Nah egypár dolog egyrészt Hydra szelesebb legalábbis akkor amikor mi voltunk ott, a hullámokon ez látszik is.
De ebben a forróságban kutyagolni szél nélkül sokkal roszabb lett volna így pont jó volt jó meleg strandidő, de nem kánikula és a szél hűsít.
És a strandokon a hullámokon lehet lovagolni
Persze aki a lassan mélyülő homokos nyugodt strandokat szereti ezek nem biztos bejönnek neki.
Szamárral sztem be lehet sok helyen láttam útközben szsz-art a fenti hegyi úton is illetve a part körülin is.
De ez ösvény lesz sokszor meredeken jobb oldalt, pont ma gondolkoztam biciklivel merék-e ott menni, de végülis a Nafplobol Karatonába vivő is hasonló volt igaz szélesebb de sokszor veszélyesebb.
Biciklit inkább az előző napi úton lehetne használni de csak a mutatott öbölig onnan szintén ösvényesebb
Ott láttam bicikliseket illetve egy két autót is.
De nem személygépkocsit hanem haszonjárműveket.
Kaminiba sztem biciklivel max a felső úton lehetne menni ott nem jártam de kell lennie.
Biciklikölcsönzőt nem láttam ma olyan hülyeségen gondolkoztam, hogyha Tolóban bérelek biciklit és elviszem Hydrára engedik-e P
A vizitaxit nyomják nagyon majdnem minden percben látni egyet és rohadt gyorsak
Mikor jöttük visszafelé volt egy fogadásom, jött egy nagyobb elég gyors motorcsónak és hátrább egy vizitaxi, na mondom a vizitaxi le fogja nyomni a másikat és hátrányból indulva simán leis előzte.
3. nap mikor erősebb szél és hullámzás lett (ne feledjük állítólag Tolóban eközben kisebb eső esett vagy csepergett ittmeg érdekes módon ha néha felhős is volt vhogy a felhők között a nap mindig sütött szinte csak egykét percre bújt el) láttam vizitaxikat kimenni a nyilt vízre hat azzal a sebességgel ugráltak rendesen a nagyobb hullámokon páran biztos sikoltoztak volna de vezetője nem törődött vele teljes gázzal nyomta.
Valóban nagyon jó képeket készítettél, számomra is vissza idézted ezt a "mesés"szigetet.
Remélem jól éreztétek magatokat és a sok túrába a pihi isi bele fért.
Tényleg nagyon jó volt olvasni és nézni ezeket !!!!!!
Köszi, de nem az én érdemes erről a szigetről szinte csak ilyeneket lehet
A pihi isi-t először máshogy olvastam P
Természetesen nagyon jól éreztük magunkat szinte minden klappolt.
Csak ilyen kicsi dolgok voltak, hogy második nap este már nem volt a szálláson csak langyos víz de mivel egy nagy hullám Kamini-n beborított és azután nem törödtem vele hogy mennyit vagyok viz felett hajat kellett mosni.
Meg pl 3. nap sétálunk nyugodtan van még több óránk az indulásig csomagok még a szálláson
tök lezserül sétálgatunk
egyszerre magyar hangot hallunk egy idős néni és bácsi.
Mivel először úgy volt ki kell mennünk megnézni mikor jön a hajó és mikor indul vissza ezért megszólítom őket.
Tolóból jöttek?
Válasz igen.
És mikor indul vissza a hajó?
Egykor ezért már sietni kell
Először pánik, de szerencsére vhogy nem klappolt így kiderítettük, hogy az egy másik hajó
Meg az zavart minket, hogy beülünk enni ugye "észre vesszük az árak szinvonalát"
(bár hozzátenném, hogy a kis éttermekben nem voltak drágábbak az árak)
és egy csomoszór láttuk, hogy emberek otthagyják a tányérjukon a megrendelt kaja felét.
Pedig nagyon finomak voltak pl a kalmárkák és láttuk hogy fele ottmarad mi pedig úgy belapátoltuk, sztem tudtam volna még enni belőle.
Imádtam innen nézni a Tolóba tartó hajókat tudván, hogy még maradunk.
Ez volt kiírva hátha vki tudja mit jelent
Szerintem tök jó ez a kép és ezt azért mondhatom mert nem én készítettem (viszont rajta vagyok:), nagyon jól látszik jobb oldalt főleg, hogy nem szemből jöttek a hullámok hanem kissé átlósan úgymond Toló felől.
Nagyon élvezetes volt ezeken a hullámokon lovagolni - hogy szamaraknál maradjunk...
Pár életkép még a strandról, látható, hogy milyen szép kavicsos, nagyon sokan köveket gyűjtögettek nagyon sokféle különleges fajta volt, mondjuk feküdni rajtuk kicsit kényelmetlenebb talán P
Élesebb szemúek észrevehetnek a képeken egy lovat.
Fogalmam nincs hogy kerülhetett oda tök meredek volt a part még talán négykézláb se tudtam volna lemenni fel meg háát, majdnem olyan volt mintha hajóval hozták volna, fütyülésünkre megfordult ránk nézett, de egyébként megse mozdult csak állt egy helyben senkit se láttunk a közelében, viszont mikor visszafelé jöttünk már nem volt ott....
Később láttunk még lovakat érdekes helyeken erre majd visszatérek