Uranopolis a Chalkidiki félsziget Athos nyúlványán fekszik.
Kedves nagyforgalmú kikötõvároska. Itt a határ az Athos kolostorköztársaság és a világi élet között. Tõle délre csak különleges engedéllyel mehet tovább az utazó, aki csak férfi lehet, (még nõnemû állat sem tartózkodhat a területen) engedélyt csak különles esetben adnak ki Athénban.
Kedves Josza!
Köszi az infót ,de esetleg tudsz valamit bõvebben is? Szórakózási lehetõség,bevásárlás egy szóval milyen az ÉLET,melyik üdülõhelyhez tudnád hasonlítani ha lehet valamihez.Köszike.
Szia Édes!
Mi abba a Haus Katherinába kaptunk ajánlatot, amelyik összesen 4 apartmanos 2 szintes házikó, a kép alapján csigalépcsõ vezet az emeletre. Ezt ismered? Milyen körnéken van? A Hotel Phillishez van állítólag közel, sõt állítólag ugyanazok üzemeltetik.
Elõre is köszi az infót!
Petyaa
Szia!
Én azt javaslom, nézd meg a GRAND TOURS iroda honlapját és kérj árajánlatot. Tavaly az õ szállásukon szálltunk meg, és nagyon meg voltunk elégedve. Az árból meg 10%-ot le is alkudtunk.
Az elmúlt 2 évben olyan idõ volt, hogy lehetett fürdeni és napozni is június elején....de a víz még nem annyira meleg és nagyobb az esõs nap valószínüsége.
Kedves Degu!
A mi elsõ Sarti utunk június 6-án indult, az esõs napról annnyit, hogy valóban volt egy fél délelõtt, amikor beborult. Fel is húztam egy hosszú nacit, hogy irány a falu, nézzünk körül. Aztán visszafelé gyalogolva Sarti Beach-re, ahol laktunk, majd' meg fõttem. A tenger vize elsõ két-három nap picit hûvös volt, de utána igazi nyár és kánikula!
Köszönöm a válaszokat,én most utazok Sartiraelõször,és igy elõszezonba,Paralián föszezonba voltam, Vrasnán pedig Szeptemberbe,és ott sajna igen esõs idõt sikerült kifognunk.Remélem tényleg jó idõ lesz.
Én júni 7-10 körül utaznék Sartira,de sajna egyedül,ha valakinek lenne jedve jelentkezzen.Én imádom Görögországot,és mennék mindenképp.
Szép napot mindenkinek!
Szia Petyaa !
Azt a házat nem ismerem,de ha a Phyllishez közel van,akkor a beach részen van és a fõút másik oldalán.A faluhoz nem túl közel,a tengerhez sem...de kárpótol a nyugalom.