Paráliáról vagy Kateriniből mennek közvetlen buszok Kalampakába a Meteorákhoz? Ha valaki biztosra tudja, hogy vannak ilyen járatok, megköszönném, ha írna. Köszi!
#1843232012-05-15 14:30:07 Válasz a #184314. hsz-ra
Szevasz Jojoha
Ha menetrend szerinti járatra gondolsz, szerintem nehezen megvalósítható többszöri átszállással, és Kalambakából a Meteórákig nincs közvetlen járat.
Parálián van több helyi utazási iroda, az ajánlataik kedvezőbbek lehetnek az itthoniaknál. Nézz körül és tudsz választani. Még a szervezett út is csak reggeli indulással és esti érkezéssel oldható meg.
Borzi!
Paráliát és Olympic Beach-et jól kiépitett sétány köti össze. A sétány és a tenger között széles homokos part van végig. Ahogy elhagyod Parália kikötőjét 2-3 km hosszú homos part fogad. Válogathatsz kedves szerint, hogy hol telepedsz le. A sétányon vannak padok és a sétány mentén zuhanyzók. Egyébként a két település között van buszjárat is. Ha a buszon veszel jegyet akkor drágább, de ha automatából, akkor olcsóbb.
Köszi szépen az infókat tök jó mindig meg tudok újabb információkat tőled. Te merre jártál Görogországban biztos sok helyen kiváncsi vagyok rá és neked mi tetszett a legjobban Görögországban?
Kedves Borzi!
Tényleg többfelé jártam már Görögországban. Valamennyi helyet másért szeretem. Elsősorban a tenger, a hegyek, az ott élő emberek. Az egésznek valmi varázsa van! Az ott eltöltött idő alatt szinte átszellemülök. Igazából nem is tudom megmagyarázni. Mint ha kicserélődnék. Bővebben priviben irtam.
Sziasztok!
Június 4-én indulunk Paraliára,aggódom egy kicsit az időjárás miatt!!A hazait elnézve nem tudom mire számítsak odakinn!Bár eddig az évek során is sikerült kifogni a tökéletes időt,remélem ez most sem lesz másként!Aki előttünk megy és érkezik haza,szeretettel fogadnám a híreket,hogy mire számítsunk!Jó lenne nem vinni a sífelszerelést!!