Szia Jujó!
Én mind a 2 helyen nyaraltam már mind a kettő teljesen más. Én szerettem Sarti partját is csak azért nem annyira vonzanak az Észak-Görög részek mert dugig vannak magyarral és én ha elmegyek Görögbe minél kevesebb magyar szót szeretnék hallani. Tavaly mi is ebbe a cipőbe jártunk a párommal akkor volt az első tengerparti útja és Pargát választottuk. Azóta is oda meg vissza vagyunk érte jövőre is oda megyünk vissza szóval én a te helyedbe ezt választanám mert nem mindegy milyen az első benyomás az első útnál és Parga tuti tarolni fog mind a kettőtöknél. Romantikus város több tengerpartja van ezért nagyon változatos is és jó kiránduló helyek is vannak. Sarti kicsit nyugisabb hely, hosszú homokos tengerpart és kisebb falu de ne érts félre sz is szép de nekem Parga vitt mindent.
Szia. Mi tavaly a focipályától kb 200m-re laktunk "kifelé" és nem volt vészes távban se a központ, se a strand, viszont a Valtos az marha messze van onnan. És nyilván ha ha Valtosra mész akkor az lesz közel és ezek messze, mert ha onnan be akarsz gyalogolni a városban akkor egy kisebb hegyet is meg kell másznod ahol van a vár, de ezt te is tudod, mert már jártál Pargan, szóval csak azt kell eldöntened mi legyen közel. Valtos vagy a másik két strand és központ.
Részemről már ennek a szerelemnek is vége, magyar étlap, lépten nyomon 'Heló madzsar' behívóemberek, sajnálom a hely tényleg szép. Ha esetleg még mennék arra a környékre, inkább Sivota felé.
Részemről már ennek a szerelemnek is vége, magyar étlap, lépten nyomon 'Heló madzsar' behívóemberek, sajnálom a hely tényleg szép. Ha esetleg még mennék arra a környékre, inkább Sivota felé.
Megértelek.
Mielőtt teljesen magyar uralta terület lesz, még 2014-ben elmegyünk. Aztán átadjuk a sarti szindrómának, ha így kell lennie.
Szia azért mért fáj hogy egy-két pincér megtanul pár szót magyarul
Hat éve voltam először de akkor is több éterembe volt magyar étlap
akkor nem értem mi a gond egy magyar étlap vagy az a 100 talán 150 magyar mert idéntöl van 3 iróoda hetente de ez sem igaz csak kettő eböl egy 10 napos + az a pár autós
Akkor szeretnélek kérni hogy részletezd a PARGA SARTI szindrómát
1992-ben voltam Sartin először van viszonyítási alapom utánna 1998-ban,és 2002-ben is voltam szóval ész érvekkel mondjátok el hogy Parga mitől lesz Sarti ami persze soha nem igaz
SZÓVAL HA BÁRKI VÁLASZTANI SZERETNE AKKOR CSAK IS PARGA
De ha van kérdés válaszolok de én nem az a sok ön imádó turista vagyok aki egyszer kijut valahova és ossza az észt én több mint10 * voltam PARGAN csak nem verem nagydobra nagy vonalakban ennyi
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDEN PARGÁRA INDULÓ NYARALÓNAK ÉS GÖRÖG IMÁDÓ HONFI TÁRSAKNAK
Azt hiszem rájöttem, én tavaly voltam ott először, pont a görög választások idején, előtte mindenki hülyének nézett, kilépnek a görögök az unióból, nem lesz benzin, forradalom lesz, meg hasonló marhaságok. Szóval nekem hihetetlenül megtetszett akkor Parga, idén meg valószínűleg a normál üzemmenetbe tértünk vissza, ezért volt csalódás, így nekem túl zsúfolt volt.
13x voltunk Görögben, az idén Parga a célpont, itt még nem voltunk. A párom már régen kinézte, szerinte gyönyörű hely. Mi felfedezős, kirándulós, apartmanos pár vagyunk Az Apollonnál néztük ki a Bakas Smart apartmant. Úgyis csak reggel és este töltünk ott némi időt. Tudna esetleg valaki néhány információt írni erről a kis stúdióról? Olyanokat olvastam, hogy nincs ablaka stb. Olvasgatok bőven vissza a fórumban, hogy minél több információhoz jussak, de nagyon szívesen fogadnám bárki tanácsát, beszámolóját, élmény megosztását.
Egyben további Boldog Ünnepeket kívánok!!!
Üdv. Erika
én pont a szemben lévő Villa Mariaban laktam, egyszer voltam odaát a Bakasban. A szoba nem egy táncterem, de minden adott, ami egy stúdióban kell. Minden szobának van ablaka, erkélye. Hülyeségeket ne hallgass meg!
A Bakas smart apartmanja az emeleten helyezkedik el,picike,de van erkélye is.Ha csak éjszakára kell és nem vagytok otthonról hozós,főzős pár,akkor szerintem teljesen jó.A többi szoba sem túl nagy,de ez általánosságban elmondható a görög apartmanok nagy részéről Mi 2010-ben a földszinten voltunk egy olyan szobában,aminek az erkélye tűzfalra épült és sikátor szerűen lehetett kilátni az utca felé.De ez egyáltalán nem vett el semmit a nyaralás szépségéből,mert mi sem töltünk sok időt a szálláson Amíg egy árban adták ki a picike szobát a többivel,addig okozott csak felháborodást,most hogy olcsóbb,így teljesen korrekt az ügy.
Valahol olvastam illetve láttam képen a Bakas smart szobája nagyon pici e miatt az olcsóság. De szerintem az elő és utó szezonba ha kicsi ha nagy a Bakas be lehet telve.
Köszönöm a segítséget. Nem nagyon szokott érdekelni, mit mondanak, de a leírtak alapján, már tényleg nem is érdekel. (Megjegyzem Tolón akkora volt a stúdiónk, hogy a két nagy táska sem fért el, illetve a hűtőtáskán vágtuk a hagymát. De ettől még Isteni két hét volt...
Szóval a lényeg: Bakas smart stúdió lefoglalva június 10-től az Apollónnál!!!!
Köszönök mindent, és természetesen folyamatosan olvasgatlak benneteket.
Sikerekben, örömökben, boldogságban gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok!!! Üdv.
Erika