Szia Voda! Nekem mind akét helyrõl van tapasztalatom. Én is Marmarason láttam elõszõr a tengert azóta Görögország a kedvenc nyaraló helyem. Itt az a jó van homokos és sziklás part is.Mi szeretünk búvárkodni Marmarasznál gyönyörõ a víz alatti világ is. Jó pár helyen voltunk már / Neo Pori,Evia,Korfu, Toroni,Parga/ de ide vissza vágytam,mindíg ehhez hasonlítottam. Két éve voltunk Toroniba az 20-km-re van ott is szép volt. Neo Poriban más fogott meg pl az Olimposz lábánál fekszik volt egy kis erdõ ott láttam elõszõr szentjános bogarat esténként rengeteg cikázott a sötétbe gyönyörû volt. Ott igazán sík homokos a tengerpart a vizalatti világ nem olyan szép. Remélem tudtam segíteni egy picit a döntésbe. Mi is a Grand Toursal utazunk az Alexandrába fogunk lakni.
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni?Idén nyáron készülünk Görögországba Marmarast néztük ki...de elõtte szeretnék érdeklõdni,az Athéne apartmanról és magáról a helyrõl is.a Grandtours utazási irodával utazunk busszal.Hallottam,hogy az apartmanhoz közel van egy kis öböl ami alkalmas strandolásra.Az homokos?Vagy milyen távolságra van a legközelebbi homokos tengerpart?Légyszi minél elõbb válszoljatok,mert le szeretném foglalni.Vagy más várost kellene keresnünk?Elõre is köszi
Helló! De mi megyünk szeptember 2-9-ig a Grand Toursal busszal. Mi már nyaraltunk egyszer Marmarason 14 évvel ezelõtt itt jártam elõszõr Görögországba. Most újra vissza látogatunk biztos jó lessz.
Nagyjából ugyanazok az áruk vannak, mint az itthoni üzletekben, kiegészítve jópár görög élelmiszerárúval. Nikitinél van egy Lidl, az van a legközelebb Marmarashoz.
Hello!
Abban tudna valaki segíteni, hogy az ottani Lidl-be, milyen cuccok vannak? Mert a Horvát tengernél is van Lidl, de valami hihetetlen rossz árukészlet van. Köszönöm.
Szia csabáék!
Nagyon köszönöm az infot. Holnap fizetem be az elõleget, végül az Athéne mellett maradtunk a 2 emelet c1, c2.es apartmant foglalom le, mert négyen megyünk, és igy is egymás mellett leszünk. Tehát csak az lesz vissza, hogy jól érezzük magunkat. Remélem jól választottunk!
Szia racs68!
Hát nem tudom, hogy kétlégterû-e, de az Alexandrában a 3. emeleten van 3 olyan nagyobb szoba ami tengerre néz.
Egyébként a www.grandtours.hu oldalon részletes leirást, jópár képet és ami a lényeg az apartmanok szobaelosztását is meg tudod nézni- érdemes.