Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 10516
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183220 Üzenet linkje2012-04-29 20:46:59  Válasz a #183197. hsz-ra

Szia feenhaft!

Én trambulinról nem tudok, de van egy rész a rengerben ahol 100 m mély a tenger és ott lehet ugrálni. Valamint a kapitány szokott olyan játékot szervezni, hogy ledob egy üveg bort a tenger fenekére és aki felhozza az megtarthatja icon_smile.gif A kaja és pia az igaz. Végig az út során annyit ihatsz amennyi belédfér és kapsz még egy kis édességet is icon_smile.gif Az egyik kis öbölnél a fürcsi alatt a család rittyent egy kis gorog ebédet, ami nagyon finom és nagyon jól esik a hajókázás után. Szerintem érdemes kipróbálni a kalózkodást, mert mindenki nagyon aranyos és közvetlen. Az utazási irodák által szervezett hajókázással ellentétben itt nincs tömeg és zsúfoltság. Ott sokkal személytelenebb a dolog. Ha kis szerencsétek van, akkor még delfineket is láthattok icon_smile.gif
Ha jól emlékesz akkor kb 18-20 EUR körül volt a dolog. De ha bemész a már említett Sarti Live oldalra, akkor ott a cseten személyesen is tudsz a családdal beszélni és tanácsot, információkat szerezni...

# 10517
Feenhaft
Aktív fórumos
Aktív fórumos
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183226 Üzenet linkje2012-04-29 21:51:02  Válasz a #183217. hsz-ra Előzmény #183217

Vicosz, tudom, h nem az étel a lényeg..=)..hanem pia.icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Nah jó nem, csak érdeklődtem, h mi igaz a leírtakból, ha már van ilyen lehetőség, h van ez a fórum és utána lehet érdeklődni dolgoknak.=)
# 10518
Feenhaft
Aktív fórumos
Aktív fórumos
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183227 Üzenet linkje2012-04-29 21:53:41  Válasz a #183220. hsz-ra Előzmény #183220

Hmm..nagyon jól hangzik, azt hiszem kipróbáljuk.=) Igen, ez valóban nem hangzik olyan személytelennek, mint más hajókirándulás.=)
# 10519
Judith77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
351 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183229 Üzenet linkje2012-04-30 01:00:27 

De jó hogy Sancho felelevenítette a kalózhajót. Most fülig ér a szám. Hogyan is felejthettem el a fejeseket a 103 méteres vízben (amiket láttam) meg a bor utáni "harcot". Nekünk az volt a jó, hogy egy fiatal társaság jött a hajón és vidám hangulatot csináltak, mi gyerkőcökkel voltunk. Jaj, de visszavágyom.....
# 10520
Feenhaft
Aktív fórumos
Aktív fórumos
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183245 Üzenet linkje2012-04-30 13:49:52 

1 kis kedvcsináló.=)

https://fbcdn-sphotos-a.akamai.....n.jpg[img]

Alig várom, h 4 év után ott lehessek megint. icon_smile.gif [/img]

# 10521
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183248 Üzenet linkje2012-04-30 14:08:34  Válasz a #183226. hsz-ra Előzmény #183226

Szia,Feenhaft! Ha infóra lenne szükséged faggasd csak ki alaposan Sancho.dl -t hiszen az előző életében Sartin élt.

+ program Krisztosszal öszvértúra, reggel lovaglás,

Mindenkinek csak ajánlom Sartit! Nagyon szép hely és a tengerpart tiszta és gyönyörű a tenger! Az emberek kedvesek és barátságosak.

# 10522
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183279 Üzenet linkje2012-05-01 10:37:23  Válasz a #183229. hsz-ra Előzmény #183229

Szia Judith!

