Sziasztok!
Információt szeretnék kérni.
Az lenne a kérdésem hogy Pargaról közvetlenül indulnak hajók Lefkada strandjaihoz (Egremni, Porto Katsiki stb)?
Vagy előbb át kell menni Lefkadára, és onnan Nidriből indulnak a kirándulóhajók?
Vagy egyáltalán Pargaról indul valami kirándulóhajó? (Azt tudom hogy vízitaxik vannak,de azok a környező strandokhoz mennek csak).
A segítséget köszi előre is.
Tudtommal Parga kikötőjéből nem indul közvetlen kiránduló hajó Lefkada partjaihoz,viszont Paxos-Antipaxoshoz,illetve az Acheron folyóhoz igen.Szerintem érdemes ezeket a helyeket is felkeresni,mert nagyon szépek
Sziasztok! Szállást foglaltunk június második felére a Mare Blu apartmanba - mond ez valamit? Valami info? Ebben az időszakban hány fokos lehet a víz? Lehet fürdeni? Nagyon szépen köszönöm, ha valaki rászánja az időt és ír pár sort...
A Bakas smart apartman akkor visszaadva? Megkérdezhetem,hogy miért döntöttetek Zakynthos mellett? Persze attól,hogy én Pargára szavazok,nem biztos,hogy más is Csak érdekelne a csere miértje
Üdv:
Napfény
#2117172013-12-29 19:52:21 Válasz a #211715. hsz-ra
Szia Napfény!!
Igen, Bakas visszamondva. A miért ??? Mert úgy néz ki, oda szeptemberben megyünk... (állítólag akkor melegebb ott a víz
A Zakynthos pedig a párom ajándéka (jövő áprilisban lesz 20 éve, hogy együtt vagyunk!
Üdv. Era
#2117192013-12-29 21:55:12 Válasz a #211718. hsz-ra
Hülyeség.. Mi Aug elején szoktunk Pargára menni a főszezonban, és mindig ott helyben foglalunk szállást, kb 2 perc után mindig volt... Még válogatni is lehet
#2117242013-12-30 08:07:43 Válasz a #211719. hsz-ra
Köszönöm Kerkyra
Én egy szóval sem említettem, hogy szeptemberben az Apollónnal, vagy egyáltalán a Bakasba megyünk. Még az is lehet, hogy máshogy alakul.
Egyébként hosszú évek alatti nyaralásaink tapasztalata alapján, szállást mindig és mindenhol lehet találni...Csak akarni kell
Üdv. Mindenkinek
Erika