Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 10606
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csilla127
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187314 Üzenet linkje2012-06-13 16:39:15 

Biciklit a Billy's-nél béreltünk. 24 órára a két bicajt 16 helyett 15 Euróért adta.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. https://www.kepfeltoltes.hu

Első este a Fast Food Grillben ettünk gyros pitát, 2.20 Euró, nagyon finom volt.
Többi este az Apostolisban ettünk isteni finomakat. Ha nem kértünk italt, akkor is kaptunk egy kis üveges vizet, és a végén mindig ouzot.
Étlapja:

És olvastam, hogy sokan dicsértétek a Volcano-t:

# 10607
Csilla127
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187315 Üzenet linkje2012-06-13 16:45:51  Válasz a #186364. hsz-ra Előzmény #186364

Nem baj, Pinga!
Eligazodtam az írásaitok alapján. Sikerült odatalálni a torkolathoz. Nagyon szép hely, rengeteg volt a hal, bár semmit sem fogtunk. icon_sad.gif De élménynek nagyszerű volt! Örülünk, hogy átmentünk. Ja, és még delfineket is láttunk! icon_biggrin.gif
A kagylóházba már nem mentünk el, bicajjal voltunk, és nem tudtuk, hogy bele fér e még az időnkbe, meg már annyira meleg volt, hogy amikor elindultunk, reménykedtem, hogy nem fordulok le a bicajról idő előtt! icon_smile.gif

# 10608
Judit1968
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187325 Üzenet linkje2012-06-13 17:19:09 

Sziasztok.
Mi is szerencsésen haza érkeztünk ma délelőtt. A Kalliope apartmanban laktunk.A helyzet az hogy ez az apartman egy átlagon aluli hely.Párnahuzatot csak hétfőn hoztak,de már nem is osztották ki nekünk.Végül is arra jó hogy este legyen hová lefeküdnöd.A konyhai eszköz felszerelés: 1 db lábas, 1db serpenyő,meg annyi tányér és evőeszköz amennyien laknak a szobában.Volt még 1db kávé kiöntő.A mosogatónál a meleg víz el van zárva,hogy mi okból nem tudom,de nekünk lett meleg vízicon_smile.gif) én megoldottam. Konzervbontóval nyitottam meg alul,távozáskor elzárni:) más szerszámom nem volt,mivel nem szerelni indultam:)) készüljetek,rengeteg a légy és a szúnyog.Az idő szuper volt,jobbat kívánni sem lehetett volna.Mindent egybevetve, jól éreztük magunkat.Az előttem szólók az árakat leírták,így én ezt már nem teszem meg.

# 10609
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187354 Üzenet linkje2012-06-13 19:53:44 

Én eddig kétszer voltam Nei Poriban és mint tudjátok nagyon szeetem és mindig jól éreztem magam, vannak ott ismerőseim is. De azt az egyet soha nem fogom tudni megérteni, hogy Nei Poriban miért vannak szúnyogok, más üdülőhelyeken pedig nincsenek. Mind a két alkalommal megettek minket, a második alkalommal estére ki tudtuk őket tiltani, mert kértünk klímát így egész nap zárva volt az erkély ajtó, a többi ami bent ragadt, azokat szépen akkurátusan agyonütöttük, vagy törölközővel levadásztuk icon_smile.gif Egyedül a szúnyogokat tudtam én is csak, mint negatívumot említeni egyébként icon_smile.gif
# 10610
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187358 Üzenet linkje2012-06-13 20:17:55  Válasz a #187315. hsz-ra Előzmény #187315

Kedves Csilla

kimondottan kellemetlennek érzem hogy ilyen gyorsan eltelt az egy hét nyaralás nektek,még mindig a kérdéseidre fogalmazom a válaszokat,egyet be kell vallanom,a helyi horgászokat láttuk hogy milyen modszerrel fogták ki a halakat és ennek megfelelöen vásároltuk hozzá a felszerelést és azokkal a modszerekkel horgásztunk, most jön az igazság hogy 3 év alatt egyszer sem fogtunk semmit, de azt láttuk hogy hogyan és mit lehet kifogni, viszont az élmény kihagyhatatlan föleg ha már jo meleg a tenger és ott is lehet egy jot fürödni,friss halat mindig a boltokban vettünk icon_lol.gif

# 10611
Kovacsgyula
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187363 Üzenet linkje2012-06-13 20:31:05 

sancho.dl írta:
Én eddig kétszer voltam Nei Poriban és mint tudjátok nagyon szeetem és mindig jól éreztem magam, vannak ott ismerőseim is. De azt az egyet soha nem fogom tudni megérteni, hogy Nei Poriban miért vannak szúnyogok, más üdülőhelyeken pedig nincsenek. Mind a két alkalommal megettek minket, a második alkalommal estére ki tudtuk őket tiltani, mert kértünk klímát így egész nap zárva volt az erkély ajtó, a többi ami bent ragadt, azokat szépen akkurátusan agyonütöttük, vagy törölközővel levadásztuk icon_smile.gif Egyedül a szúnyogokat tudtam én is csak, mint negatívumot említeni egyébként icon_smile.gif

A szúnyog mentességnek egy titka van. Én mindig vittem magammal chemotox-ot, érkezéskor jól befújtam, ajtó csukva, elektromos szúnyog riasztók élesítve. És csodák csodája mi nem szenvedtünk a szúnyogoktól. De június vége felé már irtsák és utána már érezhetően kellemes a környezet..addig viszont este felé kiverik a szemedet is. Mivel Nei Pori körül ott van egy jó nagy kiterjedésű állóvíz, mocsár, ott megterem a szúnyog után pótlás is. icon_lol.gif

