Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 106
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Persephoné
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39208 Üzenet linkje2007-08-01 15:22:10  Válasz a #39103. hsz-ra

Szia Vik-Vuk! Igazán nincs mit. A szobák felszereltsége szerintem kb. megegyezik, csak az elrendezés más. Naon jó nyaralást, remélem tetszeni fog a hely!

P.

# 107
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39417 Üzenet linkje2007-08-02 16:56:12 

Azt el is felejtettem megkérdezni, akik mostanában vagy 1-2 éve jártak Marmaras-on, hogy hajókiránduláson voltak-e delfinek? Valahol olvastam, hogy itt lehet esély a találkára. Eddig csak Korfunál láttam a tengerben õket.
# 108
Persephoné
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39724 Üzenet linkje2007-08-04 21:31:56 

Felraktam egy másik Marmaras-os fotóalbumot.

Molotov, sztem több mint valószínû h. delfinek kísérik a hajóutat, de én csak esti hajókázáson voltam, úgyh. nem tudom neked garantálni icon_smile.gif

# 109
Julius
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41349 Üzenet linkje2007-08-15 10:21:59 

Persephoné!
Fantasztikus a fotóalbumod! A naplemente a hajóról valami csodálatos!

Mi is Marmarasra megyünk aug 28-tól egy hétre, aztán átmegyünk Paraliára.

Marmaras környékén voltatok más strandokon? Esetleg a másik oldalon sarti környékére érdemes átmenni?

Julius

# 110
Persephoné
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41792 Üzenet linkje2007-08-17 21:37:18  Válasz a #41349. hsz-ra Előzmény #41349

Helló, Julius!

Hát igyekeztem igényes albumot összeállítani h. aki még nem volt Marmarason az elcsábuljon icon_smile.gif Ha tetszettek a naplementés képek, mindenképp ajánlom az esti koktélozós hajókázást mint fakultatív progit! Nagyon hangulatos kis út.

Tavaly mi is Paralián jártunk, ApollonTravellal, de a víz minõsége és a szervezettség messze elmaradt az idei GrandTours-os marmarasi nyaralástól.. És a nap sem a paraliai tengerszakasz, hanem a város, Katerini felé megy le icon_sad.gif Nekem személy szerint maga a város (M.) is jobban tetszett mint Paralia. Marmaras strandjai nem olyan zsúfoltak, és a dombokkal, sziklás partszakaszokkal szerintem különlegesen szép és izgalmasabb mint Paralia. Mi tavaly átgyalogoltunk P.ról (kb. 20-30perc laza séta) Olympic Beach-re, mert ott nem volt úgy felkavarva a víz, és lehetett nyugisan napozni.

Mi sajnos eléggé korlátozva voltunk, nem mentünk más strandokra Marmaras 3strandján kívül, meg Sarti strandján és a Narancsparton kívül ami a fakt.prg (Sithónia körút) része volt, mert busszal mentünk nem kocsival icon_sad.gif Gyalog elég messze vannak a környezõ települések, a helyi buszok pedig kiszámíthatatlanul össze-vissza közlekedtek, és még a helyi idegenvezetõ se tudta megmondani, pontosan hogy járnak és h. visszafelé mien busszal tudnánk jönni..
De: mindenképp ajánlom a félsziget keleti oldalát, a Sarti felõli strandokat: Sikia pici település, de a strandja szép és állítólag van itt 1szélmalom de mi még nem láttuk icon_smile.gif ; Kalamitsi meg egyenesen gyönyörû, öblös a partja; és a Sartitól pár percnyi kocsi/busz/motor-útra lévõ Narancspartot meg végképp nem szabad kihagyni! Sarti partja is változatos: 1ik végében pl. sziklás-öblös, vize tiszta, a part homokos/aprókavicsos.
Marmaras közelében is vannak igazán szép strandok; ilyen északra pár km-re Elia Beach, szintén északra Lagomandra Beach, és Metamorphosi városka partja. Marmarastól délre fekszik Toroni; mesés a strand itt is, de olyan pici a település h. 1-2bolton+kajáldán kívül szinte semmi nincs. Marmaras, ill. hát a Porto Carras-i résztõl délre van még Azapiko Beach -- ezt csak a buszból láttuk, de fantasztikusnak tûnt! Ezek a beach-ek egyébként ki vannak táblázva; csak megy az ember a tenger mentén és egyszercsak kilyukad az egyiknél icon_smile.gif

Hát ennyi; ha kismotorral v. helyi busszal lett volna lehetõségünk, biztos elmegyünk ezekre a helyekre.

Ha még segíthetek valamiben, akár Paraliával kapcs.ban, szóljál.

# 111
Persephoné
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43721 Üzenet linkje2007-09-04 13:57:51 

Julius, Vik-Vuk!

Na meséljetek kicsit, hogy tetszett Marmaras?

P.

# 112
Vik-Vuk
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43737 Üzenet linkje2007-09-04 14:45:43 

Szia Persephoné!

Nekünk nagyon tetszett. Sajnos az én képeim nem lettek olyan jók mint a tieid. Nagyon szép hely, szívesen visszamennék még oda egyszer.

Vik-Vuk

# 113
Persephoné
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44186 Üzenet linkje2007-09-08 20:57:14  Válasz a #43737. hsz-ra Előzmény #43737

Hellóó Vik-Vuk!

Örülök h. tetszett! Tudtam én, h. nem fogtok benne csalódni! icon_smile.gif
Múlt hétfõn este a szegedi TESCO parkolóban jártam, és hát bizony irigykedve láttam h. 2, emeletes GrandTours-os busz is tele volt utasokkal.. szept. eleje ellenére is.. Kedvem lett volna bepattanni az egyikbe és visszamenni Marmarasra icon_smile.gif

Persephoné

# 114
Nikosz88
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44222 Üzenet linkje2007-09-09 13:46:52 

Sziasztok!
Csatlakoznék az elõttem szólók sokaságához, hogy Neos Marmarast kihagyni örök hiba lenne. Én négy évvel ezelõtt jártam Marmaroson. Ez volt az elsõ külföldi nyaralásom és féltem nagyon hogy estleg csalódni fogok, de nem így történt. A tenger gyönyörû, a hegyek lélegzetelállítóak a görögök kedvesek. Nah és az a gyros.... Az alexandra apartmanban voltunk és a Grand Toursszal utaztunk, akik mellõl tavaly illetve idén sem pártoltunk el bár nem Marmaras volt az úticél. Nagyon jó utazsái iroda korrektek és tényleg elsõ az utas. De a lényeg, hogy megfogadtam visszafogok térni Marmarasra icon_smile.gif

# 115
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44308 Üzenet linkje2007-09-10 09:48:38 

Nekünk is nagyon tetszett, még megvan a görögös hangulata a helynek, nem rontották el a túristák. Mi már sok helyen nyaraltunk és jártunk Görögországban és mindig máshol. Thassos után Marmaras a második hely, ahová megfogadtuk, hogy egyszer még visszatérünk nyaralni. icon_biggrin.gif
# 116
Persephoné
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44319 Üzenet linkje2007-09-10 11:59:22 

Hát igen, Marmaras-on még mindig több görög szót/zenét hall az ember, mint mondjuk magyart vagy angolt/németet. Megvan a kis görögös hangulata.

Mi az ApollonTravel-lal is jártunk Hellaszban, de a GrandTours magasan veri színvonalban -- csak jót tudok róluk mondani.

# 117
Csabáék
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44702 Üzenet linkje2007-09-13 12:17:50 

Sziasztok!
Mi már kb. négyszer voltunk Marmarason, de mindíg találtunk valami érekeset+jó kiindulópont kirándulásokhoz.
(de többet nem megyünk)

# 118
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45011 Üzenet linkje2007-09-17 07:25:46 

csabáék írta:
(de többet nem megyünk)

Na! icon_eek.gif Meguntátok, találtatok jobbat, valami kellemetlenség ért titeket?

# 119
Csabáék
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45478 Üzenet linkje2007-09-20 22:21:19  Válasz a #45011. hsz-ra Előzmény #45011

Sajnos igen.
A kocsinkat összetörték és valahogy elment a kedvem ettõl a helytõl icon_cry.gif

# 120
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45697 Üzenet linkje2007-09-24 08:43:45  Re:

csabáék írta:
Sajnos igen.
A kocsinkat összetörték és valahogy elment a kedvem ettõl a helytõl icon_cry.gif

Parkolóban? Azon nem lennék meglepõdve, amilyen centizések mentek ott...
Mondjuk az biztos, hogy a közlekedés kriminális a kikötõ környékén. Utolsó nap a szálláselhagyás után mi is megpróbáltunk bent parkolni de messzebb sikerült, mint a szállásunk volt, ráadásul olyan meredek helyen, hogy nem hagytuk ott nyugodt szívvel az autót. icon_confused.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu