Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 106
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7847 Üzenet linkje2006-06-02 09:47:51 

Helló!

Korfun nem kellett nemzetközi jogsi csak sok bátorság, hogy kimerészkedj az útra! A raliversenyzõk Mekkája.

# 107
Borbt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7854 Üzenet linkje2006-06-02 13:05:17 

Nekünk élmény volt itt motorozni, szerintem sokkal jobb mint busszal vagy kocsival közlekedni. icon_smile.gif Persze ha gyerek is van az emberrel akkor már más a felállás.
# 108
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7883 Üzenet linkje2006-06-02 19:22:27 

Azt gondoltam, h ha valamit kölcsönzöl, azt pénzért ADJÁK, nem gumi cukorért, de azért köszi!
Engem az érdekelne, h több helyen csak mondjuk 21éves kortol lehet kulfoldon vezetni és legalább 2éve rendelkezned kell jogosítvánnyal.
Arra lettem volna csak kiváncsi, h ez Korfun is így van e icon_question.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif
Köszönöm még1*mindenkinek, aki válaszol!

# 109
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7884 Üzenet linkje2006-06-02 19:27:52 

És akkor miért nem ezt kérdezted?

"több helyen csak mondjuk 21éves kortol lehet kulfoldon vezetni és legalább 2éve rendelkezned kell jogosítvánnyal"

Igen, ez így van Görögországban is.

# 110
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7886 Üzenet linkje2006-06-02 19:44:03 

Elismerem konkrétabban kellett volna fogalmaznom, ettõl függtelenül szerintem elég gúnyosan válaszoltál..Rosszul esett icon_sad.gif
# 111
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7887 Üzenet linkje2006-06-02 19:49:14 

Én inkább humorosra szántam. Na mindegy...
# 112
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7891 Üzenet linkje2006-06-02 20:47:16 

Szia Estella!

Szerintem kicsit zavaró, hogy ez a jogsis kérdés hetente egyszer elhangzik valamelyik fórum topikban, és Jox már legalább tízszer válaszolt is rá. Szerintem ezért vette viccesre. A kort nem tudom, hogy nézik-e, de pl. kismotor bérlésnél volt már olyan is, hogy még a jogsinkat sem kérték, csak az útlevelet...máskor meg elvették a jogsit és csak egy fénymásolatot adtak nekünk vissza...Ahány hely van Görögországban, szerintem annyi variáció, így biztosat senki sem tudhat.
icon_smile.gif

Andi

# 113
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7973 Üzenet linkje2006-06-04 14:50:01 

Sziasztok! Négy hét múlva megyünk Moraitikára, most fogunk elõször Korfun járni. Az érdekelne ,hogy milyen hely Moraitika? Nyüzsgõ, vagy nyugodtabb ?? Van neki ófalu része?? Volt már valaki Hlomoszban közületek? Meg vagyok õrülve a kis görög hegyi falvakért, tudtok javasolni szép hegyi falvakat Korfun? Állítólag Hlomosz nagyon szép, és ráadásul közel is van Moraitikához. mindenkinek üdv. helguska
# 114
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7976 Üzenet linkje2006-06-04 15:43:59 

"Messonghi és Moraitika, melyek szinte egybenõttek, csak a Messonghi folyó választja el õket.
Mindkét város strandja homokos- aprókavicsos, lassan mélyülõ vízzel. Messonghi partja egy védettebb öbölben van. Moraitika nyáron lármás, kissé túlzsúfolt üdülõ. A tengerparti sportok kínálata itt szinte végtelen: vizibicikli, szörf, ejtõernyõzés, jetsky, banánozás… A városban régi római villák romjai is fellelhetõk."

Olvasgass a Leírások rovatban található Korfu-leírsban.

Vannak kedves heyi falvak. Az általad említettrõl még nem hallottam, de akad egy jópár. Pl. Episkepsi északon.

# 115
Mimi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7979 Üzenet linkje2006-06-04 16:00:36 

Szia Helguska!

Mi tavaly voltunk elõször Korfun szeptember közepén,igazi nagy élmény volt,beleszerettünk Görög o.-ba.Moraitikán volt,a szállásunk egy part menti szállodában.Szerintem Moraitika falusias jellegû,de élettel teli.Nem láttam nagynak,egy fõ út mentén van a legtöbb üzlet,étterem.Egy folyó választja el Messonghi-tól,de nem egy hatalmas folyóra kell gondolni.Mi átsétáltunk Messonghi-ba.A sétát dél körül,nem ajánlom mert elég meleg volt.Nekünk egy ottani étteremben volt,a találkánk az idegenvezetõvel,és kb.11-kor mentünk visszafele.A víz nagyon jó volt,hõfokra is és ahol mi voltunk takarították a partot.Összességében szerintem jó hely a pihenésre,illetve innen kirándulni többfelé.Most is visszavágyom,de mivel érdekel Görög o. többi része is,ezért idén Krétára megyek nyaralni nemsokára.Mimi

# 116
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8018 Üzenet linkje2006-06-05 13:56:38 

Szia Helguska!

Mi aug-ban m1unk csak Moraitikára, de mivel még sohasem jártunk, se ott, se Korfun nagyon érdekelne, hogyha haza jöttök, h. milyen tapasztalatokat szereztetek.
Estetleg e-mailen keresztül értekezhetnénk icon_question.gif
Üdv: Estella icon_smile.gif

# 117
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8028 Üzenet linkje2006-06-05 15:59:05  Sidari

Lehet, hogy errõl nem kéne topicot nyitni, de már jártam itt ezért nyitok. icon_smile.gif

Pár kép:

Várom a hozzászólásokat!

# 118
Kristóf
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8061 Üzenet linkje2006-06-06 08:53:46 

Sziasztok!!
Ez az élménybeszámoló bennünket is érdekel, mert szintén odatartunk augusztusban.Várjuk tapasztalataitokat!!
Nagyon jó utat és kellemes pihenést! Kristóf

# 119
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8338 Üzenet linkje2006-06-09 14:44:30 

Sziasztok!

Kedves Vojandi, és Mimi köszi a válaszokat.

Estella és Kristóf! Nagyon szívesen beszámolok majd nektek a Korfus élményekrõl, és Moraitikáról. Mi július 5.-én indulunk, az 5 kontinens irodával megyünk. Már szinte számolom a napokat, nagyon- de nagyon várom. Közel tíz éve sehol sem nyaraltunk már, és igazán ránk fér egy kis pihenés a párommal. Kicsit izgulok a repülés miatt, ez lesz az elsõ repülõs utam. Azt tervezzük a férjemmel, hogy két-három napra bérlünk majd autót és bejárjuk a szigetet.
Estella leírom a mail címemet: helguska@citromail.hu
üdv. mindenkinek

# 120
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8353 Üzenet linkje2006-06-09 23:30:22 

Szia Helguska!

Akkor majd mindenképp szeretnék Veled értekezni ha haza jöttetek..
Kellemes kikapcsolódást!
Üdv!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu