bizti lehet egy napra is csak az ár magas. Általában 3nap az amikor jó az ár . mi mikor mentünk megnéztem hogy mennyi lenne kb20napra s nem igazán tetszett a végén ezért mentünk autoval. Meg ez a biztositás téma evvel mai napig se vagyok tisztába teljesen egyik kölcsönzö igy másik ugy . általában a teljes casco és akkor nem kell fedezet.de hogy egy napnál hogy van ez ezt nem tudom.
Szerintem is sok, mert mi 150 euróért béreltünk teljes biztosítással egy Daihatsu Cuore autót Lassiban a Pefanis autókölcsönzőben.
Június 18-án délután vettük fel az autót, és június 23-án este adtuk vissza. Nagyon meg voltuk elégedve az autóval, pörgős kis jármű volt, minimális fogyasztással.
A kölcsönzős megengedte azt is, hogy átvigyük az autót Zakynthosra és Ithakára is egy-egy napra .
Két hónappal a nyaralás előtt emailben foglaltunk nála, és már akkor alig volt autója. Ez mutatja, hogy mennyire népszerű kölcsönzős, sok angol is nála bérel autót.
Sokkal olcsóbb, mint az idegenvezető által ajánlott CBR kölcsönző, ott ugyanis 3 napra 185 euró lett volna egy kisautó.
Mi Lefkadán 7 napra 100-ért béreltünk 3 éve! Az nem mérvadó, hogy Zakynthoson mennyiért béreltél, ezt érdemes szem előtt tartani! Ezer tényező játszik: szezon, sziget, melyik kölcsönző, hány napra, milyen biztosítással, stb. Tény, a Pefanist szeretik Kefalonián.
Mi egy Daihatsu Siriont 12 napra 290 euroért vettünk ki Pefanistól júni végén. Természetesen teljeskörű biztosítással. Pefanis azért népszerű, mert a legjobb áron tőle lehet bérelni, nincs soha semmi gond, nagyon laza és persze alkudni is lehet nála
Sziasztok!
Augusztus végén megyünk Kefalóniára. Sajnos túl későre hagytuk a Pefanisnál a kölcsönzést, így már nem sikerült autóhoz jutni. Tudtok segíteni másik autókölcsönzési lehetőséggel? Előre is köszönöm. Lassiba megyünk, úgyhogy ott szeretnénk bérelni.
Pefanis elég laza, épp ezért személyesen is találtok megoldást, ha a többi drága lenne. Könyörögni kell és rámenősnek lenni, hogy biztos akad ott még egy autó,ami jó lenne...sokan lefoglalják, de le is mondják vagy csak nem mennek el egyszerűen. Ha nem sikerül itt van még két kölcsönző. Ezek is jók csak más az ár.
Minden a főúton van így a Pefanis is Egy nagy Supermarket van mellette és ott van a Makris Gialos part felé a leágazás is. Lassi nem bonyolult majd meglátod, egymás mellett van minden, ami kell
Sziasztok!! Üdvözlök minden kedves fórumozót !! Szerdán indulunk Kefallóniára,autóbusszal!! Aki esetleg volt mostanában arra felé az meg tudná mondani,hogy út közben kell-e taratani a migránsoktól? Úgy tudom Szerbiában elég szép számban vannak!! A másik kérdésem az lenne,hogy a déli partvidéet be lehet-e járni biciklivel? Lassiban lesz a szálásunk és nem tudom,hogy lesz-e lehetőségünk autóbérlésre azért érdekelne!! Előre is köszönöm a válaszokat!!