Tavaly vettünk egy napernyőt, esétáltunk párommal pancsolni egyzser csak felkerekedett a szél és a tengerből azt láttuk, hogy fut az ernyő, mi futottunk utána, kergettük fel alá a parton.
a második hetünket úgy kezdtük, hogy egy hazainduló pártól egy pót ernyőt, ha ismét elújná a szél, mert ők végignézték a showműsorunkat
a szivacsos napozok koze raktuk be az ernyoket,azt pedig odakotoztuk a moci kapaszkodojahoz.mashogy nem tudtuk megoldani.de valoszinuleg iden is igy fogjuk csinalni,csak most meg tobb cucunk lesz,mivel allvanyt is viszunk a fenykepezohoz
#1828852012-04-24 15:44:03 Válasz a #182850. hsz-ra
Robogóval viszont inkább célszerű ilyen félsátrat vinni, azt is percek alatt össze lehet szerelni, és hasonló árnyákot ad az is, és könnyebben cipelhető.
#1829202012-04-25 09:06:30 Válasz a #182850. hsz-ra
Régebben mi is küzdöttünk a napernyőkkel....két éve viszont találtunk a Tescoban lecsavarozható sátortartót úgy 1000Ft körüli áron, azóta jöhet a vihar is, a mi napernyőnk nem dől el! Különböző méretekben és minőségben kapható, a miénk műanyag, de nagyon erős. Kemény talajba is lecsavarozható kézzel. Hátizsákba is belefér, én varrtam egy napernyőtartó zsákot erős anyagból, abba két napernyő és a tartók is beleférnek. Vállra vehető, így gyalogosan se megterhelő levinni a beach-re:)
Jó nyaralást, kevés napernyő-kergetést!
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni hogy valakinek van-e tapasztalata a Blue Sarti apartmanról éa az Irini apartmanról? Ezekbe ajánlottak szállást, de nem tudjuk eldönteni hogy melyik a jobb választás. Gyerekkel mennénk. Köszi a válaszokat
saturn,nem annyira értem miről beszélsz,de nagyon érdekelne...esetleg nem tudnál felvarázsolni egy képet erről a készségről a hozzám hasonlók kedvéért?
KÖSZI!
#1829742012-04-25 20:23:44 Válasz a #182937. hsz-ra
Szia Hayabusa.
A BLUE Sarti apartman, a régebbi nevén Holiday Apartman. 2011-ben itt volt a szállásunk, szerintem jó hely, igaz mi tengerre néző szobában voltunk.
A fotó albumban van egy pár kép a szállásról nézegesd, a tenger part pedig ideális gyerekeknek. Ha van konkrét kérdésed nyugodtan kérdezz !
Sajna mi idén kihagyjuk Görögországot de ebbe az apartmanba is szívesen visszamennénk.