1997-ben átúsztak a fiúk a nagyra, mi lányok maradtunk. Alig bírtak visszajönni, mert erõs, szívó hatású ûramlat van, ami kifelé szipkáz Nafplion felé.
A kicsi (Coronis) szigetre tenyleg at lehet uszni, en is atusztam 10 evvel ezelott, de ma mar nem ajanlom senkinek, az eleg gyorsan szaguldozo motorcsonakok miatt balesetveszelyes....
Breki, a Grand Toursnak jon ide busza iden is...
( www.grandtours.hu )
...Alig bírtak visszajönni, mert erõs, szívó hatású ûramlat van, ami kifelé szipkáz Nafplion felé.
Szia Andika!
Azonnal tessék visszamenni arra Tenerifére még pihenni!
Annak nincs erõs szívó hatása? Csak visszaszipkázott a szived Naflion és Görögország felé?
Isten hozott ismét közöttünk Andi!
Szia Jozsa2!
De bizony volt "szívóhatása" de most egy idõre elég volt, 3x egymás után. Rájöttem, hogy mindenütt szép, de legszebb Görögországban. Iszonyúan vágyakozom.
Szia Jozsa2!... mindenütt szép, de legszebb Görögországban. Iszonyúan vágyakozom.
Ezzel én is így szoktam lenni, ha félrelépek! Régen rájöttem, hogy Görögország az igazi. A többi csak futó kaland. Már hiheteten honvágyam van Görögország iránt, de már csak három hét és útjára indul a gyönyör.....
vojiandi: Köszi a tippet, a vízibiciklit mi is így terveztük, mivel az úszás nem az erõsségem (pipával és szemüveggel meg húzok a fenékre, mint a nyeletlen fejsze)
A part mellett érdekelt volna a dolog, hogy ne kelljen bérelni hozzá semmit. A homokos strandon gondolom nincs olyan sok látnivaló a víz alaltt?! De majd keresünk jó helyet!
Egyéként külföldön nem voltam sok helyen, de görög engem is megfogott: a kedves emberek, a nyugis mediterrán életstílus, a jó kaják, a jó piák (Metaxától repülni, vízenjárni? Nekem inkább körhinta feeling-em volt tõle, majdnem kiestem az ágyból )
El sem hiszem: 6 nap!!!
Szia Agni! Most néztem az idõjárást, tényleg ilyen jó idõt jósolnak a jövõ hétre (26 fok, Triplois)?