Igazatok van, eléggé idő-hely-évszak függő a repjegyek ára. 2 hete még találtam közvetlen járatot Athénba, nagyon jó áron, most viszont..... a csillagos ég. De Izlandra már 10.000ft-ért is mehetnék. Aranyos nem?
El se hiszem..szept. elején megyünk Lassiba a D&A-ba. Első családi nyaralás, akkora már 1,5éves gyerkőccel. Kicsit félek is mit fog mind a repülőhöz, mind a tengerhez szólni.. Remélem nem lesz hangos este az aparman környéke, hogy tudjon aludni.
Azt szeretném kérdezni, hogy Lassiban van esetleg helyi iroda, mint Skalaban? Mert mindig helyi irodánál foglalunk fakultatív programokat, mivel azoknál olcsóbb
a Myrtos feletti parti utat (pontosabban az Argostoli felől Assos fele vezetőt) állítólag 2016. június 10-én tervezik átadni, ha ez így megvalósul, akkor főszezonban már nem kell kerülni. Az angol fórumon azt írják, hogy hiszik, ha látják. Van benne valami, de jelenleg ez az új hír.
#2381622016-04-13 15:54:52 Válasz a #238159. hozzászólásra
Mi vagy 10 éve jártunk Kalymnoson, akkor egy helyi stopot fogva a sofőrünknek kedve szottyant egy kis idegenvezetésre (nem volt konkrét úti célja, csak autózott egy kicsit a szigeten ), és elvitt minket egy lezárt építési területre a hegy tetejére, ahol reptér építését kezdték meg (egyelőre csupán a körülkerítéssel!). Nos ha jól tudom, azóta is változatlan a helyzet Szóval nem egy kapkodós fajta, de addig járunk oda, míg végre kész lesz minden
Kétségessé vált, hogy idén nyáron megnyitják-e a Myrtos strandot a látogatók előtt (vagy csak az autók előtt?), mert 2009 óta nem tettek semmit a ritka tengeri denevér és pók fajok védelmének biztosításáért. Vagy valami ilyesmi, ha valaki érti teljesen, hogy mi ez a kavarás, légyszi írja meg.
#2381932016-04-15 17:29:29 Válasz a #238189. hozzászólásra
Van a Myrtos bal végében egy barlangüreg, talán abban élnek ilyesmik. Nem csak ott vannak fanatikus természetvédők, mi rendszeresen belefutunk a Bükkben és a Zemplénben is tavasszal olyanokba, akik nem engednek tovább a turista úton, mert hogy ott fészkel épp egy ritka madárfaj, most meg júliusig nem látogatható a Fehér kő lápa Lillafüred felett, mert egy titkos védett növény mostanság nyílik. Reméljük, kitalálnak valamit, mondjuk valami kordon féle, talán elég, ha elkerítik az adott területet.
Sziasztok!Tudna nekem ajánlani valaki Iphonra egy jó navigációs programot ,ma sikerült letörölnöm mindent a telómról és persze nagyon kellene a navi ,pontosan 57 nap múlva.Igo volt rajta,és jó volt.
Bocsi az off-ért.
Köszi ,az fönt van a férjem telefonján,de az igo -t szerette.Az az enyémen volt ,de szerintem az Iphone egy útálatos telefon.Az övé volt ,a másikat most kapta,és sajna nem nagyon értek hozzá,zenét akartam rátölteni ,ami nem volt egyszerű számomra ,és közben frissítésre rányomtam és mindent leszedett a telefonról ami jó volt benne ,nem lettem megdícsérve.
A Myrtos strand bezárásáról egy cikk, mert ugye felmerült, hogy a védett denevérek miatt lezárják a strandot, ami elég kellemetlen lenne. Jó lenne bővebb infó erről, talán a cikkben van.