Mind a 3 kamera működik!lehet nézelődni! a Sarti Inn már feltöltötte a medencét!süt a nap 27 fok van a tenger reggel 8 kor csak 18 fokos volt de melegszik! jó nézelődést!
www.sartikirandulas.hu
9 nap van hátra amint látom!
Ti lesztek az első gólyák?!
Akkor beszámolót majd írj és természetesen integess majd haza nekünk!Akit sikerül majd lekapnomn integetés közben azoknak a képét majd teszem fel a sartiradiolive.com blogjába és lehet nézegetni majd.
Te szegény! 3 hóónap!!!! Rengeteg. Már alig várom, teljesen be vagyok sózva. Bizony mi leszünk a gólyák és igyekszem mindent, -sokmindent - feljegyezni. Ígérem integetni is fogok nektek, addig kitalálok valami "jelzést" magamra, hogy tudjátok: én vagyok. Egy korsó Mytosra gondoltam, de meglehetősen érdekes látvány lennék az utca közepén az ég felé vigyorogni sörrel a kezemben. Majd kitalálok valamit.
A rengeteg enyhe kifejezés rá szerintem. De mindennek eljön a maga ideje, eljön a mi időnk is. Amúgy ez még a jobbik eset, múlt héten úgy volt, hogy miután már 1 hónapja befizettünk mindent, kitalálták, hogy rakjuk át szeptember közepére, de nem egyeztem bele.
Marcsipán!
Csak nyugodtan vigyorogj és mutogasd majd a sörödet,így tudni fogjuk ki vagy meg irigykedhetünk is kicsit.Nagyon-nagyon érezd jól magad a nyaralásod alatt,gyűjtsd élményeket,motorozz,kirándulj sokat a környéken vagy legalábbis amerre szeretnél.Fedezz fel mindent amire lehetőséged van.Narancspart és környéke,halott város,Marmaras ahova végig a tenger mellett is vezet út,csodálatos.Na meg a többi minden a hegyek,stb.
Üdv.
Nagyon-nagyon aranyosak, kedvesek vagytok! Minden úgy lesz, ahogy kívánjátok. Ígérem, hogy gondolok rátok is és melegítem Nektek is a vizet. Itt- ill. ott nem érezheti magát rosszul az ember. Víz van, nap van, gyros és mytos az csak jó lehet!
Szia kittina.
A halott város sartitól délre van. Addig kell menni autóval (robogóval) amig el nem érsz egy felüljárót. Eltéveszteni nem lehet, ugyanis csak egy van. Közvetlen utána balra fordulsz a földutra, és addig mész amig látsz egy kecske farmot. Ott kezdődik. Az egész úgy néz ki mint egy falu, amiből eltüntek a házak. Némelyik út egészen elmegy a tengerig. Keresek neked képeket. Kb pár perc.