sziasztok,
mi szombat reggel jöttünk meg, és zömmel helyben kerestünk szállásokat. néhány példa:
kastrakiban (meteóráknál) 2-3 ágyas szoba fürdõszobával: 30 euro - itt 1 éjszakát voltunk, az ágyból néztük a homokkõsziklákat.
olympiában: 45 euro volt a szállodai szoba reggelivel, 1 éjszaka, 2 fõre, bõséges volt a reggeli is, és volt ingyen net lehetõség, bár csak 10 percet ültünk a gép elõtt kb.
a peloponnészoszon, githio mellett mavrovouniban: közvetlen tengerparti 2fõs stúdió bazinagy terasszal és konyhasarokkal, napi takarítással, 3 naponta ágynemû és törölközõ cserével 35 eur/éj. a tengert láttuk evés, mosogatás, ébredés, fürdés és még hadd ne mondjam mi közben. a másik oldalról a kis lakás olivaligetre és hegyekre nézet, az sem volt olyan nagyon rossz.
poros szigetén 3 éjszakát töltöttünk, szintén közvetlen tengerparti 3 ágyas stúdió, csónakkikötõre és citrulsligetre nézõ, 25 eur/éj.
mindegyik szállást úgy találtuk, hogy bementünk egy szimpatikusnak tûnõ helyre, megkérdeztük mennyi, mondták az árat mi meg mondtuk hogy ok, kb 3 percet vett igénybe a keresés - vagy még annyit sem.
Sziasztok!
A barátainknak keresünk campinget Sartihoz közel, ezért leginkább a Platanitsi és a Kalamitsi campingek érdekelnének bennünket. Kérem, aki tud aktuális árakat, vagy honlapot, ahonnan tájékozódni lehetne, az tájékoztasson bennünket!
Köszönöm.
Tudtok nekem ajánlani valami szállást Paralia-n? Páran úgy gondolják akikkel utazunk, hogy nem biztos, hogy célszerû szállás nélkül elindulni.
Nincs ötletetek, ajánlatotok?
Sziasztok.
Nem tudom hogy volt-e valaki kocsival kikládokon (Naxos, Ios, Paros, Mykonos, Santorini ) mert engem érdekelne hogy mennyibe kerûl a komp és a szállás esetleg érdemes ott keresni helyben 2 felnõtt 2 gyerek a csapat és általában 14 napot két helyen töltünk köszi elõre is a segitséget
Nincsen valakinek tippje arra, hogyan lehetne Skiathoson szállást foglalni a neten kívül? Vajon ha odamegyünk, ott is kereshetünk szállást? Mert pl. itthon több helyen nem engednek csak úgy be az utcáról, hanem csak elõzetes bejelentkezés alapján... Kint nem tudom, hogyan mûködik. És mennyire van esélye, hogy fõszezonban találunk egyáltalán szobát 2fõre?