Köszönöm a tanácsokat, szerintem bevállaljuk akkor a stoppolást, legfeljebb kalandosra sikerül az út
Ha valakinek van ötlete, hogy Skála környékén mit érdemes még megnézni (gyalogosan) akkor azt köszönöm, ha megosztja velem.
O Skala ? egyenesen föl a sétálon . Romai lelet? mikor ott voltunk be volt zárva ,volt aki bemászott mi nem tettük.s séta lent a parton mouda felé. igy ennyi jut eszembe
ha igazán profi éttermet kerestek, akkor ajánlom az Oskars-t Lassiban (a Fanarihoz vezető úton). A kaja kifogástalan, legfinomabb, amit a szigeten ettünk és emellett a kiszolgálás első osztályú. Fürdőruhában és tangapapucsban mentünk, de így is nagyon udvariasak voltak, habár a hely elég elegáns. Igazi 10/10es hely, főleg naplementekor.
ugyanitt eladó egy Wind szolgáltatónál vásárolt SIM kártya, ami 2016/10/29-ig használható és még 2824MB adatforgalom lefogyasztható. A Petani-öböl és az Ainos csúcsán kívül mindenhol jó volt a térerő (és a sebesség). Legtöbb helyen 4G kapcsolaton ment. Lefkadán is jól működött, ott mindenhol volt térerő. Irányár: 4000huf
Sziasztok!
Lassiból robogóval el lehet jutni szerintetek a főbb látványosságokhoz? Írtam néhány autókölcsönzőnek, és nincs már szabad kocsijuk...
Köszi!
Szia Kalinb!! Ne aggodj van szabad auto !! Ugyanigy jartam en is!! Kertem ajanlatot egy par kolcsonzotol,az osszestol azt a valaszt kaptam,hogy nincs szabad autojuk! Mi juli 28 -tol voltunk Lassiban es szinte az osszes kolcsonzonel volt szabad auto!! A Cbr-tol bereltunk mert csak ott volt elerheto 7 szemelyes kocsi! Nagyon kedvesek,a csaj egy ket szot beszel magyarul plusz az egesz biztositasos resz magyarul olvashato mar a bejaratnal!! Kocsival eleg sok helyre eljutottunk es nekem az a tapasztalatom,hogy 50 es robogoval azert necces nekivagni a hegyeknek!! Ha van valami kerdesed Lassirol kerdezz nyugodtan szivesen valaszolok:)