Tavaly mi is előszezonban mentünk, június 7-14-ig. Szuper időnk volt, összesen 2 nagyobb eső volt: egyik éjszaka, a másik nappal (ráadásul pont bicajjal mentünk Platamonasba), de még annak is megvolt a hangulata (pedig jég is esett) és pár órával később már megint jó meleg volt. A többi nap szuper időnk volt.
Persze kell a szerencse, de szerintem júniusban már jó idő lesz.
Jó utat a mostanában indulóknak!
Anikó
Azért a június 7-i indulás már a 3-ik 4 -ik turnus. Ráadásul a május nem csak Magyarországon rizikós! Egyébként jó nyaralást mindenkinek, és ehez persze nagyon jó időt!!!
Nyilván eltúloztam, s én májusról beszéltem. Június végén már jártam úgy, hogy kitört a kánikula, s tényleg menekülni kellett az árnyékba. Azokat sajnálom, akiknek ez a mostanában hektikus időjárás tönkreteszi az egyetlen nyaralásukat az évben. A nagyon korai indulásnak nagy a kockázata.
Sziasztok,
Nagyon jó lesz, jó idő lesz, napsütés, meg minden ami kell a nyaraláshoz, ne hagyjátok elvenni a kedveteket.
És mi itthon várjuk az infókat, alig várjuk hogy valaki haza érjen és elmondja milyen isteni volt ismét Nei Pori
Mi július 8-án indulunk és nem parázok, anno a márkát is elfogadták 96-ban (nem mondták, hogy vigyem máshova a pénzem ) nem hiszem, hogy pont az eurót ne fogadnák el, nem tudom mire jó ez a paráztatás. Utána kell járni, hogy mi várható, de nem hiszem hogy rémisztgetni kellene, ha gond lesz az utazási iroda értesít. Lehet máshova is menni nyaralni, ha valaki rizikósnak tartja.
Én akkor is megyek!!!!!!!!!!!!!!!!! Jókedvűen 2 hétre És már alig várom
Én hétfőn indulok, és eddig nézegettem az időjárás előrejelzéseket, és nagyon megvoltam ijedve, hogy rossz idő lesz. Most újra megnéztem, és már valamivel jobbat mutat! Jó pár éve már, hogy ebben az időszakban megyek Görögbe, és eddig még mindig szuper volt az időjárás. Remélem Nei Pori megkegyelmez és jó idő lesz.
Info kellene a Sotiria Apartmanról, ha esetleg valaki járt már ott...Mi augusztusban megyünk Nei Poriba, és az utazási katalógusban, illetve a neten nem sok leírást/képet találtam az apartmanról. Tavaly sajnos sikerült egy nagyon lepukkant apartmant kifogni, úgy feküdtünk négyen az egy szobában, mint a heringek...még szerencse, hogy nem sokat voltunk a szálláson
Előre is köszönöm
Cat
Zamanda | #185715 | 2012-05-30 12:49:53 | Válasz a #185688. hsz-ra
egyetértek! és: http://koponyeg.hu/f/100734077/Thessaloniki
Mi is minden évben június elején megyünk már vagy 20éve, a kánikulát elkerülvén....szóval aki nem most indul az csak várakozzon nyugodtan, és ne rémisztgesse a most indulókat... köszi
Ja, és még mindig nem írt olyan, aki már hazajött volna...
Még az utazás kiállításon, fizettem be egy négy fős apartmanra, július 21-től egy hétre a Jimakos toursnál, Nei Poriba.
Azóta telefonon érdeklődtem, hogy lesz-e kint az irodájukban valaki akitől útba igazítást kapunk, (befizetéskor mondták, hogy lehet, az idén nem lesz nyitva a Nei Pori irodájuk)az apartman helyéről, nevéről, mert csak annyit írtak a voucherre, hogy N5 apartman/4 fő. A prospektusukban a fényképek benne vannak az apartmanokról, de az apartmanok neve nincs feltüntetve.
Telefonon azt mondták mehetünk benne lesz a kulcs a zárban.
Mondtam a hölgynek, rendben van de hol találom az ajtót?
Majd írnak az e-mail címemre, ígérték, de csak ígéret maradt, újból hívtam őket, újból ugyan azt válaszolták, majd írnak, azóta sem.
Egy hete én írtam egy e-mailt részükre, melyben feltettem az előbb ismertetett kérdést, valamint, hogy akkor a prospektusban szereplő fakultatív,Skiathos-i hajóútra hol tudunk jelentkezni?
Egyszerűen nem válaszolnak.
Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett a levelem, azt szeretném megkérdezni, tudtok-e valamilyen infót a Jimakos toursról?
Vannak még, vagy valami gond van velük?
Valamint az említett hajó úton részt vett-e valaki és mik a tapasztalatok, benyomások?
Még az utazás kiállításon, fizettem be egy négy fős apartmanra, július 21-től egy hétre a Jimakos toursnál, Nei Poriba.
Azóta telefonon érdeklődtem, hogy lesz-e kint az irodájukban valaki akitől útba igazítást kapunk, (befizetéskor mondták, hogy lehet, az idén nem lesz nyitva a Nei Pori irodájuk)az apartman helyéről, nevéről, mert csak annyit írtak a voucherre, hogy N5 apartman/4 fő. A prospektusukban a fényképek benne vannak az apartmanokról, de az apartmanok neve nincs feltüntetve.
Telefonon azt mondták mehetünk benne lesz a kulcs a zárban.
Mondtam a hölgynek, rendben van de hol találom az ajtót?
Majd írnak az e-mail címemre, ígérték, de csak ígéret maradt, újból hívtam őket, újból ugyan azt válaszolták, majd írnak, azóta sem.
Egy hete én írtam egy e-mailt részükre, melyben feltettem az előbb ismertetett kérdést, valamint, hogy akkor a prospektusban szereplő fakultatív,Skiathos-i hajóútra hol tudunk jelentkezni?
Egyszerűen nem válaszolnak.
Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett a levelem, azt szeretném megkérdezni, tudtok-e valamilyen infót a Jimakos toursról?
Vannak még, vagy valami gond van velük?
Valamint az említett hajó úton részt vett-e valaki és mik a tapasztalatok, benyomások?
Előre is köszönök minden információt.
Szia!
Mi tavaly előszezonban voltunk és nem is velük, hanem az Apollon Travellel, viszont akkor sem volt nyitva a Jimakos Tours kinti irodája, pedig mi már a 4. turnus voltunk (nem tudom, hogy későbbiekben kinyitott-e).
Viszont szerintem bármelyik kinti irodában: Evi Tours, Anett Tours be tudsz fizetni fakultatív kirándulásokra.
Én se hallottam túl sok jót róluk, egész nyáron nem voltak nyitva ahogy tudom. Ezért választottam Anettékat. Én is kértem Jimakos-tól árajánlatot, 1 hónap volt míg válaszoltak, így nem is volt kérdés, hogy ez felejtős...de ezt inkább az utazási iroda topicba...
Anikónak igaza van, kint bárhol befizethetsz, az Anett Tours-tól voltunk, szerintem nem lehet kihagyni
A fakultatív programokról szeretnék érdeklődni. Hol lehet őket befizetni? Melyek a legjobb fakultatív programok? Hallottam, hogy Skiathos-ra nem érdemes menni, mert zsúfolt a hajó és max 3 órát tartózkodunk a szigeten. 40 euróért kicsit sokallom.
A fakultatív programokról szeretnék érdeklődni. Hol lehet őket befizetni? Melyek a legjobb fakultatív programok? Hallottam, hogy Skiathos-ra nem érdemes menni, mert zsúfolt a hajó és max 3 órát tartózkodunk a szigeten. 40 euróért kicsit sokallom.
Szia!
Mi tavaly 3 fakultatívon vettünk részt, de csak kettőre készültünk még itthon: az olimposzi túrára és Athénba. Mindkettő megérte, bár most Athénba nem mennék. De ami a legjobban tetszett az Skiathos volt! Lehet azért is, mert nem készültünk rá, nem néztem utána, de nagyon hangulatos volt.
Illetve ajánlom még a Meteorákat, gyönyörű! Ide tavaly előtt mentünk Sartiból (persze, ha tudtam volna, hogy köv. évben Nei Poriba megyünk, biztos innen mentünk volna).