Nos azt hiszem aki egyszer is elment kalózkodni, az nem felejti el icon_smile.gif Azt a kedvességet és törődést... Jó érzés tudni, hogy van ahol és akik még a személyt is nézik, és nem csak a valahányadik utas vagy a listán, mint a többi ilyen jellegű hajón. Amikor mi kalózkodtunk előttünk futott ki az utazási iroda által szervezett hajó és tele volt zsúfolva utasokkal, szinte egymás nyakán ültek és üvöltött zene.. Ezt többször hallottuk még a partról is más napokon. Élmény lehetett icon_smile.gif Meg ahogy hallottam, ott mindenért fizetni kellett... Tehát az árban nem volt benne a korlátlan italfogyasztás, mint a Kalóztanya által szerevezett úton... Nekünk még az a szerencse is megadatott, hogy láttunk delfineket, valamint meg tudtunk nézni, igaz messziről egy kolostort az Athosz Köztársaságban.

# 10523
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183281 Üzenet linkje2012-05-01 10:39:11  Válasz a #183248. hsz-ra Előzmény #183248

Szia Vicosz!

Nos ebben lehet valami, ugyanis két nagy szenvedélyem van... az egyik Görögország a másik a macskák icon_smile.gif
Sartin mind a kettőből jutott ki részemül icon_smile.gif

# 10524
Koncsi76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183298 Üzenet linkje2012-05-01 13:25:57 

Sziasztok!
Tutira mi is kipróbáljuk a "kalózkodást" már annyi jóóót írtatok róla icon_smile.gif meg a fényképek is magukért beszélnek icon_smile.gif Azt véletlenül nem tudjátok, hogy kisgyerekkel is lehet menni? Bár már nem annyira kicsi 6 éves. Csodás napot mindenkinek!!!!!

# 10525
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183302 Üzenet linkje2012-05-01 13:52:52 

Ha Sartit kapjuk,mi is ki fogjuk próbálni a kalózhajót!!!!Csak régen gyerek koromban még a Balcsin is tengeri beteg voltam a hajón,de azóta sok minden változott és remélem ezt is kinőttem már.Majd az idén kiderül!!!Ja és tavaly olvastam hogy lehetett búvárkodásra is be fizetni,ahol le is videózták.Ez is érdekelne,ha valaki tud róla valami infót irja már meg!
# 10526
Evycs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183307 Üzenet linkje2012-05-01 15:02:55  Válasz a #183298. hsz-ra Előzmény #183298

Attól függ, mennyire bírja a hajón való himbálózást a gyerek. Egyébként a 6 évével gond nem lehet. Mármint engedik, hogy jöjjön, csak néha, főleg az út elején nagyon tud hullámvasútazni a hajó..icon_smile.gif
# 10527
Evycs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183308 Üzenet linkje2012-05-01 15:08:08 

Miért van az, hogy Sartin egész nap tudom pörköltetni magam, itthon meg hiába megörülök a 30-32 °C-nak, fél óránál többet nem bírok kint lenni.. Hiányzik a hűs tengeri szellő!! icon_sad.gif
Egyébként valaki tud infót a Sartin való motorcsónak bérlésről? Hogy hol lehet, mennyiért, kell-e hozzá valami speckó igazolvány, ilyesmik?? Keresőben nem hoz ki találatot, pedig lehet már volt róla szó..

# 10528
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183313 Üzenet linkje2012-05-01 15:38:36  Válasz a #183298. hsz-ra Előzmény #183298

Sziasztok!

Igen Tallér, Búvár Mikivel lehet merülni. 1,5 óra merülés + film = 45E volt. privát üzenetet küldhetsz nekik :„redjucus”–ra. A hajón a tengeri betegség eszedbe sem fog jutni a kapitány erről is gondoskodni fog.