# 10612
Kovacsgyula
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187366 Üzenet linkje2012-06-13 20:33:35  Re:

Pinga írta:
Kedves Csilla

kimondottan kellemetlennek érzem hogy ilyen gyorsan eltelt az egy hét nyaralás nektek,még mindig a kérdéseidre fogalmazom a válaszokat,egyet be kell vallanom,a helyi horgászokat láttuk hogy milyen modszerrel fogták ki a halakat és ennek megfelelöen vásároltuk hozzá a felszerelést és azokkal a modszerekkel horgásztunk, most jön az igazság hogy 3 év alatt egyszer sem fogtunk semmit, de azt láttuk hogy hogyan és mit lehet kifogni, viszont az élmény kihagyhatatlan föleg ha már jo meleg a tenger és ott is lehet egy jot fürödni,friss halat mindig a boltokban vettünk icon_lol.gif

icon_redface.gif Én ezt szégyelltem volna bevallani. Tavaly még cápát fogtunk!!!!Na hát még ilyet, én "tóban" szoktam halászni és fogni is szoktam... icon_redface.gif

# 10613
Kovacsgyula
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187367 Üzenet linkje2012-06-13 20:35:27 

sancho.dl írta:

Stop nem szabad agyon verni, mert mind felragad a falra. UGYI!!! icon_eek.gif Egyébként ott is lehet kapni spray-t amivel érdemes lefújni, és nem is büdös mint a mi chemo-nk icon_rolleyes.gif drágáim

# 10614
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187370 Üzenet linkje2012-06-13 21:05:09  Válasz a #187366. hsz-ra Előzmény #187366

Gyula mi is cápára mentünk tavaly de a delfinek elzavarták öket, mi emiatt nem sértödtünk ám meg,szépek aranyosak voltak icon_eek.gif icon_lol.gif
# 10615
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187371 Üzenet linkje2012-06-13 21:11:43 

judit1968 írta:
Sziasztok.
Mi is szerencsésen haza érkeztünk ma délelőtt. A Kalliope apartmanban laktunk.A helyzet az hogy ez az apartman egy átlagon aluli hely.Párnahuzatot csak hétfőn hoztak,de már nem is osztották ki nekünk.Végül is arra jó hogy este legyen hová lefeküdnöd.A konyhai eszköz felszerelés: 1 db lábas, 1db serpenyő,meg annyi tányér és evőeszköz amennyien laknak a szobában.Volt még 1db kávé kiöntő.A mosogatónál a meleg víz el van zárva,hogy mi okból nem tudom,de nekünk lett meleg vízicon_smile.gif) én megoldottam. Konzervbontóval nyitottam meg alul,távozáskor elzárni:) más szerszámom nem volt,mivel nem szerelni indultam:)) készüljetek,rengeteg a légy és a szúnyog.Az idő szuper volt,jobbat kívánni sem lehetett volna.Mindent egybevetve, jól éreztük magunkat.Az előttem szólók az árakat leírták,így én ezt már nem teszem meg.

Hű a mindenit. A barátaim is idementek,és én az innen szerzett infók alapján győztem dicsérni. Kíváncsi vagyok a véleményükre, majd megírom. Egyébként ezért is jó, ha a szerzett tapasztalat őszinte. icon_wink.gif

Köszi.
vikso

# 10616
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187381 Üzenet linkje2012-06-13 22:42:53 

A Kallioperol évekkel ezelőtt is panasz volt ezért a Dorát választottam. Aki most írt tapasztalatot a buszba nem kérdezett utána milyen volt a Dora?
Főleg az Appolon travelos utasoktol kérdezem. Meg tudnátok írni melyik nap hova mentek fakultatívon? például hétfő olímposz stb

# 10617
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187392 Üzenet linkje2012-06-14 07:44:03  Szúnyogok:-)

Sziasztok!

Szúnyogok márpedig vannak sajnos máshol is. Mi Makrigialos mellett,Alikes-i a sólepárlónál olyan hatalmas mennyiségű szúnyoghadat láttunk,hogy ennyit és ilyen vadakat addig még sosem.
De ettől még csoda jó kis hely Nei Pori.
Üdv
Katus

# 10618
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187394 Üzenet linkje2012-06-14 08:20:41  Válasz a #187367. hsz-ra Előzmény #187367

Szia Gyula!

Ügyes voltam és nem kentem el egyiket sem icon_smile.gif Egyébként valóban ettől még nei Pori egy jó hely icon_smile.gif

# 10619
Zamanda
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187409 Üzenet linkje2012-06-14 09:55:45  :) Előzmény #187308

Igen, én is örültem neked, a fotód alapján ismertelek fel, és amikor ugyanabban az étteremben vacsiztunk nem tudtam kihagyni! icon_smile.gif üdv.
# 10620
Zamanda
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187412 Üzenet linkje2012-06-14 10:07:32  Válasz a #187381. hsz-ra Előzmény #187381

A fakultatív programokról annyit, h a Meteorák az érkezés utáni nap van, ami szerintem elég közeli ahhoz, h a kb.20 órás buszozás után másnap újra buszra üljön az ember! A Skiathos azt hiszem pénteken van, a többire nem emlékszem, viszont érdemes megnézni az Anett tours árait, fakultatívban olcsóbbak pár euróval! Mi autót béreltünk 49 euróért és magunk mentünk az Apollon forráshoz, Lithoro-ba a canyonhoz és a Zeus kádjához, Paralia melletti sóbányához (ami olyan, mint a Holt-tengernél, fent tart a vízen, utána a fekete iszappal kell bekenni a bőröd és hagyni, h megszáradjon, nagyon jót tesz, és nagyon kevesen ismerik a helyet, mi is csak görögökkel találkoztunk) és végül egy Paraliai vásárlás!
üdv.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 707 708 709 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu