Sziasztok!
Megy valaki gyerekkel Pargara a június 20-i buszos turnussal, az Aeolus szervezésében?
Még soha nem vállaltunk be buszos utat. Kicsit aggódom, hogy jól döntöttünk-e, persze csakis a gyerek miatt (8 éves kislány).
Üdv.:dgy
Szia Dgy!
Igazga van Erikának. A gyerek miatt nem kell aggódni. Nekem is az a tapasztalatom, hogy a gyerekek jobban viselik az utazást, mint némelyik felnőtt. 8 éves, nem is olyan kicsi. Azért nem árt, ha készülsz neki valami elfoglaltsággal. Ha szeret rajzolni, színezni, vigyetek kifestőkönyvet és színes ceruzákat. Az elég hosszú időre le tudja kötni.
Pargara szeretnénk menni augusztusban autóval. Tudnátok ajánlani apartmanokat, amelyek ár-érték arányban megfelelőek illetve akár tengeri kilátással rendelkezik? Vagy ha van valakinek közelebbi, hasonlóan szép helyről ötlete úti célnak, szívesen fogadom. Tavaly Paralia-n voltunk, idén mást szeretnénk látni.
Előre is köszönöm!
#2147582014-04-01 21:31:45 Válasz a #214694. hsz-ra
Kedves Erika!
Kedves Gudli!
Köszönöm a megnyugtató szavakat. Természetesen igyekszünk majd lefoglalni, de mégis csak huszonórás utazásról beszélünk. Azért nagyon örülnénk egy kis utitársnak.
Hihetetlen hogy ezek a Pargás utak milyen kapósak.
"Én februárban mentem be az Apollonhoz és akkor azt mondták hogy idén már csak 1 hely van az is julius végén. Rengeteg utazási irodát megnéztünk és felhívtunk (februárban!) és mindenhol azt mondták hogy tele vannak. Így jutottunk el az Aeolushoz akiknél még 3 hely volt viszont ők 2 hetes turnusokat szerveznek. Gyorsan be is fizettük biztos ami biztos"[/b]
Parga szeretünk
Mi június elején, egyénileg utazunk Pargara, ezért vagyok itt. Azonban szeretném a tapasztalatomat megosztani, mely egy buszos úton történt. Dunaújvárosban szálltam fel 2 gyerekkel a Bp-ről indult buszra. Na, egymás melletti helyekről álmodni sem lehetett, az egyik gyerekem 4 üléssel előttem, a másik 6 üléssel mögöttem... próbáld meg ellátni őket menet közben, bármivel is, a szórakoztatásukról nem is beszélve... Ez volt az egyetlen negatívum, de ez nagyon megmaradt.
Mi ugyan már jártunk Pargán viszont nagyobb hajós fakultatív kirándulásra nem mentünk el viszont idén mindenképpen tervezzük. Akik voltak már a jón-szigeteki kiránduláson azoktól kérdezném, hogy mi volt a véleményük róla érdemes e befizetni rá illetve bármilyen tapasztalatokat szívesen várok. Esetleg nem tudja valaki nekem leírni, hogy tavaly milyen napokon milyen fakultatívok voltak. Valószínűleg idén úgy is változik csak kíváncsi lennék rá.
Előre is köszönöm!