Jól van na... Nagyon sajnáltam, hogy nem találkoztunk, és tényleg az volt a legrosszabb, hogy nem tudtam az okát, így aggódtunk. Úgy tûnik, hogy a nejem lefújta jövõre Thassosot (száz oka van... ), de láttunk szép dolgokat, s körbeszaladtuk a szigetet, s persze jókat kajáltunk a Koralliban, de errõl majd késõbb...
Érdekes; Mia jutott még eszembe, mert úgy emlékeztem, hogy ott vannak még a picivel Limenasban, amikor beütött utolsó nap délután a rossz idõ és a lehûlés.
Hát igen Mia nekem is eszembe jutott,mert vasárnap este támadt föl az az iszonyatos nagy szél, és jöttek a felhõk,de nagyon meleg volt. Hétfõn belendült a gyomrom a kompon, úgy hintáztunk hogy csak a fedélközig mentem. Vissza térve az elõbbihez: mit is mondhattam volna ? kit is keresek az üzenetemnek,de azért a tengerparton leírtam hogy : mindjárt meglátod,feltöltöm ide,ezt Skala-potamiaban keszült.
Tegnap mi is hazaértünk.
A hûvös idõ ellenére szívesen maradtunk volna még. Rengeteg helyen jártunk, ahol tavaly nem, mi is több, mint 800 képet készítettünk, ha lesz idõm rá, készítek majd albumot.
Mi 13-án érkeztünk a szigetre, akkor jó meleg volt, meg még utána pár napig, aztán jött egy nagy esõ és nyomában a lehûlés ott is. De még mindig jobb idõ volt, mint itthon.
A nagy esõt meg egyik este kaptuk hazafelé, pont a sziget túloldalán voltunk. A déli-keleti oldalon indultunk vissza és Alikinél kapott el a vihar minket. Szakadt az esõ, néha dörgött és villámlott is, mi pedig quaddal voltunk. Az esõkabát jól bírta, mi már kevésbé, soha ilyen hosszú nem volt az út Skala Potamiáig. Mikor megérkeztünk a szállásra, mondtam is, hogy ennyi kanyar nincs az egész szigeten, amennyit mi most láttunk. Tök sötétben átrepült elõttünk egy madár is, bagolynak véltük, amennyire megvilágította a fényszóró.
Sziasztok!!!Nagy firifittyel beírtam a keresõbe hogy Aethrion apartman,de sajna csak 2 találat van de azzal nem vagyok megelégedve....Tud nekem valaki valamit mondani róla...Szoba és a terasz mekkora és a kocsit hol lehet lerakni,magyarán van-e parkoló vagy csak az utcán lehet letámasztani a kocsit....Köszi elõre is a válaszokat...Üdv:Robi
Sziasztok!
Végig olvastam a fórumot, már a jövõ évi nyaralásra tervezek. Kérdésem lenne, (mert ezt nem találtam sehol) hogy az Apollonos apartmanok közül melyik van közelebb a Golden Beach-hez.
Szia!
Az összes Apollonos elég közel van a tengerhez,tehát mind jó apartman. Mi idén a Maria-ban voltunk,ez nagyon szuper, tiszta apartman. A tengertõl talán kicsit messzebb van,mint a többi (de így is 5 perc a tenger!), viszont közel van a buszmegálló, ehhez van legközelebb a buszmegálló,ami bevisz a fõvárosba, ileltve az olcsó supermarketek is közel vannak,és a központ is. Én ezt cska ajánlani tudom. Egy hét alatt volt egy takarítás a hét közben, nagyon tiszta, gondozott a lakás, kert is.
Egyetértek az elõttem szólóval, kétszer nyaraltunk a Mariában, teljes mértékben elégedettek voltunk vele.
A Liolios közelebb van a Golden Beach-hez és a parthoz is (központtól kicsit talán messzebb), mint a Maria de kívülrõl nekem nem jött be (bent nem jártam).
A Melida apartman bent van a központban, a fõúttól a második ház, nekem kicsit forgalmas helyen. Ez a kikötõhöz és a központi strandhoz van közelebb.
Az Aethriont személyesen nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni.
D.