Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 10666
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188148 Üzenet linkje2012-06-20 16:01:06  Válasz a #188122. hsz-ra

Szia Tszabokrisztia78!

Törölköző általában egyik apartmanban sincs. Ez tulajdonos függő ...de nem szokott lenni! Azt mindenképp rakj be!
Amiket Puma írt azon felül mi szoktunk még vinni fakanalat...icon_smile.gif

Jó csomagolást!

# 10667
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188173 Üzenet linkje2012-06-20 19:03:40  Válasz a #188055. hsz-ra Előzmény #188055

Szia buda!

Én csak azt hallottam, hogy a bácsi folyton zsörtölődött mindenért. Miért ég a villany a fiolyosón? Miért nem tisztítják le a lábukat a strand után? (megjegyzem ebbe igaza volt) Miért mászkálnak folyton? stb icon_smile.gif

Nekem csak ez az egy összetűzésem volt háziúrral, mert a legtöbb apartmanban nem is volt senki más, csak a nyaralók...

# 10668
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188175 Üzenet linkje2012-06-20 19:07:16  Válasz a #188116. hsz-ra Előzmény #188116

Szia mylo icon_smile.gif

Üdvözlet újra itt, már rég láttalak icon_smile.gif

Ja és Isten éltessen icon_smile.gif

Majd megint igyatok egy Mythost az egészségünkre icon_smile.gif Mi idén máshova megyünk. Jamaszékat pusziljuk icon_smile.gif

# 10669
Masenka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188186 Üzenet linkje2012-06-20 21:20:13 

Unic írta:
A Kallioperol évekkel ezelőtt is panasz volt ezért a Dorát választottam. Aki most írt tapasztalatot a buszba nem kérdezett utána milyen volt a Dora?
Főleg az Appolon travelos utasoktol kérdezem. Meg tudnátok írni melyik nap hova mentek fakultatívon? például hétfő olímposz stb

Ma jöttünk meg Nei Poriból, a Dorában laktunk,Apollonos utasok voltunk!Szívesen válaszolok minden kérdésre,képet is tudok majd feltölteni,ha érdekel!icon_smile.gif
Hallottam én is sok panaszt azoktól,akik a Kalliopéban laktak,de szerintem ez részben hozzáállás kérdése,bár tény,hogy nem láttam,nem voltam ott.A Doráról csak jót tudok mondani!Kellemes ház,a szoba nem volt túl nagy három főnek,de tiszta és csendes és végülis nem azért mentünk,hogy ott töltsük a nyaralást!Egy negatívum volt,az pedig a sok hangya.A teraszon lévő virágok között laktak és bár amikor elfoglaltuk a szobát,még nem találkoztunk velük(Dora néni biztos írtja),de a hét végére rendesen belakták a szobát.
Fakultatívok:
hétfő: Olympos-túra délelőtt,este Görög-est
kedd: érkezés-távozás,aznap nincs program
szerda:Thessaloniki
csütörtök: Meteora
péntek: Skiathos
szombat: Vergina- Edessa
vasárnap: Athén

# 10670
AncsaPancsa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
52 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188211 Üzenet linkje2012-06-21 09:37:23  Válasz a #188122. hsz-ra Előzmény #188122

Szia Kriszti!!

Mi is a Papa John-ba leszünk.2 gyerkőccel. 6 és 14 évesek.Annyit tudok,hogy a tulajmost vett törölközőket,zuhanyzót csináltatott a bejárat elé.
icon_lol.gif

# 10671
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188229 Üzenet linkje2012-06-21 11:35:27  Válasz a #188175. hsz-ra Előzmény #188175

Szia Sancho!
Köszönöm szépen a köszöntést:)
Elvesztem de újra itt vagyok:)
Mindenféleképpen...bár még Jamasz-al nem egyeztettünk időpontot de biztos találkozunk:) Legalábbis remélem:)

Puszi Nektek!

# 10672
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188274 Üzenet linkje2012-06-21 17:23:44  Válasz a #188229. hsz-ra Előzmény #188229

Szia mylo icon_smile.gif

Ugyan kérem ez természetes icon_smile.gif

Jamaszékkal biztos össze tudtok futni icon_smile.gif Alexandra most tett fel egy új képet magáról a facebookon icon_smile.gif Egész nagy lány lett icon_smile.gif

Majd azért kerülj elő néha icon_smile.gif

pusszantás icon_smile.gif

# 10673
Demmike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188300 Üzenet linkje2012-06-21 20:24:43  Válasz a #188186. hsz-ra Előzmény #188186

Masenka!!! Nagyon szépek a képeid!! Tényleg egy buszon utaztunk,most már tudom ki vagy, s kár hogy ott nem ismertünk egymásra.

Mi a Kalliope-ban voltunk. Vélemény???? Nekem, férjemnek és kilenc éves kisfiamnak tökéletesen megfelelt, azt kaptuk amire számítottunk ennyi pénzért. A többi utas közül volt, aki morgott mert nem teljesen volt felszerelve az apartman, olyan felső kategóriás kollesz feeling volt.
Mi tudtunk kávét főzni,volt tányér, volt pohár, volt víz, a hűtő működött, szúnyogháló nagyjából épp volt (elektromos szúnyogriasztó állandóan be volt dugva). Nagyobb főzés esetén lehet hogy én is morogtam, volna, de mi csak max tésztát főztünk ki, hisz nem azért nyaraltam, hogy ott is az egész nap a tűzhely mellett álljak.
Szóval a célnak megtette a szállás, egy hetet simán túl lehet benne élni.
(megjegyzem volt olyan szoba, ahol a rezsó zárlatos volt, máshol pedig az ágy szakadt le, de a tulaj próbált mindenre megoldást találni)
Meg kell jegyeznem, hogy az Apollon travel kitelepített idegvezetője, Éva maximálisan kedves és segítőkész volt, már az elején, kérte, ha bármire szükség van, csak szóljunk neki és megveszik, legyen a legutolsó kiskanálról is szó.

Tengerpart:
3,5 euro-t kellett fogyasztanunk a parton, bármelyik kis tavernához tartozó partrészen, és mienk lehetett egy napernyő+ 2 db nyugágy egész napra.
A tenger minden nap más arcát mutatta meg: volt hogy kristálytiszta volt, volt hogy kicsit erősebben hullámzott, volt hogy kicsit több hinárt sodort ki, de kellemesen hűsítő, se nem túl hideg, se nem meleg nem volt. Imádtuk!!!!! Van valami írtózatosan megbabonázó abban a látványban, mikor a tűzforró tengerpartról látod a még havas Olimposz hegy csúcsát.

Árak:
Gyros: 2,2 euro
1 liter tej: 1 euro.
nagyon finom óriás kifli: 50 cent
pet palackos 1,5 literes Coca Cola termékek 1.7 euro
ajándék hűtőmágnes 1-2 euro.
főételek 5,5 euro-tól.

Lehet, hogy a szuper időjárás miatt, lehet hogy a tenger bolondított meg, lehet hogy a jó társaság, de elmondhatom, hogy életem talán legszebb nyaralásáról tértem haza tegnap.
Szóval átfogalmaznék egy mondást: "Nei Porit látni és meghalni!"

# 10674
Masenka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188308 Üzenet linkje2012-06-21 20:58:34  Válasz a #188300. hsz-ra Előzmény #188300

Demmike! Én is próbáltam belőni,kik lehettek,méregettem a kilencéves-forma gyerekeket,de nem ragadtattam magam odáig,hogy elkezdjem faggatni az embereket! icon_smile.gif
Ti voltatok azok,akikkel pici baba is utazott?

Mi is így vagyunk amúgy ezzel a Nei Pori élménnyel.Már a nyaralás felénél bántuk,hogy nem két hétre mentünk.Egyszerűen hihetetlen,hogy minden nap ugyanúgy lenyűgöz az Olympos látványa tengerpartra menet,szerintem akkor sem tudnám soha megunni,ha minden nap látnám! icon_biggrin.gif

# 10675
Demmike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188313 Üzenet linkje2012-06-21 21:27:51  Re:

masenka írta:
Demmike! Én is próbáltam belőni,kik lehettek,méregettem a kilencéves-forma gyerekeket,de nem ragadtattam magam odáig,hogy elkezdjem faggatni az embereket! icon_smile.gif
Ti voltatok azok,akikkel pici baba is utazott?

Mi is így vagyunk amúgy ezzel a Nei Pori élménnyel.Már a nyaralás felénél bántuk,hogy nem két hétre mentünk.Egyszerűen hihetetlen,hogy minden nap ugyanúgy lenyűgöz az Olympos látványa tengerpartra menet,szerintem akkor sem tudnám soha megunni,ha minden nap látnám! icon_biggrin.gif

Igen, mi ültünk alul a buszba, a pici baba Ádám a fèrjem keresztfia volt.Nekem legjobban a hajózás tetszett, igaz elég hosszú program volt.

# 10676
Ettika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
467 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188381 Üzenet linkje2012-06-22 12:15:31 

jajj de várom már hogy ott legyek icon_biggrin.gif

Nei Pori látni és meghalni...hát igen... 2010ben elvittük apósomékat is, látták és idén megint jönnek ők is icon_biggrin.gif
Csodálatos hely icon_smile.gif icon_smile.gif

# 10677
Masenka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188441 Üzenet linkje2012-06-22 17:54:36  Re:

demmike írta:
.Nekem legjobban a hajózás tetszett, igaz elég hosszú program volt.

Igen,a hajózás nagyon klassz volt,csak szerintem kicsit sokan voltunk.Az idegenvezetőnk is mondta,hogy nagyon sok embert beszerveztek.Tánc közben egymást taposták.És a háromnyelvű idegenvezetés is csak az elején volt érdekes! icon_smile.gif

# 10678
Demmike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188473 Üzenet linkje2012-06-22 20:38:15  Válasz a #188441. hsz-ra Előzmény #188441

Én a hajó alsó szintjén kaptam is egy adag ouzo-t az arcomba valahonnan fentről. Gondolom nem a sirályok voltak!! icon_biggrin.gif
# 10679
Szellosdy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188498 Üzenet linkje2012-06-22 22:03:30  Esetleg...

Sziasztok!
Elképzelhető, hogy 2007. után ismét visszatérek immár a párocskámmal erre a szupi kis helyre! 2007ben a szüleimmel mentünk, kocsival, így nem volt gond a közlekedéssel, bérléssel, vagy fakultatív programokkal.
Ha már lesz valami fix, akkor nyilván átnyálazom az utóbbi jópárszáz hozzászólást, de addig is lenne 2 kérdésem:

1., van-e élő webkamera közvetítés NeiPoriról? Olyan jó volt hazaintegetni Sartiról a hazaiaknak telefonálás közben! icon_smile.gif
2., a fakt. programokról egy árlistát szeretnék kérni.

na jó, plusz egy, biciklikölcsönzésről tudtok mondani valami infót?

Üdv Szellősdy

# 10680
Szellosdy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188502 Üzenet linkje2012-06-22 22:24:43 

Közben visszalapozgattam, megvan a bicaj ár, a webcam még nincs ami működne. icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 711 712 713 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu