Rebeka, ha ilyen jó meleg lesz, olyanra is szükségetek lesz, amivel a talpatokat is véditek homokégés ellen. /annyira felmelegszik a homok a parton, hogy mezítláb nem lehet benne közlekedni, papucsban meg azért nem, mert olyan jó mély és puha, hogy belesüppedsz, és úgy is tele lesz a papucs. Tavaly egy hetet mi is voltunk ott. De azért tök szupi volt./néhány helyen volt az úttól a vízig épített kis fajárda/
Mi a El Greco apartmanban fogunk lakni.
Tavaly mi Sartin voltunk Nei Porit nem ismerem még csak a leírásokból, neked mi a véleményed róla?
Esetleg ha tudsz írj néhány hasznos dolgot, amit érdemes tudni.
Most olvastam az Assos.hu Nei Pori topicban egy rövid beszámolót. Érdemes elolvasni !!!! Háááááááát, nem tudom mit is mondjak: méteres gaz, tömegesen megjelenõ meduzák ..... Remélem augusztusra rendezõdik a környék. A meduzák ellen pedig nem igazán lehet mit tenni, azok vannak és kész.
Szia!
Nem akarlak elszomorítani,de tényleg vannak!
Mi tavaly augusztusba voltunk Nei Porin,minden nap strandoltunk,és találkoztunk is velük rendszeresen.Ebben az idõben nagyon meleg a tenger,azt mondták azért vannak partközelben.
Nekünk szerencsénk volt,mert mindig volt valaki aki szákkal elkapta és kihozta a vízbõl,így nem csípett meg.Azért figyeljétek õket,amiket én láttam jó nagyok voltak,és kék színûek elég jól láthatóak a vízben.
Niki!
köszönöm a jokivánságokat:-)))
már izgulok
szoval akkor most még nincs meduza?
én még nem voltam meduzás helyen
tavaly sartin voltam, ott nem volt
ahhoz képest ez milyen hely?
én mindenképpen máshova akartam menni, mert nem szeretek ugyanoda menni hanem mindig máshova
de sarti jo volt