#1841282012-05-13 18:24:25 Válasz a #184073. hsz-ra
Szia!
Nem szeretnék senkit sem elkedvetleníteni, de lenne nekem is egy észrevételem.
Paralia az önfeledt szórakozás és viszonylagos olcsósága miatt lehet híres.
Sajnos, a víz tisztasága meg sem közelíti pl. a Tolo-i parti viszonyokat.
Ezzel nem azt mondom, hogy koszos a Paralia-i, de Tolo-n sokkal tisztább a víz.
Ez az én véleményem.
A szórakozási lehetőségek viszont Paralia mellett szólnak.
Üdv.
Azt azért le kell szögezni, hogy ahol köves, sziklás öblök vannak a közelben, ott a tenger mindig tisztább. Parália partvidéke nem éppen erről nevezetes.
Szia Gudli! Örültem a válaszodnak mert ezek szerint te mind a két helyen jártál Parálián is és Sartin is így jól informált lettem.Leírtál nekem mindent ami nekem fontos volt. Köszi
Igen, Borzi! Jártam mindkét helyen többször is és más helyeken is. Már van tapasztalatom és összehasonlitási alapom. Tényleg jó ez a fórum! Sok hasznos információt kaphatsz.
Gudli tette a pontot az i-re, már kezdtem érezni, hogy felsorolásszerűen fog érkezni a "Paraliánál tisztább vizű helyek" áradata
Igaz, ahol köves/kavicsos a part, ott tisztább a víz, de több a tengeri süni
Medúzát viszonylag keveset lehet látni, pláne júniustól amikor beindul a szezon és sokan vannak a parton. Én már voltam júniustól szeptemberig szinte minden időszakban, és néha láttam 1-et kettőt. Főleg eső után... de a fürdőzést nem zavarják szerintem.
Atlantis: mikor legutóbb láttam (2 éve) akkor nem volt légkondi és szúnyogháló...
#1841522012-05-13 20:56:21 Válasz a #184150. hsz-ra
Szia!
Én indítottam el a lavinát ,mert ahogy láttam képeken meg fórumokban meg a youtubon sarti partja szebbnek tűnt nekem mint Paráliáé ,de viszont Sartin nagyobb hullámokat láttam ,miután egyszer majdnem megfulladtam azóta félek a hullámoktól. És olyan emberek véleményére voltam kiváncsi akik mind a két helyen jártak.Szóval a hasonlítgatás az én bűnöm
De most akkor vissza térve Paráliára mert oda fogok menni akkor nem sok meduzzával fogok találkozni? Nem bánnaám ,ha nem lenne sok meduzza
#1841592012-05-13 22:32:01 Válasz a #184152. hsz-ra
Láttam a szmájlit az írásodban
Sarti sem csúnya hely, de Paralián "apróbb homokos" a part, talán ettől zavarosabb egy picit. Tavaly lőttem a partról egy fotót a #166176 hsz-nál, de itt van Neked újra:
Némi hínár a part mentén, de szerintem bjutiful...
A hullámok egyáltalán nem vészesek, viharban meg amúgy sem jó fürdeni...
ÉN speciel nagyon ritkán látok medúzát, van aki többször, de én nem hiszem hogy élvezhetetlenné tennék a pancsolást idén sem
#1841692012-05-14 07:07:38 Válasz a #184159. hsz-ra
Köszönöm szépen, ha ilyen Parália partja nekem tökéletesen megfelel én sokkal roszabbra gondoltam a leírásokból köszönöm szépen a képet is hasznos volt
#1841702012-05-14 07:28:38 Válasz a #184169. hsz-ra
Szia Bitang! Én június 4.-én utazom Parálára akkor milyen a tenger hőmérséklete, hány fokos? Mert te írtad ,hogy júniustól szeptemberig megfordultál ott.Gondolom tudsz nekem infóval szólgálni előre is köszi
#1841782012-05-14 08:54:16 Válasz a #184173. hsz-ra
Lementettem ezt az oldalt magamnak ,amit küldtél remélem jó majd szemmel követem az idő járást. Amúgy tavaly is hülyét kaptam ,amikor a Balcsira mentünk ,ahány időjárás oldal volt, mind mást írt pl a köpönyeg meg valami másik oldtalt nézegettem és nem tudtam eldönteni melyik a korrekt.Majd mostmár figyelem az időjárást remélem jó idő lesz június elején nem fogok ki valami esős hetet. Köszi