem olcsóbb mint fő szezonban
Ez kitaláció hogy olcsóbb semmi nem változik főleg Pargán
_Idén 2*voltam amúgy 6- éven át minden évben egyszer-kétszer megyek
Számomra a buszos utak közül a király a legjobb hely
Sziasztok fórumozók!
A segítségeteket kérném. Most a Granddal szeretnénk menni Pargára tavaly az Apollonnal voltunk. A grandnál 2 apartmant néztem ki az egyik az Alexia ami a Valtoson van 700m a központ és 400m a part tőle a másik a Zorban amit úgy láttam, hogy valahol a Focipálya felett van a Bakas irányába csak attól fentebb. Az 600m a központ és 400m a strand. Olyan emberkék segítségét szeretném kérni akiknek volt szállásuk a valtoson hasonló távolságba a központtól és nem 2km-re mert az egyértelmű ki lenne lőve. Érdemes e a Valtosra menni vagy jobb lenne a másik amihez ha jól néztem a városi és a kicsi van közelebb. Nem tudom így eldönteni mert mi anno még a Valtosra se mentünk át sajnos csak a másik kettőn voltunk meg a kis szigeten. A segítségeteket előre is köszönöm!