Koncsi76, már az első este jelentkezzetek, mert a hullámzástól függ a túra. A kalózkodás 6 éves gyereknek lesz igazán élmény. Sirályokat (kenyeret vigyetek)etetheti, szerencsés napon delfint is lát. Attila feleségétől kérjél mentőmellényt és a búvárszemüveget és a pipát ne hagyjátok otthon. Nehezen fogod kitessékel a vízből még a hajó harang hívó szavát sem fogja meghallani ha pl. tengeri csikót lát. Különben a parton mindig van szigonyos polip vadász. Krisztosz, öszvéreivel reggel és estefelé végig sétál a parton v. a tavernában jó kedvű. Az idegenvezetőt kérdezzétek meg lesz –e esküvő. Ha büszke dudálást hallotok, akkor egy nagy vaddisznó van a kocsi elejére kötve v. a nászajándékot mutatják meg a falunak. Amikor ott voltunk az új férj kamiont kapott és nem felejtett ki egy utcát sem. Sancho.dl ajánlott nektek kirándulásokat, ne hagyjátok ki. pl. a szív öböl kalózhajóval és motorral stb. Gondolom már megnéztétek a fényképeket és a beszámolókat. A lassan mélyülő gyönyörű homokos part és a végeláthatatlan tenger feledhetetlen látványt nyújt és a napfelkelte csodás…
motorcsónak bérléséről nem tudok ,de vitorlás ,katamarán, Jet-Ski, banán, siklóejtőernyő, szörf igen. . Középen a focipálya – Sarti Beach –nál. Azon túl gyerekeknek kiváló a part.

Sancho,dl kérlek szépen javíts ki mert, ezeket Te jobban tudod. További szép napot kívánok mindenkinek.

# 10529
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183325 Üzenet linkje2012-05-01 17:33:44  Válasz a #183313. hsz-ra Előzmény #183313

Szia Vicosz icon_smile.gif

Minden tökéletes icon_smile.gif Annyi még, hogy amiket írtam, hogy robogóval meg lehet közelíteni, azokat tényleg érdemes körbejárni. Ha valaki esetleg eltalál, akkor meg lehet nézni a halott várost is, Sikhia felé kell menni és egy felüljáró mellett bemenni egy föld úton...
Búvárkodásról az első este szó esik a megbeszélésen, ahol a frissen érkezett vendégeket megkínálják egy kis uzoval, vagy cipouróval és elmondják, hogy mi mindent lehet majd csinálni. De szerintem ha bárki bemegy a Taoussanis Tours irodájába, ami a főtéren található, ott is mindenről tájákoztatást kap. A kalózhajóra, mint írtam is a Kalóztanyán lehet jelentkezni minden nap 20 óra után és vagy Attilát, vagy Arnoldot kell keresni, de mind a ketten ott vannak a tanyán esténként. Robogót pedig szintén a Kalóztanya utcájában lehet bérelni Sassosnál, vagy Angelonál. Autó bérlére is van lehetőség Sartin, két helyen is van a sétáló utcákban meg lehet találni, de nagyon kevés autóval rendelkeznek és iszonyatos drága a bérlés! Mindenesetre aki szerene kirándulgatni, az rengeteg ötletet és útvonalat találhat icon_smile.gif Ja a szamaragolást meg lehet oldani maszek úton is, nem kell az irodákat közbeiktatni. Christost meg lehet találni valamelyik tavernában és ott meg lehet vele beszélni a részleteket icon_smile.gif

# 10530
Jajcica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183333 Üzenet linkje2012-05-01 21:34:00 

Sziasztok!

Idén utazunk először Sartira, kettesben a párommal. Igazság szerint már harmadik éve tervezzük, de valahogy sohasem jött össze...az idei nyarat viszont már nem hagyjuk ki. icon_smile.gif A Sarti Beach-be készülünk június 12-től a Campus Clubbal.
Sok mindennek utánanéztem, rengeteget olvasgattam a fórumot is, sok-sok hasznos infót találtam, de biztosan felmerülnek még kérdések az utazásig...le is írom az elsőt. icon_smile.gif
Tudtok lovaglási lehetőségről Sartin, vagy a környéken? Olyasmire gondolok, hogy pl. 1-2 órás kirándulás a környéken, vagy hasonlók. Erről nem nagyon találtam információt, de hátha Ti tudtok valamit. icon_rolleyes.gif

Köszi!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 701 702 703 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu