Sziasztok!Hátha érdekel valakit!Az Aeolus a kerozinpótlékot pl.Korfura 5ezer/koponya emelte,Krétára pedig 6ezer/kobak emelte az áremelkedések miatt az új utasoknak,akik elõbb fizettek,nem kell többet fizetni érte!Vannak lastminutök,megnézhetitek,ha akarjátok!Üdv mindenkinek!
A "Grandos" útról:
Asztalos helyünk volt háttal a menetiránynak. Ez nem lett volna baj, ha a férjem nem 2méter és be tudta volna dugni a lábát az asztal alá. Velem szemben egy majdnem 2m-es fiú ült, mellette az 1,85-ös barátnõje. Szóval nem ilyen mérettel rendelkezõket kellett volna az asztalhoz ültetni. Hiába szóltunk már ott az idegenvezetõnek, a sofõröknek... Hozzáteszem- Makrin vettünk fel idegeneket, akik nem az iroda vendégei voltak, õk rendes helyet kaptak. Én kórházba kerültem...a szerencsém az volt, hogy vérzékeny vagyok, így nem thrombosisom lett, hanem a térdízületem vérzett be+ véna és nyirokérgyulladásom lett.
Mikor merészeltem panaszkodni a Grandnál, olyan hangú levelet írtak vissza, hogy csak na. "Hogy mit képzelek én..." Simán beperelhettem volna õket és meg is nyerem, mert attól, hogy nincs helyem foglalva, még eszük lehetne egyeseknek, ha látják, hogy nem férnek el.
Látjátok: "Nem a méret a lényeg"
Hát ez necces...
Mi Spanyolországba utaztunk a Grand Tours-szal Thossa de Mar-ba. Az úttal nem volt semmi baj, de a helyi idegenvezetõ kritikán aluli volt, valamint rendkívül nívótlanok voltak a fakultatív útjaik baromi drágán. Az egész szervezése inkább egy pénzbehajtó akcióra hajazott. Azóta mindig úgy készülünk minden útra, hogy ne szoruljunk a helyi idegenvezetõre és a kirándulásainkat is saját szervezésben bonyolítjuk. Így olcsóbb is és szabadabb is a kirándulás. Nem kell másokhoz alkalmazkodni.
Üdv: Josza
S ha mégis panaszkodni szeretne nem kell messzire mennie, hogy elkapja az utazási iroda vezetõjének a grabancát! ( Kéznél van az illetõ és igen sokba kerülne a "cégnek" a kiengesztelés. )
Viszont van egy óriási elõnyöd más utazási irodákkal szemben...........
Hát tényleg sokba lenne NEKI, hogy kiengeszteljen
Lehet, hogy én vagyok egy raplis "öregúr", de korábbi tapasztalataim alapján halálosan tele vagyok az irodák próbálkozásaival, a felkészületlen de igen csak pénzéhes telepítettek mesedélutánjaival, az elõnyösen fotozott szállásokkal, a tengerpart kreatívan mért távolságával, a félpanzió csumijával, a svédasztal sorszámozott parizerjeivel...
Nincs értelme sorolni, tudod mirõl beszélek.
Sziasztok!
Érdekelne,hogy utazott e valaki már az Aeolussal?
Én most júni.8.-án megyek Pargaba.Eddig már 2szer változtatták az indulást és nem igazán bízom bennük!
Én háromszor utaztam velük (Kos, Zakynthos, Kréta), de mi mindíg idõben utaztunk, csak az elsõ alkalommal volt, hogy délután helyett hajnalban indult a repülõ, mert összevonták a Zantei utasokkal.
Ilyenkor elõszezonban, vagy utószezonban többször elõfordul, hogy kellõ utaslégyszám hiányában összevonnak járatokat és ezért változik az indulási idõpont. Van olyan topictárs, aki így 2,5 napot nyert. Akad olyan is aki viszont nem tud Samosra utazni, mert kellõ utas hiányában nem indítanak oda repcsit, ezért Krétát választotta.
Sziasztok!
Érdekelne,hogy utazott e valaki már az Aeolussal?
Én most júni.8.-án megyek Pargaba.Eddig már 2szer változtatták az indulást és nem igazán bízom bennük!
Szia Lililuca!
Mi is az Aeollussal voltunk Pargán, és fantasztikus volt. Mi a Sakisban voltunk, ami pazar szálláshely. A telepített idegenvezetõ ugyan nem mûködött, de nem is volt igényünk a szolgáltatásaira. Ajánlom olvasd vissza ezt a topikot és rengeteg információt találsz az Aeolus pargai útjáról. Mi meg voltunk velük elégedve és légy nyugodt Te is meg leszel.
Meglátod nem lesz velük probléma. Ez a szezonnyitó és záró idõszak csak ilyen problémás, mert be kell indítani a szezont. Biztos összevonták az utaztatást a Korfura menõkkel.
Látod, hogy a problémákat is úgy oldják meg, hogy inkább Te, mint utas járjál jól és kapsz egy kis bónus idõt. Parga meg egy gyönyörû tündérváros, úgy, hogy örülj, hogy így jártál. Holnap éjjel utazunk az Aeolussal Santorinire. Csak ennyire bízunk bennük. Jó utat!
Üdv: Josza
A prospektusban nem sokat írtak a Sakisról,de tényleg olyan felszerelt mint hallottam?(TV. légkondi...stb)?Ja és persze jó lenne ha valaki megnyugtatna,hogy nincs õrült messze a központtól!
Én is még csak a nyárgén megyek a Sakisba. Tudtommal elég messze van, kb. fél óra gyalog a város központtól. De már a többiek megnyugtattak, hogy Parga olyan gyönyörû, hogy csodát látsz, bármerre nézel, és így repül az idõ. És legalább nem szedünk fel néhány kg fölösleget a nyaralás alatt...